SK Karviná – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Přerov 1:5 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Frýdek-M. 4:3 (1:0 po s.n.) | Opava – Břeclav 5:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 4:5 (po pr.)
Nymburk – Řisuty 6:4 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Bílina 5:0 (kon.)
Pelhřimov – Sokolov 2:3 (kon.) | Děčín – Kobra 7:5 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 9:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 31.01.2015, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Šest sekund před koncem třetí třetiny vyloučen Zdeněk Jurásek (HOD). Uvidíme krátkou přesilovou hru šest na tři.
     
    59:30
    Bustin tvrdou ranou z levého kruhu hostujícího gólmana také nepřekonává. Asi největší šance v powerplay.
     
    58:49
    Velká příležitost nabídnuta domácím. Zdeněk Kučera (HOD) vyloučen na dvě minuty za sekání. To vše potom, co Lukáš Vrba netrefil odkrytou domácí klec.
     
    52:40
    Petr Peš dostal ideální pas zpoza brány, kotouč mu ale na hokejku nesedl ideálně a o pár centimetrů minul horní tyč.
     
    51:10
    A máme tu drama. Do další obrovské šance se dostal Ivo Crhák, k radosti hostujících fanoušků ale velice slibnou pozici nepřetavil ve vyrovnávající branku.
     
    50:14
    Technika právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita. Po pěkné kombinaci se prosazuje MICHAL BRZOBOHATÝ. Asistence: Tomáš Klimeš, Karel Benýšek.
     
    48:32
    Na trestnou lavici nyní putuje hostující Polesný (HOD). Za hrubost si odsedí dvě minuty.
     
    44:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Čtyři sekundy po návratu Klimeše na led se hodonínští hokejisté prosazují počtvrté v zápase. ZDENĚK JURÁSEK dostal příliš mnoho prostoru před domácí brankou a přidává svůj druhý gól v dnešním duelu. Asistence: Petr Peš.
     
    42:10
    Tomáš Klimeš (BRN) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    41:55
    Michal Kuba se řítil sám na Nováka, toho však trefil pouze do kraje lapačky. Následně dorážel Jakub Sajdl, ale netrefil polovinu odkryté domácí klece. To byly dvě obrovské hostující šance.
     
    39:03
    Zároveň odcházejí na trestnou lavici zároveň Jiří Pargáč (BRN) a Jakub Sajdl (HOD) za hrubost.
     
    38:54
    Tomáš Klimeš byl tvrdě naražen na mantinel Jakubem Tomim (HOD). V závěru druhé periody uvidíme zkrácenou početní výhodu domácího celku.
     
    34:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí se vracejí zpět do zápasu. PETR JURČA po svém střeleckém probuzení opět úřaduje. Po pěkném pasu od Jiřího Pargáče si zmiňovaný útočník vybruslil před bránu, zamíchal kotoučem a poslal černý nesmysl pod Rozumovu vyrážečku. Asistence: Jiří Pargáč, Ondřej Látal.
     
    29:47
    První vyloučení vidíme i na domácí straně. Kapitán Jan Habrovec (BRN) bude své spoluhráče sledovat po dobu dvou minut zpoza plexiskla z důvodu, že sekl svého protihráče.
     
    29:28
    Kučera se dostal od mantinelu až před bránu, kde mohl buď zvolit střelu nebo přihrát dobře najíždějícímu spoluhráči. Po zvolení první varianty smutně odjíždí na střídačku, jelikož jeho pokus Novák pokryl.
     
    26:39
    Peter Bustin dnes oplývá aktivitou. Tentokrát byl sám před Rozumem. Neměl však dostatek prostoru, aby pohodlně zakončil poskakující kotouč před hostujícím brankovištěm,
     
    25:17
    Třetí vyloučený Drtič v dnešním zápase. Tentokrát střelec jednoho gólu Radoslav Smetana (HOD) vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    24:29
    Studená sprcha pro domácí v podobě dvou inkasovaných branek znamená další chvíli pod tlakem, nejprve Kuba a následně Jurásek měli dobré příležitosti, Novák tentokrát obě dvě nebezpečné situace pokryl.
     
    23:37
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Gól z kategorie nejhezčích. RADOSLAV SMETANA dostal přihrávku mezi kruhy a na brusle. To mu ale vůbec nevadilo a po šikovné otočce napálil černou pryž přesně pod víko Novákovy klece. Asistence: Vít Mika.
     
    21:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se v úvodu druhé periody dostávají do vedení. ZDENĚK JURÁSEK vybruslil od levého mantinelu a procedil kotouč mezi Novákovými betony. Asistence: Michal Kuba.
     
    18:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    V Brně máme vyrovnáno. Hosté projeli do útočného pásma jako nůž máslem a Škápik nahodil kotouč před domácí klec. MICHALU KUBOVI už pouze stačilo nastavit dobře hokejku. No a to také udělal. Výsledkem je, že na světelné tabuli svítí skóre 1:1. Asistence: Ľubomír Škápik, Zdeněk Jurásek.
     
    16:20
    Smetana nadvakrát dorážel poskakující puk před Novákovou bránou. Ten následně ležel vedle domácího gólmana, který byl úplně mimo svou klec. Velká příležitost hostujícího celku.
     
    14:15
    Technika právě vstřelila branku!
    A Technika jde v dvojnásobné přesilové hře do vedení! Habrovec vyslal tvrdou střelu od modré čáry, kterou perfektně tečoval PETER BUSTIN za Rozumova záda. Ten se jen nešťastně ohlédl za třepotajícím se kotoučem ve své síti. Asistence: Jan Habrovec, David Havíř.
     
    13:42
    Hosté jdou do tří. Svůj tým oslabuje Zdeněk Kučera (HOD).
     
    13:35
    Bustin v tutové příležitosti. Brněnský útočník dostal perfektní pas na hranici brankoviště a mohl tečovat kotouč do brány. Nakonec si jej ještě přehodil na bekhend a střílel, jenže pouze do připravené Rozumovy lapačky.
     
    12:18
    První vyloučení dnešního derby je tu. Na trestnou lavici odchází muž, nosící na zádech číslo 21, Petr Pokorný (HOD), trest si odpyká za podražení.
     
    06:05
    Brzobohatý sám před Rozumem, ten však jeho pokus parádně zlikvidoval betonem.
     
    03:56
    Zábranský s Hežou a Čtvrtníčkem kombinovali před Rozumem, o puk však po sléze přišli.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 15. Bustin (Habrovec, Havíř), 35. Jurča (Pargáč, Látal), 51. Brzobohatý (Klimeš, Benýšek) – 19. Kuba (Škápik, Jurásek), 22. Jurásek (Kuba), 24. Smetana (Mika), 45. Jurásek (Peš)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Koukal, Maršálek, Havíř, Odehnal L. – Látal, Brzobohatý, Jurča, Crhák, Zábranský, Benýšek, Heža, Bustin, Čtvrtníček, Pargáč.
    SHK Drtiči Hodonín: Rozum (Kotvan) – Dufek, Polesný, Pokorný (C), Škápik, Grman – Kučera, Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Sajdl, Jurásek, Vrba, Mika.

    Rozhodčí: Held – Klein, Linhart
    bahis siteleri