CS: GO MoneyCup Vítěz: nEophyte.FSP (SVK) (kon.)
konec
CS: GO MoneyCup

Vítěz: nEophyte.FSP (SVK)

Neděle 01.02.2015, 18:00 • PLAYzone.cz Logitech MoneyCup • Progaming
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.
     
    Ještě jednou mi dovolte, abych Vás přivítal u dnešního Onlajnu, který je snad první ze světa Progamingu a E-sportu, tedy počítačových her.
     
    Počítačové hry jsou fenoménem doby a dá se říct, že nabírají na takové popularitě, že i profesionální hráči počítačových her pobírají stejné platy, jako jiní vrcholní sportovci. Dnes Vám budeme přenášet zprávy z turnaje pořádané portálem Playzone.cz, který v lednu letošního roku odstartoval tzv. Logitech MoneyCupy, kdy se odehrají každou neděli kvalifikace a ze čtyř kvalifikací pak vždy čtyři nejúspěšnější postoupí do měsíčního finále, ve kterém se utkají o body do Mistrovství České republiky a o finanční hotovost.
     
    Logitech MoneyCup ve hře Counter-Strike: Global Offensive se hraje vždy pět proti pěti, o vítězi rozhodne většinou 16. vyhrané kolo ze 30. Pokud nastane remíza, jde se do prodloužení. Counter-Strike: Global Offensive je nástupcem slavné CS 1.6, která se na scéně udržela téměř 13 let. Je to plnohodnotným nástupcem, jelikož jiným sériím, jako například CS: Source nebo CS: Promod se u hráčů prosadit nepodařilo.
     
    Finále MoneyCupu začne za zhruba půl hodiny. Týmy se již připravují, také se připravuje los. Největšími favority turnaje jsou určitě nEophyte. Jedná se sice o českou organizaci, kterou však reprezentuje slovenská sestava. Na druhé straně jí nejvíce konkuruje NecroRaisers, také český tým, ovšem i zde zavál slovenský vítr.
     
    Rozlosování prvního kola:

    myRevenge – TBA_
    IRON TEAM GAMING – EMPIRE
    ENSOX – famous STREAM
    NodPlay.cz – NAZOV TIMU
    NecroRaisers – ONLiNERiS
    ZERIAKS – Gunrunners.eu
    nEophyte.FSP – infected
    Necessarius – CGF.FSP
     
    Výsledky prvního kola:

    myRevenge [1:0] TBA_
    IRON TEAM GAMING [16:4] EMPIRE
    ENSOX [16:4] famous
    NodPlay.cz [13:16] NAZOV TIMU
    NecroRaisers [0:16] ONLiNERiS
    ZERIAKS [16:6] Gunrunners.eu
    nEophyte.FSP [16:4] infected
    Necessarius [1:0] CGF.FSP
     
    První komentovaný zápas ovládli jasně ENSOX, kteří dominovali na mapě de_mirage, kde porazili Famous jasným skórem 16:4. ENSOX začínali na mapě de_mirage za stranu CT, což je samozřejmě výhodnější pozice, kde se brání. Za první stranu dovolili Famous pouze jeden bod a po menším kolapsu, kdy nedokázali urvat první kolo za stranu T, si pak ve 4. a 5. kole došli pro postup.
     
    Dalšími postupujícími do dalšího kola jsou ZERIAKS, kteří porazili Gunruners.eu přesvědčivě 16:6. Dalšími, Necessarius, kteří postupují na základě kontumace CGF.FSP, kteří měli technické problémy, a tak byla tato hra kontumována právě ve prospěch Necessarius.
     
    Dalším postupujícím jsou ONLiNERiS, kteří deklasují až potupujícím výsledkem favority turnaje NecroRaisers 0:16!!!
     
    Dalšími postupujícími jsou hráči z nEophyte.FSP, kteří jasně přehráli Infected 16:4.
     
    Slovenská sestava NAZOV TIMU také postupuje. S NodPlay.cz si poradila těsně 13:16!
     
    2. kolo Winners Bracket
    myRevenge – IRON TEAM GAMING
    ENSOX – NAZOV TIMU
    ONLiNERiS – ZERIAKS
    nEophyte.FSP – Necessarius
     
    Stále se čeká na dohrání utkání IRON TEAM GAMING vs EMPIRE. Tento zápas zřejmě bude velice vyrovnaný, protože hra trvá už více jak hodinu!
     
    Přesně tak, dalšími postupujícími jsou IRON TEAM GAMING, který si opravdu těsně a dá se říct, o pár kol poradil s EMPIRE. Tento zápas skončil opravdu vyrovnaně za stavu 16:14 pro IT Gaming a slovenští EMPIRE tak v turnaji končí!
     
    A jde se do druhého kola. Samozřejmě Vám přineseme další stream a tentokrát ze zápasu mezi myRevenge vs IRON TEAM GAMING.
     
    Vítězové 2. kola:

    myRevenge [16:5] IRON TEAM GAMING
    ENSOX [16:13] NAZOV TIMU
    ONLiNERiS [13:16] ZEIRAKS
    nEophyte.FSP [16:7] Necessarius
     
    nEophyte.FSP potvrdili svojí kvalitu i ve druhém kole a poráží Necessarius vysoko 16:7. Dalšími postupujícími jsou také ENSOX, ZERIAKS nebo myRevenge.
     
    Ve třetím kole vyhráli nad ZERIAKS poměrem 12:16 nEophyte.FSP, kteří potvrdili svojí zkušenost v taktice na mapě de_cache. Tato mapa je poměrně nová, a tak je taktika velice důležitá a její vyspělost rozhoduje o každém bodu. Česká herní organizace se slovenskou sestavou sice vyhrála jasně CT mapu (tedy obrannou mapu za policisty) avšak se trochu trápila na druhé straně, na straně teroristů (nebo-li T) – každopádně svým výsledkem postupují dále.
     
    Máme tu i první výsledky Lower Bracket – což jsou týmy, které prohrály první zápasy a spadly do spodního pavouka, který jim dává možnost utkat se opět o prvenství.
     
    Výsledky 2. kola Lower Bracket:

    Necessarius [16:3] EMPIRE
    ONLiNERiS [16:7] NodPlay.cz
    NAZOV TIMU [16:5] NecroRaisers
    IRON TEAM GAMING [16:9] infected
     
    ENSOX potvrzují svojí pozici černého Petra turnaje a postupují, protože porazili myRevenge 10:16!!!
     
    Výsledky 3. kola Winners Bracket:

    myRevange [10:16] ENSOX
    ZERIAKS [12:16] nEophyte.FSP
     
    Známe poslední postupující z Lower Braket, to jsou IRON TEAM GAMING, kteří si se skórem 16:9 poradili s infected!
     
    Paradoxně favorité NecroRaisers nedokázali porazit NAZOV TIMU, a tak opouštějí turnaj!
     
    Finále Winners Bracket – tedy týmů, jenž zatím neutrpěly porážku, jde do prodloužení.
     
    Každopádně se čeká stále na postupující ze třetího kola z Lower Bracket. Zatím je znám pouze jediný výsledek a sice Necessarius vs ONLiNERiS. Tento český duel byl šťastnější pro Necessarius, kteří těsným, ale opravdu těsným výsledkem vyprovází ONLiNERiS 16:14.
    Každopádně Playzone.cz MoneyCup nekončí a stále pokračuje. Během několika minut, nebo spíše hodiny, budeme znát finalisty!

     
    Stále se čeká na poslední výsledky Lower Bracket, kde mezi sebou soupeří Necessarius s myRevenge nebo ZERIAKS s NAZOV TIMU. Turnaj je dlouhý, ale tak to na progamingové scéně bývá a fanoušci elektronického sportu s delšími termíny počítají. Na druhou stranu jsou tyto systémy turnajů spravedlivé a dávají top týmům šanci zasáhnout do finále i přes jednu špatně odehranou hru.
     
    4. kolo Lower Bracket:

    myRevenge [16:13] Necessarius
    IRON TEAM GAMING [8:16] NAZOV TIMU
     
    Máme tu výsledky 4. kola LW (Lower Bracket). IRON TEAM GAMING překvapivě poráží NAZOV TIMU. Stejně tak myRevenge postupují díky těsné výhře nad Necessarius.
     
    V tomto komentovaném utkání se utkají myRevange vs NAZOV TIMU. Tedy česká sestava proti té slovenské.
     
    Ve velkém finále, které se bude dohrávat kolem třetí hodiny ranní, se utkají nEophyte.FSP a postaví se proti nim jeden z dvojice ENSOX nebo NAZOV TIMU, kteří spolu právě sehrávají finále Lower Braket.
     
    A v Grand Finále se utkají nEophyte vs ENSOX, kteří si dokázali poradit s NAZOV TIMU. Finále by se mělo začít hrát do třetí hodiny ranní.
     
    Grand finále bylo dohráno mezi týmy nEophyte [16:4] a ENSOX. Stálice na scéně ENSOX se dostala do finále, ve kterém však nedokázala porazit bezkonkurenční nEophyte přesně v den, kdy majitelé organizace ohlásili zřejmý konec teamu, pokud se nepodaří najít jiný majitel, který by tým dotoval.
     
    Konečné umístění:

    1. nEophyte.FSP (uno1, zeRo, giotive, azak, barb1)
    2. ENSOX (Montty_, fredi_, rdO, HenkkyG, Benq1)
    3. NAZOV TIMU (naturalG, d4stak, KETUBOR, I am Awesome, ecko.)
     
    Všichni účastníci si prošli herním peklem a hrami, ve kterých museli ukázat opravdu svoje maximum. Já se s Vám loučím a těším se někdy opět na přečtenou. (11:22:30)

    Jaroslav Kubricht

    Jaroslav Přib

    bahis siteleri