Vítkovice – Třinec 4:3 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:2 (po pr.) | Plzeň – Slavia 5:3 (kon.)
Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Liberec – Zlín 0:1 (kon.)
Sparta – K. Vary 9:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Berani Zlín
Pátek 30.01.2015, 18:00 • Home Credit Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:03
    Balaštík byl příliš důrazný, když dorážel před Kašíkem a je potrestán za sekání. To si však zlínský brankář nenechal líbit a svého bývalého spoluhráče počastoval několika údery, což sudí také trestá a dokonce pětiminutovým trestem. Potrestán je i zlínský kapitán Petr Čajánek za hrubost.
     
    51:14
    Zlínští se budou bránit pouze se třemi hráči. Tomáš Žižka fauloval Výtiska a i on si vykoledoval desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    49:53
    Po vhazování Roman Vlach zahákoval Petra Vampolu, a tak bude muset na trestnou lavici. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    48:32
    Petr Jelínek se snažil probojovat ke kotouči, ale přes Valentu se neprotlačil a pomohl si navíc i faulem. Ke dvoum minutám dostává i osobní desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    40:00
    Martin Matějíček (ZLN) inkasuje v samém závěru menší trest za sekání.
     
    38:14
    V samém závěru druhé periody uvidíme přesilovku hostí, dvě minuty za podražení totiž inkasuje Tomáš Bulík (LIB).
     
    28:52
    Vampola byl u pravého mantinelu atakován Tomášem Žižkou (ZLN), ten to však svoje snažení přehnal a bude muset odpykat dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    24:34
    Filip Čech (ZLN) obdržel dvě minuty za krosček, domácí mají výhodu přesilové hry.
     
    20:43
    Radim Šimek (LIB) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:36
    Poslední minuty jsou velmi vyhrocené, po sérii menších potyček putují na trestnou lavici Branko Radivojevič (LIB) za hrubost a Martin Matějíček (ZLN) za nedovolené bránění a Tomáš Žižka (ZLN) taktéž za hrubost. Domácí tedy mají výhodu dvojnásobné početní výhody.
     
    13:10
    Uvidíme první početní výhodu Severočechů, Ondřej Veselý (ZLN) se totiž provinil podražením a bude muset putovat na trestnou lavici.
     
    06:48
    Kuriózní situace byla k vidění za domácí brankou, Vít Vaněček (LIB) přikryl kotouč za zařízením, což je podle pravidel nejvyšší české hokejové soutěže neregulérní, trest odpyká Jaroslav Balaštík.
    Marken.cz

    David Šimon

    RR

    Branky a nahrávky: 47. Holík (Vlach, Řezníček)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Lašák) – Výtisk, Šimek, Derner, Gřegořek, Voráček, Vitásek – Radivojevič, Vampola, Bartek – Bulík, Filippi, Valský – Bakoš, Jelínek, Balaštík – J. Vlach, Urban, Krenželok
    Berani Zlín: Kašík (od 53. Štůrala) – Urbanec, Marušák, Žižka, Matějíček, Řezníček, Valenta, Stuchlík – Veselý, Čajánek, Svoboda – Říčka, R. Vlach, Holík – Čech, Leška, Okál – Kubiš, Šťastný, Ondráček

    Rozhodčí: Hribik, Horák – Flegl, Polonyi
    bahis siteleri