Havlíčkův Brod – Ústí n/L 9:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:2 (3:1, 3:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 03.02.2015, 17:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:11
    Marek Brňák vypálil z okraje pravého kruhu, ale gólman Kekula se proti jeho ráně vyznamenal, když puk vyrazil od protější tyče svým betonem!
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už je z toho pořádný debakl, Rebelové mají "desítku" na dosah! Rebelové předvedli parádní kombinaci, při níž znovu ukázal záda ústecké obraně DAVID MICHÁLEK, jenž si sjel až před gólmana a, jak je jeho dobrým zvykem, chladnokrevně ho prostřelil nechytatelnou dělovkou! Dnes se trefil už počtvrté! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.
     
    51:15
    Brankář Dobiáš se teď několikrát vyznamenal, když vychytal havlíčkobrodské střelce, kteří na něj doráželi z bezprostřední blízkosti!
     
    50:27
    Jiří Tomáš (UNL) – 2 minuty – podražení.
     
    49:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přísní trenéři Václav Adam a Jaroslav Benc ale nedovolují svým hráčům před závěrečnou sirénou nic vypustit a tak skóre stále narůstá! Jiří Kopic dostal puk na hůl VOJTĚCHA VEVERKY, jenž se z mírného úhlu na pravé straně trefuje přesně do černého! Asistence: Jiří Kopic.
     
    47:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že už je o výsledku definitivně rozhodnuto! Rebelové si vytvořili při přesilovce obrovský tlak, při němž Jakub Abbrent ještě zblízka na gólmana Dobiáše nevyzrál, ale kotouč se odrazil před brankoviště k LUKÁŠOVI BERANOVI, jenž už se nemýlil! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    47:00
    A situace se pro hosty ještě víc komplikuje. Do hokejového vězení byl vykázán Petr Zdvořáček (UNL), který se dopustil sekání.
     
    46:08
    Domácí zahodili obrovskou tutovku, když zblízka nedokázali trefit odkrytou bránu! Teď měl gólman Dobiáš pořádné štěstí!
     
    41:43
    Marek Brňák (UNL) – 2 minuty – hákování.
     
    40:15
    Ústí nad Labem se rychle probilo do útočného pásma a dostalo se k nebezpečnému zakončení. Až na okraj kruhů si vybruslil Bořek Ozom a štiplavý projektil poslal nad horní Kekulovu tyč!
     
    39:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Čepice na led!!! Důrazný Lukáš Beran z mírného úhlu na pravé straně trefil jen Dobiášův beton, ale kotouč se odrazil zpět k tyčce a DAVID MICHÁLEK ho se štěstím propasíroval podél gólmanova betonu k přední tyčce, čímž završil svůj hattrick, v této sezoně už několikátý! Asistence: Lukáš Beran.
     
    39:06
    Petr Spálenka (UNL) si pomohl krosčekem, když zastavil před brankovištěm důrazného Jiřího Vlacha. Brankář Dobiáš se vyznamenal betony.
     
    35:33
    Ale pozor, teď se budou 13 sekund bránit jen ve třech! Jiří Kopic (HBR) se provinil proti hokejovým regulím sekáním.
     
    35:04
    Jakub Kraučuk to udělal parádně, když po převzetí nahrávky v prostoru kruhů udělal elegantní kličku a z mírného úhlu na pravé straně mířil ke vzdálenější tyčce, kterou po ledě jen těsně minul!
     
    33:46
    Daniel Králíček (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    33:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí svůj tlak opět přetavili ve vstřelený gól a soupeři už nadělili potupného "bůra"! Lukáš Beran se svou ranou zblízka ještě vyprášil Dobiášovy betony, ale s dorážkou do odkryté brány přispěchal JAKUB ABBRENT a zblízka pohotově skóroval! Asistence: Lukáš Beran.
     
    29:35
    Jiří Vlach (HBR) se protáhl po pravém křídle až k brance a z úhlu vypálil bekhendem. Brankář Dobiáš puk schoval v náruči a vzápětí inkasoval od soupeře hodně zbytečnou sekeru. Brodského útočníka tak čeká pobyt na lavici hanby.
     
    27:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné!!! Havlíčkobrodská obrana trestuhodně zaspala, kotouče se chopil MICHAL VICO, který se prohnal po levém křídle až před branku a zblízka po parádním bekhendovém blafáku prostřelil brankáře Kekulu! Bez asistence.
     
    26:58
    Bořek Ozom (UNL) dostal 2 minuty za hákování.
     
    26:28
    Teď měl brankář Dobiáš pořádné štěstí, protože letící puk vůbec neviděl! Kotouč od modré čáry ho ale zasáhl do betonu a skončil v rohu pásma!
     
    25:52
    David Michálek byl evidentně faulován a došlo k úsměvné situaci, když se točil v levém kruhu dokola. Jakub Loukota (UNL) obdržel 2 minuty za podražení.
     
    21:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro hosty ze severu Čech, Rebelové jim bleskově odskočili už na rozdíl tří branek! DAVID MICHÁLEK vyhrál vhazování na Patrika Hrabaně, jehož ránu od modré čáry vzápětí šikovně tečoval a brankář Dobiáš čisté konto dlouho neudržel, protože mu jedovatá rána propadla mezi betony do sítě! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    19:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny předvedl luxusní akci a je to znovu o dvě branky! Patrik Hrabaň narýsoval parádní nahrávku do jízdy DAVIDU MICHÁLKOVI, který rozkmital své rychlé nohy, natlačil se za obránce a zblízka nechytatelně přišpendlil kotouč k levé tyčce brankáře Weberta, jenž se jen smutně ohlédl! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    17:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, které polevily z koncentrace a hned je za to stihl krutý trest! Michal Vico zavezl puk do rohu pásma a nasadil svému protihráči jesle. Před branku si dobře najel JIŘÍ TOMÁŠ a svižnou ranou bez přípravy napálil puk k levé tyčce brankáře Kekuly! Asistence: Michal Vico, Petr Michajličenko.
     
    17:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové odskakují na rozdíl dvou branek, to je pro ně hodně důležité! Na modrou čáru poslal puk Lukáš Beran a JAKUB LACINA ukázal, že má skvělou střeleckou formu, když kotouč napálil za záda brankáře Weberta, který vůbec nestihl zareagovat! Asistence: Lukáš Beran.
     
    17:05
    Lukáš Křížek se ocitl v obrovské šanci! Zblízka nasměroval kotouč jen do hrudi gólmana Weberta a neuspěl ani z následné dorážky!
     
    15:21
    Vojtěch Veverka předvedl parádní nahrávku z rohu útočného pásma před brankoviště, kde byl úplně volný Jan Jelínek. Zblízka však jen poslal puk přímo do Webertovy náruče!
     
    08:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové se ujímají zaslouženého vedení, když to v přesilovce sehráli velmi dobře! Od Davida Michálka putoval kus černé gumy na hůl LUKÁŠE BERANA, který se bleskově zorientoval v předbrankovém prostoru a svižnou střelou zblízka propálil bezmocného brankáře Weberta! Asistence: David Michálek.
     
    07:10
    Z ní nakonec nevytěžili nic, když kotouč ztratili v rohu pásma. Na lavici hanby usedl Petr Michajličko (UNL) zahákování.
     
    05:52
    Prvním vyloučením dnešního zápasu se stal Jan Vacek (HBR), který vyhodil kotouč ze hřiště.
     
    02:36
    Tohle už byla ale tutovka jako hrom! Rebelové opět naplno ukázali svou silnou zbraň, kterou jsou rychlé protiútoky. Sám na bránu se řítil Jan Jelínek, ale nastřelil jen Webertův beton!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Beran (Michálek), 18. Lacina (Beran), 20. Michálek (Hrabaň), 21. Michálek (Hrabaň), 34. Abbrent (Beran), 40. Michálek (Beran), 48. Beran (Abbrent), 50. Veverka (Kopic), 56. Michálek (Beran, Hrabaň) – 18. Tomáš (Vico, Michajličenko), 28. Vico


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák, M. Němec – Králíček, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Beran, Veverka, Abbrent, Bancíř, Křížek
    HC Slovan Ústí nad Labem: Webert (od 21. Dobiáš) – Michajličenko, Loukota "A", Vytejček, Drha, Moucha, Amirov "C", Ozom, Zdvořáček "A", Brňák, Vico, Tomáš, Spálenka

    Rozhodčí: Humpolíček – Klein, Kříž
    bahis siteleri