HC Plzeň – Sparta 10:0 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:2 (1:2 po s.n.)
Zlín – Třinec 3:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 1:8 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.) | Č. Budějovice – Letňany 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:8 (0:1, 0:4, 1:3)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 30.01.2015, 15:10 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tento zápas opravdu není pro Kodada povedený. Po pravé straně se uvolnil RADEK PROŠEK, který vypálil pomalou ránu ke vzdálenější tyči, kam Kodad jen trochu natáhl beton a puk prošel kolem špičky jeho pravého betonu. Asistence: Jan Bečka a František Klejna.
     
    57:48
    Kladenský Slabý svojí střílenou přihrávkou trefil přesně hůl Hrabíka a Beran musel rychle na nohy, aby nepustil kotouč do rohu své brány!
     
    55:19
    Klejna (KVA) je vyloučen za napadení.
     
    51:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostující Energie ale přichází s rychlou odpovědí. Tentokráte dostal puk za Kodada a zvýšil náskok zpět na šestibrankový OTAKAR ŠIK. Asistence: Martin Slabý.
     
    51:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen prosazují. MARTIN BLÁHA dostal nabito z rohu kluziště do levého kruhu, vypálil z první a umístil kotouč přesně pod horní tyčku. Asistence: Matyáš Filip.
     
    48:55
    Kryll (KLA) a Kala (KVA) jsou vyloučeni za sekání.
     
    47:01
    Nagy (KLA) je vyloučen za faul kolenem.
     
    44:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to už je skutečně rozdíl třídy. FRANTIŠEK KLEJNA se napřáhl od modré čáry od pravého mantinelu, propálil vše, co mu stálo v cestě, a dopravil puk do odkrytého rohu Kodadovy brány. Asistence: Jan Bečka a Otakar Šik
     
    41:11
    Hrabík (KLA) je vyloučen za sekání.
     
    40:33
    Hosté si nerozuměli v rozehrávce, a tak se k volnému puku před brankovištěm dostal Adam Kalaj, který ale nahrnul puk jen do betonů Berana!
     
    36:07
    Karlovarský Slabý jen těsně před Kodadem tečoval puk a domácí gólman mohl být rád, že kotouč nezamířil přímo mezi jeho betony!
     
    30:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Pouhých 11 sekund od sebe dělí tyto dvě branky! JAN BEČKA byl v nevýhodné pozici za brankou, ale i přesto nějakým způsobem dostal puk do Kodadovy svatyně a zkompletoval hattrick. Asistence: Tvan Thanh Hoang.
     
    30:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Příznivci hostů nyní vytvářejí skutečně dobrou kulisu! Slabý přesunul kotouč do mezikruží na volného JANA BEČKU, který už zamířil přesně do rohu Kodadovy brány. Asistence: Martin Slabý.
     
    27:59
    Přibyl (KVA) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    26:22
    Hrabík v rohu kluziště přišel o kotouč a karlovarský Slabý z toho ujížděl do samostatného úniku. Kodad se příliš nepředvedl, když zastavil puk pod svým betonem a po odpískání nakonec propustil puk za brankovou čáru. Gól však neplatí, protože hra byla již přerušena.
     
    24:59
    Holub (KVA) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    24:16
    Jiroušek opouští branku a na jeho místě jej nahradí Kodad.
     
    24:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a připisují si již solidní vedení! Na modré čáře se napřáhl FRANTIŠEK KLEJNA, který prostřelil vše co před ním stálo. Asistence: Radek Prošek a Filip Bernáth.
     
    23:10
    Hrabík (KLA) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    23:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Po menší skrumáži před Jirouškem se puk vykutálel k OTAKARU ŠIKOVI, který šikovným obloučkem obhodil Jirouška a dostal puk do branky. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    22:49
    Hostující Slabý se nyní individuálně dostal přes tři bránící hráče, ale Jirouška už bekhendem nepřekvapil.
     
    10:08
    Bečka stál úplně osamocený před brankovištěm Rytířů, kam taky dostal přihrávku zpoza brány, ale Jiroušek se tentokrát přesunul dobře a zasáhl!
     
    07:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní gólman Jiroušek asi nemá příliš čisté svědomí, když si nepohlídal bližší tyčku a kolem ní mu JAN BEČKA dostal puk do branky. Asistence: Radek Prošek a Petr Štaif.
     
    07:16
    Prošek se natlačil do pěkné příležitosti před kladenskou brankou a bekhendem dostal kotouč hodně vysoko, ale gólman Jiroušek zasáhl maskou.
     
    02:46
    Šedivý (KVA) je vyloučen za podražení.
     
    Předcházející trénink kladenské čtvrté třídy se poněkud protáhl. Utkání tak začne pravděpodobně o několik minut později, než byl plánovaný start.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 52. M.Bláha (Filip) – 8. Bečka (Prošek, Štaif), 24. Šik (Šedivý), 25. Klejna (Prošek, Bernáth), 31. Bečka (Slabý), 31. Bečka (Hoang), 45. Klejna (Bečka, Šik), 52. Šik (Slabý), 60. Prošek (Bečka, Klejna)


    Rytíři Kladno: Jiroušek (25. Kodad) – Haspeklo, Veber, Slabý, Filip, Kryll, Rudovský – Karásek, Rejzek, Soukup, Svoboda, Kalaj, M. Bláha, Nagy, O. Bláha, Kouba, Hrabík
    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Fuksa) – Holub, Bernáth, Štaif, Přibyl, Klejna, Koco, Kala – Hoang, Šedivý, Slabý, Prošek, Šik, Bečka, Halberštát, Petrov

    Rozhodčí: Frühauf – Řešátko, Müller
    bahis siteleri