Havlíčkův Brod – Ústí n/L 9:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:2 (3:1, 3:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 03.02.2015, 17:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    V závěrečném dějství Rebelové splnili sovu normu tří vstřelených branek na třetinu, když se podruhé prosadil Lukáš Beran, neuvěřitelnou čtvrtou branku vsítil David Michálek a radoval se i Vojtěch Veverka. Havlíčkův Brod tak přesvědčivě poráží Ústí nad Labem 9:2 a troufám si říct, že postup do extraligy už si nenechá utéct. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:11:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Havlíčkův Brod ještě drží puk v útočném pásmu, ale troufám si říct, že desátá branka už mu souzena nebude.
     
    59:11
    Marek Brňák vypálil z okraje pravého kruhu, ale gólman Kekula se proti jeho ráně vyznamenal, když puk vyrazil od protější tyče svým betonem!
     
    58:55
    Hosty ještě zastavil při přechodu přes modrou čáru ofsajd.
     
    58:50
    Hosté dvakrát v krátkém časovém sledu vyvezli kotouč až do útočného pásma, ale tím jejich ofenzivní snažení skončilo.
     
    58:13
    Havlíčkův Brod stále svírá svého soka ze severu Čech v pevném objetí. Brankář Dobiáš nemůže ani na chvilku polevit ze své koncentrace.
     
    57:55
    Domácí by ještě rádi zaokrouhlili počet svých vstřelených branek na číslo 10. Mají k tomu nakročeno dobře, soupeře drží pod velkým tlakem.
     
    57:22
    Petr Michajličko nabral rychlost na pravém křídle a ještě stihl zakončit. Z úhlu ale nechal vyniknout jen gólmana Kekulu, který si na jeho ráně doslova pochutnal.
     
    56:41
    Severočeši i nadále čelí mohutnému náporu svého soupeře, který hraje neuvěřitelně uvolněně. Hosté budou nakonec rádi, když si neodvezou z Kotliny desítku.
     
    56:02
    Hostům se rozhodně nedá dnes upřít snaha, ale kvalita je jednoznačně na straně Rebelů, kteří po celý zápas tahají za delší konec pomyslného provazu.
     
    55:40
    Děj hry se teď odvíjí hlavně ve středním pásmu.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už je z toho pořádný debakl, Rebelové mají "desítku" na dosah! Rebelové předvedli parádní kombinaci, při níž znovu ukázal záda ústecké obraně DAVID MICHÁLEK, jenž si sjel až před gólmana a, jak je jeho dobrým zvykem, chladnokrevně ho prostřelil nechytatelnou dělovkou! Dnes se trefil už počtvrté! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.
     
    54:15
    Opět kombinuje soubor zpod Střekova v blízkosti brankáře Kekuly, ale už je to obehraná písnička. Zoufale chybí zakončení.
     
    53:36
    Hosté i nadále drží Rebely v pevném objetí, ale gólman Kekula nemusí v podstatě vůbec zasahovat. Jeho obrana si počíná znamenitě.
     
    53:10
    Ústí nad Labem teď začíná na ledě dominovat, Rebelové se aktuálně soustředí hlavně na poctivou defenzivu a vyčkávají na smrtící brejky.
     
    52:41
    Hosté už jsou kompletní a ještě se vydávají kupředu.
     
    52:15
    A znovu putuje kotouč po ztrátě Rebelů přes celou délku kluziště na icing.
     
    52:00
    Až teď se povedlo mladým Severočechům vyhodit.
     
    51:37
    Ústí nad Labem je i nadále zatlačeno hluboko do své obranné ulity. Horko těžko se probíjí k puku.
     
    51:15
    Brankář Dobiáš se teď několikrát vyznamenal, když vychytal havlíčkobrodské střelce, kteří na něj doráželi z bezprostřední blízkosti!
     
    50:55
    Havlíčkův Brod má na své straně obrovský tlak, hosté neví, kam dřív skočit.
     
    50:27
    Jiří Tomáš (UNL) – 2 minuty – podražení.
     
    49:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přísní trenéři Václav Adam a Jaroslav Benc ale nedovolují svým hráčům před závěrečnou sirénou nic vypustit a tak skóre stále narůstá! Jiří Kopic dostal puk na hůl VOJTĚCHA VEVERKY, jenž se z mírného úhlu na pravé straně trefuje přesně do černého! Asistence: Jiří Kopic.
     
    49:07
    Hra se rychle stěhuje sem a tam, utkání už se spíš dohrává.
     
    48:58
    Zakázané uvolnění tentokrát na straně Ústí nad Labem.
     
    48:26
    Domácí si nechtěli komplikovat situaci a tak raději vyhodili přes v všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    48:06
    Ústí nad Labem ještě sympaticky neskládá zbraně a i nadále bojuje o co nejlepší výsledek. Nyní drží hru v rohu útočného pásma, kde zápolí o kotouč.
     
    47:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že už je o výsledku definitivně rozhodnuto! Rebelové si vytvořili při přesilovce obrovský tlak, při němž Jakub Abbrent ještě zblízka na gólmana Dobiáše nevyzrál, ale kotouč se odrazil před brankoviště k LUKÁŠOVI BERANOVI, jenž už se nemýlil! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    47:00
    A situace se pro hosty ještě víc komplikuje. Do hokejového vězení byl vykázán Petr Zdvořáček (UNL), který se dopustil sekání.
     
    46:38
    Havlíčkobrodští mladíci hrají přesně to, co potřebují. Kotouč drží daleko od svého gólmana Kekuly a navíc hostům pořádně zatápějí.
     
    46:08
    Domácí zahodili obrovskou tutovku, když zblízka nedokázali trefit odkrytou bránu! Teď měl gólman Dobiáš pořádné štěstí!
     
    45:51
    Slovan se zabydlel na dostřel brankáře Kekuly, ale prověřit ho nedokázal. Havlíčkobrodská obrana pracuje spolehlivě.
     
    45:32
    Slovan předvedl velmi dobrý hit ve středním pásmu, čímž odzbrojil Rebely o kotouč. Oba týmy pouští na led čerstvé síly ze svých střídaček.
     
    45:05
    Teď už bylo vše v pořádku. Havlíčkův Brod byl rychleji u nahozeného puku ze středního pásma a může rozvinout svou kombinaci.
     
    44:39
    A stejná situace se opakuje. Opět se bude vhazovat po pravé ruce brodského brankáře Kekuly.
     
    44:30
    Parta z Kotliny teď nedokázala přejít do útočné fáze, je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    44:13
    Havlíčkův Brod si hledá cestu do útočného pásma, ale Ústí nad Labem ve třetí periodě zatím velmi dobře brání.
     
    43:55
    Hokejisté zpod Střekova už jsou kompletní a rozhodně se nedá říci, že by se mladým Rebelům přesilovka povedla. Severočeši se ubránili poměrně v pohodě.
     
    43:32
    Slovan se pokusil zahrozit i při vlastní početní nevýhodě, ale vystavil se jen do postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    43:06
    Ústí nad Labem už ukořistilo kus černé gumy do své moci a rychle ho odpálilo do bezpečných koutů hřiště.
     
    42:40
    Domácí předvedli hodně rychlou a přesnou akci, jíž dokonale vyšachovali soupeřovu obranu, jenže vzápětí si neporozuměli v zakončení a zblízka nevystřelili.
     
    42:20
    Rebelové už si našli cestu zpět do útočného pásma, ale horko těžko se probíjejí do blízkosti gólmana Dobiáše.
     
    42:10
    Hosté rychle získali puk a povedlo se jim vyhodit až k brankáři Kekulovi.
     
    41:43
    Marek Brňák (UNL) – 2 minuty – hákování.
     
    40:44
    Domácí jsou pod tlakem a neví, kam mají ve svém obranném pásmu dřív skočit. Severočeši vyjeli z kabin hodně hladoví a brankář Kekula má dost práce.
     
    40:15
    Ústí nad Labem se rychle probilo do útočného pásma a dostalo se k nebezpečnému zakončení. Až na okraj kruhů si vybruslil Bořek Ozom a štiplavý projektil poslal nad horní Kekulovu tyč!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také prostřední část skončila v Kotlině 3:1. Rebely poslal do tříbrankového vedení hned na začátku David Michálek, ale hosté odpověděli při oslabení 3 na 5 zásluhou Tomáše Vica. Na 5:2 však zvýšil z dorážky Jakub Abbrent, a 29 sekund před sirénou dosáhl hattricku David Michálek. Před třetí periodou, která začne přibližně v 18:38, vede Havlíčkův Brod nad Slovanem přesvědčivě 6:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čepice na led!!! Důrazný Lukáš Beran z mírného úhlu na pravé straně trefil jen Dobiášův beton, ale kotouč se odrazil zpět k tyčce a DAVID MICHÁLEK ho se štěstím propasíroval podél gólmanova betonu k přední tyčce, čímž završil svůj hattrick, v této sezoně už několikátý! Asistence: Lukáš Beran.
     
    39:06
    Petr Spálenka (UNL) si pomohl krosčekem, když zastavil před brankovištěm důrazného Jiřího Vlacha. Brankář Dobiáš se vyznamenal betony.
     
    38:33
    Hosté teď dvakrát vyvezli kotouč do útočného pásma, ale na ledě stále jednoznačně dominují rozjetí Rebelové, kteří mají v zádech komfortní náskok.
     
    38:07
    Jakub Kraučuk přebral nahrávku a z pravého kruhu práskl do puku, který ale proletěl vysoko nad horní tyčkou ústecké brány.
     
    37:52
    Po několika nahrávkách vypálil od modré čáry Patrik Hrabaň, ale nastřelil jen levý připravený beton pozorného gólmana Dobiáše.
     
    37:39
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění, už se hraje 5 na 5. Adamovi svěřenci zvládli i další hru v početní nevýhodě na jedničku podtrženou.
     
    37:07
    Severočechům to teď při kombinaci trochu zaskřípalo, což určitě uvítal brankář Kekula, jenž nemusel zasahovat proti ráně od modré čáry.
     
    36:57
    Obrázek hry se nemění. Ústí nad Labem sice drží útočné pásmo, ale počíná si hodně nepřesně a těžko se prosazuje z blízkosti hrazení.
     
    36:33
    Slovan už se zabydlel v ofenzivních pozicích. Zatím však musí svádět četné a tvrdé souboje v blízkosti hrazení.
     
    36:13
    Domácí už ve čtyřech hráčích na ledě znovu pořádně zatopili ústecké obraně. Daniel Králíček se tlačil za soupeřovy beky, ale kotouč mu na poslední chvíli utekl daleko od hole a doklouzal do Dobiášovy rukavice.
     
    35:50
    Havlíčkův Brod rychle získal puk na své hole a bleskově vyhodil.
     
    35:33
    Ale pozor, teď se budou 13 sekund bránit jen ve třech! Jiří Kopic (HBR) se provinil proti hokejovým regulím sekáním.
     
    35:25
    Domácí se znovu brání s velkým přehledem, Slovan zatím do větší šance nepustili.
     
    35:04
    Jakub Kraučuk to udělal parádně, když po převzetí nahrávky v prostoru kruhů udělal elegantní kličku a z mírného úhlu na pravé straně mířil ke vzdálenější tyčce, kterou po ledě jen těsně minul!
     
    34:37
    Severočeši se probili po pravém křídle do útočného pásma, jenže s pukem se zde moc dlouho neohřáli. Naopak se musí vydat rychle zpět.
     
    34:16
    Domácí odvádí pořádný kus dobré práce. Daří se jim s vypětím všech sil držet kotouč v útočném pásmu, čímž šetří cenné sekund ze svého trestu.
     
    34:03
    Parta z Kotliny získala kotouč po vhazování a vůbec nic u své brány nevymýšlela. Hosté dojeli rychlé vyhození, ale vzápětí se dopustili zakázaného uvolnění.
     
    33:46
    Daniel Králíček (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    33:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí svůj tlak opět přetavili ve vstřelený gól a soupeři už nadělili potupného "bůra"! Lukáš Beran se svou ranou zblízka ještě vyprášil Dobiášovy betony, ale s dorážkou do odkryté brány přispěchal JAKUB ABBRENT a zblízka pohotově skóroval! Asistence: Lukáš Beran.
     
    33:08
    Ihned po vhazování to zkusil David Michálek, ale jeho jedovka byla během letu tečována protihráčem a skončila jen v ochranné síti.
     
    33:02
    Jakub Abbrent zkoušel tečovat nahozený puk u branky, ale z velkého úhlu jen nastřelil brankáře Dobiáše u bližší tyčky.
     
    32:55
    Havlíčkův Brod po zisku puku se okamžitě vydal do bleskového protiútoku a podél pravého mantinelu se protáhl až do blízkosti gólmana Dobiáše.
     
    32:36
    Severočeši rychle získali puk pop vhazování a přesunuli děj hry na opačný konec ledového kolbiště.
     
    32:18
    Tohle se modrožlutým nepovedlo, dlouhé nahození se odklouzalo jen na zakázané uvolnění a vhazovat se bude po pravé Dobiášově ruce.
     
    32:00
    Už se hraje 5 na 5, Rebelové rovněž sehráli své oslabení velmi dobře, když soupeři takřka vůbec nic nedovolili. Stále tak drží nadějný dvoubrankový náskok.
     
    31:42
    Brankář Kekula opět vytáhl velmi dobrý zákrok. Neměl úplně dobrý výhled, ale kotouč si nakonec ve skrumáži těl našel a nepříjemnou ránu od modré čáry zneškodnil.
     
    31:10
    A lvům se opět nepovedlo zakončit. Jjeich akce měla jen jepičí život, mladí Rebelové soupeře odzbrojili a vyhodili přes celé kluziště.
     
    30:51
    Havlíčkobrodští mladíci zvládli lépe vhazování před svou bránou a rychle se osvobodili.
     
    30:44
    Teď už je ale Slovan opět nastěhován v přesilovkových pozicích a neustále ostřeluje brodskou bránu.
     
    30:20
    Rebelům se navíc povedlo svého soka u brankáře Dobiáše chvíli zdržet.
     
    30:10
    Rebelové získali puk a rychle ho odpálili přes celou délku hřiště do bezpečí.
     
    29:56
    Ústí nad Labem okamžitě rozjelo rychlou přesilovkovou kombinaci a z blízkosti modré čáry prověřilo pozornost brankáře Kekuly.
     
    29:35
    Jiří Vlach (HBR) se protáhl po pravém křídle až k brance a z úhlu vypálil bekhendem. Brankář Dobiáš puk schoval v náruči a vzápětí inkasoval od soupeře hodně zbytečnou sekeru. Brodského útočníka tak čeká pobyt na lavici hanby.
     
    29:06
    Už se hraje 5 na 5, Ústí nad Labem se ubránilo bez úhony a dokonce vstřelilo při dvojnásobném oslabení svou druhou branku. Rebelové několikrát vypálili od modré čáry, ale to bylo vše.
     
    28:50
    A opět se povedlo hostům zpod Střekova vyhodit.
     
    28:23
    A znovu zamířil puk až do blízkosti gólmana Kekuly. Havlíčkův Brod se zatím v přesilovce hodně trápí.
     
    28:06
    Severočeši se po chvilce snažení probili ke kotouče a rychle vyhodili.
     
    27:50
    Havlíčkův Brod nelení a ostřeluje brankáře Dobiáše ze všech možných pozic, především z blízkosti modré čáry. Zatím mu ale chybí větší přesnost.
     
    27:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné!!! Havlíčkobrodská obrana trestuhodně zaspala, kotouče se chopil MICHAL VICO, který se prohnal po levém křídle až před branku a zblízka po parádním bekhendovém blafáku prostřelil brankáře Kekulu! Bez asistence.
     
    26:58
    Bořek Ozom (UNL) dostal 2 minuty za hákování.
     
    26:28
    Teď měl brankář Dobiáš pořádné štěstí, protože letící puk vůbec neviděl! Kotouč od modré čáry ho ale zasáhl do betonu a skončil v rohu pásma!
     
    26:06
    Hosté získali puk a okamžitě ho odpálili do bezpečí.
     
    25:52
    David Michálek byl evidentně faulován a došlo k úsměvné situaci, když se točil v levém kruhu dokola. Jakub Loukota (UNL) obdržel 2 minuty za podražení.
     
    25:24
    Dopředu se vydala také havlíčkobrodská družina, ale Ústí nad Labem dobře zavřelo prostor kolem své brány a zakončneí soupeři nedovolilo.
     
    25:05
    Hosté zvládli dobře důležité vhazování , ale zatím se marně snaží vyklouznout z obležení protihráčů za brankou gólmana Kekuly.
     
    24:49
    Patrik Vytejček dojel u své brány puk dříve než Lukáš Beran. Píská se tak zakázané uvolnění.
     
    24:31
    Severočeši mají teď navrch a hledají si místo, odkud by mohli ohrozit brankáře Kekulu, jenž zatím moc práce neměl.
     
    24:02
    Svěřenci trenérského tandemu Adam – Benc vtrhli do útočného pásma, ale ne v souladu s hokejovými řády. Píská se jen postavení mimo hru.
     
    23:36
    Domácím trvalo hodně dlouho, než se probili ke kotouči a vyvezli ho alespoň do středního pásma.
     
    23:10
    Ústí nad Labem kombinuje v útočném pásmu, ale na jeho hře je hodně znát, že čtvrtá branka s jeho sebevědomím pořádně zacloumala.
     
    22:40
    Na opačné straně ledové plochy se opřel do hracího předmětu Daniel Králíček, ale ani gólman Dobiáš se nenechal zaskočit. puk schoval v náruči.
     
    22:11
    Brankář Kekula nakonec musel zasahovat, když na něj z mezikruží po ledě vystřelil Petr Spálenka, ale v pohodě si poradil betony.
     
    21:52
    Slovanu se nepovedl přechod do útočného pásma, jeho snaha skončila už na modré čáře soupeře. Kupředu se už znovu valí havlíčkobrodská lavina.
     
    21:26
    A Havlíčkův Brod stále nemá dost, i nadále svírá svého soupeře v hloubi jeho obranného pásma. Hosté jsou jako opaření.
     
    21:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro hosty ze severu Čech, Rebelové jim bleskově odskočili už na rozdíl tří branek! DAVID MICHÁLEK vyhrál vhazování na Patrika Hrabaně, jehož ránu od modré čáry vzápětí šikovně tečoval a brankář Dobiáš čisté konto dlouho neudržel, protože mu jedovatá rána propadla mezi betony do sítě! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    20:52
    Ústí nad Labem se dopustilo další nepřesnosti a vyhodilo jen na zakázané uvolnění.
     
    20:28
    Teď už mají kotouč na svých holích Severočeši a ženou se kupředu.
     
    20:15
    Rebelové se hned natlačili do blízkosti gólmana Dobiáše, ale ten jen sledoval dění před sebou, protože ho domácí střelci nedokázali ohrozit.
     
    20:01
    Hosté střídají gólmany. Tomáše Weberta nahradil Daniel Dobiáš.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Havlíčkův Brod zvládl velmi dobře úvodní dvacetiminutovku. Po trefách Lukáše Berana a Jakuba Laciny se dostal do dvoubrankového vedení, ale vzápětí trestuhodně zaspal a dokonale toho využil Jiří Tomáš. Poslední slovo ale patřilo Davidu Michálkovi, jenž udeřil v poslední minutě. Před prostřední částí, jež začne přibližně v 17:48, vedou mladí Rebelové nad Ústím nad Labem 3:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Brankář Kekula ještě předvedl jeden úspěšný zákrok, když na něj z levé strany vypálil Bořek Ozom. Maskovaná opora Rebelů ukryla puk v klíně.
     
    19:35
    Hosté se ještě zkoušejí probít do blízkosti gólmana Kekuly, ale mladí Rebelové si dávají dobrý pozor, aby znovu zbytečně neinkasovali.
     
    19:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny předvedl luxusní akci a je to znovu o dvě branky! Patrik Hrabaň narýsoval parádní nahrávku do jízdy DAVIDU MICHÁLKOVI, který rozkmital své rychlé nohy, natlačil se za obránce a zblízka nechytatelně přišpendlil kotouč k levé tyčce brankáře Weberta, jenž se jen smutně ohlédl! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    18:25
    A ústecká obrana má teď plné ruce práce, Rebelové velmi dobře kombinují a z každé možné pozice ohrožují brankáře Weberta, který se rozhodně nenudí.
     
    17:59
    Hra se nám teď trochu uklidnila, děj hry se odvíjí hlavně v blízkosti středového kruhu.
     
    17:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, které polevily z koncentrace a hned je za to stihl krutý trest! Michal Vico zavezl puk do rohu pásma a nasadil svému protihráči jesle. Před branku si dobře najel JIŘÍ TOMÁŠ a svižnou ranou bez přípravy napálil puk k levé tyčce brankáře Kekuly! Asistence: Michal Vico, Petr Michajličenko.
     
    17:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové odskakují na rozdíl dvou branek, to je pro ně hodně důležité! Na modrou čáru poslal puk Lukáš Beran a JAKUB LACINA ukázal, že má skvělou střeleckou formu, když kotouč napálil za záda brankáře Weberta, který vůbec nestihl zareagovat! Asistence: Lukáš Beran.
     
    17:05
    Lukáš Křížek se ocitl v obrovské šanci! Zblízka nasměroval kotouč jen do hrudi gólmana Weberta a neuspěl ani z následné dorážky!
     
    16:39
    Nyní už znovu musí myslet Slovan na zadní vrátka, Rebelové opět začínají na ledě dominovat.
     
    16:11
    V těchto chvílích přebrali otěže do rukou Severočeši, ale havlíčkobrodská družina vybudovala na vlastní modré čáry vysoký obranný val.
     
    15:48
    Ústí nad Labem se snaží vymanit z pevného objetí, ale vůbec se mu to nedaří. Havlíčkův Brod zatím vychází z poctivé defenzivy a navíc dokáže soupeři pořádně zatopit.
     
    15:21
    Vojtěch Veverka předvedl parádní nahrávku z rohu útočného pásma před brankoviště, kde byl úplně volný Jan Jelínek. Zblízka však jen poslal puk přímo do Webertovy náruče!
     
    15:04
    Domácí už přešli do útočného pásma a nahrávají si.
     
    14:34
    A jeho obránci nakonec vše dobře zvládli a počínající požár rychle uhasili. Nyní už si vyměňují puk ve středním pásmu a hledají skulinku v ústecké defenzivě.
     
    14:12
    Ústí nad Labem teď sevřelo svého soka do pevného objetí a kombinuje kolem jeho brány. Gólman Kekula zatím zasahovat nemusel.
     
    13:46
    Slovan si teď vůbec neporozuměl při přechodu do útočné fáze. Dlouhé nahození se doklouzalo jen na icing, po němž se bude opět vhazovat u gólmana Weberta.
     
    13:33
    Kotouč po souboji u středového kruhu opustil hrací plochu, buly proběhne ve středním pásmu, blíže modré čáře Havlíčkova Brodu.
     
    13:11
    Nyní sledujeme na zimním stadionu v Kotlině hodně bojovný hokej. Šancí je k vidění hodně málo, oba soupeři se soustředí na poctivou defenzivu.
     
    12:52
    Mladí Rebelové trochu poškádlili defenzivu svého soka ze severu Čech, ale nedokázali svou aktivitu přetavit v přesnější zakončení.
     
    12:24
    Kotouč teď chvíli hodně nebezpečně poskakoval kolem brodské brány. Jeden z domácích přišel o hůl, ale hosté toho nakonec nedokázali využít.
     
    12:02
    Bořek Ozom se s tím vůbec nepáral a po převzetí přihrávky na vrcholu kruhů vypálil. Jeho projektil však brankář Kekula dobře viděl a schoval ho v náruči.
     
    11:47
    Oba týmy bojují o puk ve středním pásmu, mají problém s přechodem k soupeřově brance.
     
    11:27
    Havlíčkův Brod nepřešel do útočného pásma v souladu s pravidly a je z toho jen zakázané uvolnění. Buly proběhne po levé ruce gólmana Kekuly.
     
    11:09
    Domácí mladíci už se při dobývání soupeřovy brány dostali s pukem za modrou čáru, takže se píská postavení mimo hru.
     
    10:51
    Nakonec musel vytáhnout dobrý zákrok, když na něj z mírného úhlu na pravé straně vypálil David Michálek. Maskovaná opora hostů kotouč schovala do náruče.
     
    10:28
    Karta se otočila, nyní už pozorujeme ofenzivní kolotoč v podání souboru z Kotliny. Gólman Webert musí mít neustále oči na stopkách.
     
    09:58
    Hosté si několikrát v útočném pásmu vyměnili kotouč, ale poměrně slibnou kombinaci nedokázali přetavit v přesnější střelu.
     
    09:36
    Rebelům se teď nepovedl přechod přes neutrální zónu, kde byli odzbrojeni lvi. Vzápětí míří Broďáci rychle zpět.
     
    09:08
    Slovan se pokouší bleskově odpovědět, zatím drží kotouč ale jen u mantinelů, odkud nehrozí brankáři Kekulovi bezprostřední nebezpečí.
     
    08:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové se ujímají zaslouženého vedení, když to v přesilovce sehráli velmi dobře! Od Davida Michálka putoval kus černé gumy na hůl LUKÁŠE BERANA, který se bleskově zorientoval v předbrankovém prostoru a svižnou střelou zblízka propálil bezmocného brankáře Weberta! Asistence: David Michálek.
     
    08:19
    Havlíčkův Brod drží svého soupeře pod tlakem, už má zkrácenou přesilovku, při níž kombinuje.
     
    08:00
    Děj hry se přelévá od jedné branky ke druhé, větší příležitosti zatím nevidíme. Brankáři spíše jen pomáhají s rozehrávkou svým spoluhráčům z pole.
     
    07:38
    Hosté sice získali u své branky kotouč, jenže pod tlakem napadajících Rebelů ho raději jen vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    07:24
    Famil Amirov jako správný kapitán vzal zodpovědnost na sebe a zkusil štěstí z levého kruhu. Kotouč však zápěstím nasměroval jen do náruče gólmana Kekuly u přední tyče.
     
    07:10
    Z ní nakonec nevytěžili nic, když kotouč ztratili v rohu pásma. Na lavici hanby usedl Petr Michajličko (UNL) zahákování.
     
    06:55
    Havlíčkův Brod se opět hodně rychle nahrnul do útočného pásma a malátní hosté si pomohli za hranicí pravidel. Domácí mají ponechanou výhodu.
     
    06:40
    Trenérský tandem Václav Adam – Jaroslav Benc musí být s počínáním svých svěřenců při oslabení nadmíru spokojený, vždyť mladí Rebelové jsou dokonce aktivnější. Jan Jelínek z mezikruží trefil jen dobře postavené betony brankáře Weberta.
     
    06:27
    Tohle se hokejistům zpod Střekova vůbec nepovedlo, dlouhé nahození doklouzalo takřka přes celou délku hrací plochy na zakázané uvolnění.
     
    06:08
    Domácí to teď po vhazování provedli parádně. Nejenže vyvezli kotouč do bezpečného prostoru útočného pásma, ale ještě z mezikruží zakončili. Bohužel pro ně nepřesně.
     
    05:52
    Prvním vyloučením dnešního zápasu se stal Jan Vacek (HBR), který vyhodil kotouč ze hřiště.
     
    05:37
    Nyní už přihlížíme útočnému snažení hostů, kteří dostali svého soka z Vysočiny pod chvilkový tlak.
     
    05:02
    Slovan je teď zatlačený hodně hluboko do svého pásma a jen s vypětím všech sil se brání dobře bruslícím Rebelům, kteří nejsou líní v zakončení.
     
    04:41
    Brankář Webert si nemůže ani na chvilku odpočinout, opět musel zasahovat, i když střela z pravého kruhu mu nenadělala větší vrásky na čele.
     
    04:11
    Sledujeme teď hlavně hodně tuhý boj o střední pásmo. Kotouč zatím mají častěji na svých holích mladíci z Kotliny.
     
    03:53
    Ústí nad Labem teď trochu otupilo soupeřův tlak, když se mu povedlo získat puk a vyvézt ho až do rohu útočného pásma.
     
    03:26
    Hraje se ve svižném tempu. Havlíčkobrodští mladíci teď byli hodně střelecky aktivní, ale nedokázali si seštelovat dobře mířidla.
     
    03:00
    Severočeši jsou teď trochu zaskočení a Havlíčkův Brod má navrch. Horko těžko se však probíjí do útočného území.
     
    02:36
    Tohle už byla ale tutovka jako hrom! Rebelové opět naplno ukázali svou silnou zbraň, kterou jsou rychlé protiútoky. Sám na bránu se řítil Jan Jelínek, ale nastřelil jen Webertův beton!
     
    02:07
    Parta z Kotliny se usadila v útočném pásmu a probila se do zakončení. Rána z levého kruhu ale nemohla brankáře Weberta polekat.
     
    01:47
    Havlíčkův Brod se dostal pod velký tlak. Hosté ale nebyli přesní v zakončení, kotouče létaly jen daleko od brankáře Kekuly, který zatím zasahovat nemusel.
     
    01:30
    Hra se nám teď přelévá ze strany na stranu. Teď se musí bránit Rebelové, Ústí nad Labem zatím kombinuje hlavně v prostoru za brankou.
     
    01:10
    Kupředu se probil i Slovan, který se probil ke střele z levého křídla. Puk ale proletěl jen v uctivé vzdálenosti od pravé tyčky gólmana Kekuly.
     
    00:40
    Rebelové i díky podklouznutí protihráče udrželi postavení v útočném pásmu, ale v těchto chvílích se marně tlačí do zakončení.
     
    00:28
    Havlíčkův Brod okamžitě sevřel svého soupeře do pevného objetí a situaci musel uklidnit až gólman Webert, který u své levé tyčky zalehl odražený puk.
     
    00:05
    Mladí Rebelové vyhráli úvodní vhazování a už se ženou vpřed středním pásmem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák, M. Němec – Králíček, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Beran, Veverka, Abbrent, Bancíř, Křížek

    HC Slovan Ústí nad Labem: Webert (Dobiáš) – Michajličenko, Loukota "A", Vytejček, Drha, Moucha, Amirov "C", Ozom, Zdvořáček "A", Brňák, Vico, Tomáš, Spálenka

    Rozhodčí: Humpolíček – Klein, Kříž.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Beran (Michálek), 18. Lacina (Beran), 20. Michálek (Hrabaň), 21. Michálek (Hrabaň), 34. Abbrent (Beran), 40. Michálek (Beran), 48. Beran (Abbrent), 50. Veverka (Kopic), 56. Michálek (Beran, Hrabaň) – 18. Tomáš (Vico, Michajličenko), 28. Vico


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák, M. Němec – Králíček, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Beran, Veverka, Abbrent, Bancíř, Křížek
    HC Slovan Ústí nad Labem: Webert (od 21. Dobiáš) – Michajličenko, Loukota "A", Vytejček, Drha, Moucha, Amirov "C", Ozom, Zdvořáček "A", Brňák, Vico, Tomáš, Spálenka

    Rozhodčí: Humpolíček – Klein, Kříž
    bahis siteleri