Znojmo – Villach 5:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:3 (2:1, 1:0, 2:2)
EC Villach SV
Pátek 30.01.2015, 19:15 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Hosté hrají bez brankáře.
     
    57:43
    Oddechový čas pro Villach.
     
    56:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Zčista jasna je tu gól v brance hostů, poté co RADEK ČÍP vybruslil do útočného pásma a přes obránce rychlou střelou švihem nachytal Höneckla. Bez asistence.
     
    54:38
    Adam Havlík jel velmi pomalu, zkusil forhendový blafák, ale trefil jen natažený Hönecklův beton. Pokračujeme dál za stavu 4:3.
     
    54:38
    Altmann v pádu hozenou holí vyrazil Havlíkovi kotouč z hokejky a rozhodčí nařizují trestné střílení.
     
    52:21
    Villach právě vstřelil branku!
    Branka platí a je tu drama! Po střele McBrida z levého kruhu doráží volný kotouč za Nechvátalova záda ERIC HUNTER. Asistence: Brock McBride.
     
    52:21
    Villach zřejmě docílil branky, ale rozhodčí konzultují videozáznam.
     
    50:12
    Jass (ZNO) dostává dvě minuty za napadení.
     
    49:39
    McBride (VIL) i Sova (ZNO) vyloučeni na 2 minuty za sekání a 2 minuty za hrubost. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    49:39
    Aleš Sova a Brock McBride se po buly dostali do pěstního souboje, který znojemský bek jasně vyhrál a skončil na svém soupeři na ledě.
     
    48:17
    Villach právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovku, poté co BROCK McBRIDE nadvakrát protlačil odražený kotouč za roztaženého Nechvátala. Asistence: Eric Hunter a Mark Santorelli.
     
    46:20
    Bača (ZNO) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. Hosté si zahrají přesilovku.
     
    41:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá druhou přesilovku! Klimíček nejprve od modré orazítkoval tyč, odražený kotouč se dostal na hůl ROMANA TOMASE, který dorážkou pod břevno zvyšuje na tříbrankový rozdíl! Asistence: Jiří Klimíček a Branislav Rehuš.
     
    41:14
    Pretnar (VIL) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    33:18
    Hosté mají ve vlastním oslabení gólové šance. Platzer a po něm McBride byli sami před Nechvátalem, pokaždé ovšem minuli branku.
     
    32:30
    Nageler ve středním pásmu uzmul kotouč a mířil sám na Nechvátala, bekhendový blafák provedl dobře, ale beton roztaženého Nechvátala zabránil gólu.
     
    31:59
    Další kontroverzní rozhodnutí. Pretnar (VIL) dostává dvě minuty za hákování.
     
    29:33
    Nechvátal (ZNO) při pokusu o zákrok podrazil útočníka hostů a inkasuje menší trest za podražení. Trest odpyká Šedivý.
     
    28:03
    Dvě minuty za podražení si odpyká Waugh (VIL).
     
    26:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byl nádherný moment v podání ROMANA TOMASE, který se na levém křídle vydal neohroženě od mantinelu před branku, vymíchal si dva protihráče a poté i brankáře Höneckla, kterého pokořil střelou pod lapačku k pravé tyči. Asistence: Martin Podešva.
     
    25:27
    Současně vyloučeni Havlík (ZNO) za nedovolené bránění a Bacher (VIL) za krosček.
     
    25:27
    Kontroverzní situace za brankou Villachu, kde se Adam Havlík střetl s gólmanem hostů, následovala drobná potyčka. Bude se vylučovat.
     
    23:06
    Mohlo být vyrovnáno. Po Bacherově ráně od modré se k volnému puku na brankovišti už už dostával Pewal, na poslední chvíli mu do střely vložil hůl jeden z bránících hráčů.
     
    22:15
    Klimíček (ZNO) ke svému údivu odchází po souboji u mantinelu na dvě minuty za držení protihráče.
     
    21:25
    Tomas s Podešvou na malém prostoru vykombinovali tři obránce Villachu, druhý jmenovaný ale nepřekonal vyjíždějícího Höneckla.
     
    19:50
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácí inkasují deset vteřin před koncem třetiny po chybě ve vlastním pásmu. Nageler posunul puk na zcela volného BENJAMINA PETRIKA, který nadvakrát překonává Nechvátala. Asistence: Daniel Nageler a Geoff Waugh.
     
    17:10
    Za podražení je vyloučen Jan Šeda (ZNO). První přesilovka hostů.
     
    14:43
    Hosté ale zůstali u puku, McBride našel Haydara, který si vyjel s pukem na holi sám před Nechvátala, bekhendem ale brankáře nepropálil.
     
    10:15
    Hosté mohli snížit! Lammers s Haydarem se dostali do přečíslení, prvně jmenovaného vychytal reflexivním zákrokem Nechvátal, následná dorážka Haydara mířila mimo.
     
    08:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Delší tlak znojemského týmu končí druhou brankou. Šedivý nabil na modrou čáru LUBOMÍRU ŠTACHOVI, ten se opřel do kotouče a trefil přesně horní růžek za Hönecklem! Asistence: Ondrej Šedivý a Adam Havlík.
     
    06:02
    Patrik Nechvátal neměl delší dobu zásah, nyní ale čelil ostré ráně Waugha z vrcholu kruhů. Proti rychlé střele vymrštil lapačku a schoval v ní kotouč!
     
    02:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovku a dostává se do vedení. Bořuta dostal čas na modré čáře, do jeho rány vložil hůl BRANISLAV REHUŠ a tečoval puk do horního růžku mimo dosah Höneckla. Asistence: Antonín Bořuta a Jiří Klimíček.
     
    00:57
    Přichází ale přesilovka Znojma. Haydar (VIL) odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 3. Rehuš (Bořuta, Klimíček), 9. Štach (Šedivý, Havlík), 27. Tomas (Podešva), 42. Tomas (Klimíček, Rehuš), 57. Číp – 20. Petrik (Nageler, Waugh), 49. McBride (Hunter, Santorelli), 53. Hunter (McBride)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Us) – Štach, Sova, Nemčík, Grof, Bořuta, Klimíček, Bača, Jass – Šedivý, Fiala, Havlík – Tomas, Podešva, Rehuš – Beroun, Šeda, Číp – Špaček, Klhůfek, Novák.
    EC Villach SV: Höneckl (Herzog) – Altmann, Unterluggauer, Brunner, Pretnar, Bacher, Waugh, Siutz – Lammers, Krog, Haydar – Platzer, McBride, Santorelli – Nageler, Hunter, Petrik – Pewal, Alagic, Göhringer.

    Rozhodčí: Dremelj, Kincses – Johnstone, Nagy

    Diváci: 2874
    bahis siteleri