Rádio Krokodýl Brno – Volfířov 14:0 (kon.) | Gamaspol Jeseník – VŠB-TU Ostrava 7:1 (kon.) | Vítkovice – Egretta Bílovice n. S. 10:4 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
14:0 (7:0)
FK Sistemo Volfířov
Pátek 06.02.2015, 19:15 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    36:49
    Brejk Volfířovských neproměnili ani 2 unikající útočníci, obrana v kooperaci s brankářem zklidnila dění u brankoviště!
     
    32:25
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Obléhání hradeb Sistema skončilo pěknou dělovkou Jiřího Matysky. Opět zafungovalo kouzlo teče, když směr balonu změnil do nechytatelných míst MARTIN NOSKO. Asistence: Lukáš Matyska.
     
    30:12
    Jeden z ojedinělých výpadu Sistema pokryl Sýkora. Při pokračujícím náporu mu pomohla obětavá práce defenzivních činitelů.
     
    27:35
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Šance Agromeli byla opět využita bezezbytku. Defenzivní futsalisté vůbec nebyli na svých místech, z čehož těžil TOMÁŠ MICA s fantastickou jedovkou.
     
    26:28
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Exhibice Brňanů nebere konce ani v pokročilém čase utkání. TOMÁŠ VESELOVSKÝ zvládl zvednout balon nad hlavy všech aktérů, brankářova moc nestačila na kvalitní zastavení. Asistence: Martin Nosko.
     
    25:09
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Zmar Volfířova je teď ještě výraznější. Domácí vyřešili situaci v blízkosti gólmana Zejdy bez větších problémů, obránci nereagovali včas a PAVEL OUTRATA s přehledem, dnes již počtvrté, skóroval. Asistence: Luděk Procházka.
     
    23:07
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Výsledek dostává kulatou podobu. PAVEL OUTRATA si nedělal těžkou hlavu s početní převahou soupeřů a po pohledné kombinaci přidal ranou pod břevno další důvod k brněnské radosti. Asistence: Luděk Procházka.
     
    22:54
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují dalším chodem. Tentokrát si proklestil cestičku k Zejdovi TOMÁŠ VESELOVSKÝ a za bezradnou ochranku klece přidal devátý zářez. Asistence: Martin Nosko.
     
    21:09
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu potvrzují svou dominanci. Tomáš Mica si udělal dostatek prostoru a výborně postavený LUDĚK PROCHÁZKA některou částí jeho těla tečoval přesně za čáru. Asistence: Tomáš Mica.
     
    20:21
    Po velmi tvrdé dělovce domácích se balon odrazil od horní části brankové konstrukce pryč. Brankář se slušně zapotil.
     
    19:07
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Tohle už je více než jednostranné. Obránci Sistema nebyli schopni pokrýt nebezpečného LUKÁŠE MATYSKU, jenž se odvděčil způsobem nejkrutějším. Asistence: Tomáš Veselovský.
     
    16:35
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Otevřená defenzivní fáze Volfířova nenechala domácí klidnými, a tak výpravu podnikl Luděk Procházka, který bezchybně vybídl PAVLA OUTRATU k prohloubení gólové propasti. Hraje se hodně jednoznačný zápas. Asistence: Luděk Procházka.
     
    15:26
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Vše proběhlo jako přes kopírák. Pár rychlých pasů Brna, JIŘÍ NEDĚLNÍK se nerozpakoval a mocně uklidil kulatý předmět do míst, kam se nikdo z futsalistů nenatáhl. Asistence: Tomáš Veselovský.
     
    12:56
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí útočníci protančili volnou obrannou částí Sistema. PAVEL OUTRATA stál v závěru kvalitně sehrané postupné akce a jemným kopem navyšuje vedení. Asistence: Luděk Procházka.
     
    11:33
    Teď se udály 2 neuvěřitelné situace na obou stranách během krátké chvíle. Nejdříve nadvakrát netrefili odkrytou kasu hráči Volfířova, poté zklamali v analogické pozici Brněnští.
     
    10:06
    Stoprocentní šance hostů ve finále nemění údaj na světelné tabuli. Brankář hbitě zakročil a schoval letící pumelici v náručí!
     
    09:21
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Tvrdé výpaly ze střední vzdálenosti dnes slaví nadměrný úspěch. Na straně zkrotil míč na svých nohou TOMÁŠ MICA, jehož střela nadělala hlídači brankové konstrukce neřešitelné potíže.
     
    06:12
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    V silách hostů nebylo zastavit rychlý průnik Brňanů po straně, a proto to mohl TOMÁŠ VESELOVSKÝ zkusit z kvalitního úhlu a rozvlnil síť uvnitř brány. Gólmanův zákrok u tyče se stal zbytečným.
     
    03:13
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Tlak domácích se dočkal gólové tečky. Před brankou získalo Agromeli balon, přeneslo hru na střed, odkud nekompromisně pálil Matyska. Do dráhy míče ještě vstoupil MARTIN NOSKO a otevírá skóre. Asistence: Lukáš Matyska.
     
    01:30
    Do takřka ideální pozice se dostal nehlídaný Outrata, avšak výpal z jeho produkce letěl o malý kousek vedle vymezený prostor!
     
    00:56
    Brankář hájící barvy Sistema zachoval chladnou hlavu a fantastickým pohybem lapil všechny pokusy útočníků Agromeli.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Sistemo Volfířov. Více informací zde.

    Branky: 4. Nosko (Matyska), 7. Veselovský, 10. Mica, 13. Outrata (Procházka), 16. Nedělník (Veselovský), 17. Outrata (Procházka), 20. Matyska (Veselovský), 22. Procházka (Mica), 23. Veselovský (Nosko), 24. Outrata (Procházka), 26. Outrata (Procházka), 27. Veselovský (Nosko), 28. Mica, 33. Nosko (Matyska)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Kubica (21. Sýkora) – Nedělník, Matyska, Outrata, Vrána, Veselovský, Procházka, Mica, Nosko
    FK Sistemo Volfířov: Zejda – Novák, Kněžínek, Balík, Jindra, Melzoch

    Rozhodčí: Štipčák, Gryc
    bahis siteleri