Rennes – Marseille 1:1 (kon.) | Bastia – Méty 2:0 (kon.) | Caen – Toulouse 2:0 (kon.)
Évian TG – Bordeaux 0:1 (kon.) | Montpellier – Lille 1:2 (kon.) | Remeš – Lorient 1:3 (kon.)
konec
Évian Thonon Gaillard
0:1 (0:1)
Girondins Bordeaux
Sobota 07.02.2015, 20:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. K vidění bylo spíše podprůměrné utkání, které nikterak nevybočovalo. O osudu střetnutí rozhodl první poločas, v němž se nádherně prosadil Wahbi Khazri. Poté si ani jedno z mužstev již žádnou vážnější příležitost nevypracovalo. Bordeax tak zdolalo Évian těsně 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 4:1 (21:53:08)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Standardní situace nebezpečí nepřinesla, utkání bude zakončení Carrassovým odkopem. O vítězi je tak definitivně rozhodnuto.
     
    90+3
    Hosté dávají soupeži poslední šanci. Za svůj zákrok totiž dostává žlutou kartu Contento (BOR). Následovat bude volný kop.
     
    90+2
    Sorlin rozehrál volný kop z velké vzdálenosti, po němž se ocitl v kleštích Duhamel. Domácí se dožadují pokutového kopu, ovšem sudí si za výrokem čistého zákroku stojí velmi pevně.
     
    90+1
    Další pokus o dlouhý centr, který obrana Bordeax eliminovala. Hosté si v závěru klání počínají velice zkušeně. Bude tomu tak i nadále?
     
    90
    Fall si v souboji se soupeřem pomohl nedovoleným způsobem, což je pochopitelně voda na mlýn hostující ekipě. K základní hrací době utkání budou nastaveny tři minuty.
     
    89
    Bordeaux stále drží svého soka daleko od branky. Nyní se však podařilo dostat k hlavičce Nielsenovi. Branku ale vůbec netrefil, a tak bude rozehrávat Carrasso.
     
    88
    Domácí se stále snaží pronikat kupředu. Nakonec se podařilo mírně zahrozit, z poměrně velké vzdálenosti pálil Duhamel. Carrasso ale situaci nepodcenil a včas zasáhl.
     
    87
    Volný kop rozehrálo Bordeaux nakrátko. Hosté především šetří čas, který je momentálně velkou výhodou. Do konce základní hrací doby již zbývají sekundy.
     
    86
    Thelin jde ze hřiště. Na poslední minuty zápasu naskočí Maurice-Belay.
     
    85
    Sorlin utržil drobný šrám ve tváři, ovšem zdá se být v pořádku. Nakonec byl označen jako faulující hráč, a tak bude rozehrávat Bordeaux.
     
    84
    Vzápětí další volný kop. Na tomto si smlsnul Leroy, který vyskočil do vzduchu a pohodlně míč získal. Následovat bude odkop, s nímž domácí mág pospíchá.
     
    83
    Balon sice dolétl do velkého vápna, ovšem tam se o něj postarala pozorná defenziva Évian. Utkání pomalu, ale jistě spěje do svého finiše.
     
    82
    Ramirez svým nedovoleným zákrokem zavinil volný kop Bordeaux. Kterak se hosté s touto možností popasují?
     
    81
    Střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází Barbosa, místo kterého nastupuje Nielsen.
     
    80
    Do konce základní hrací doby utkání zbývá deset minut, přičemž hosté stále drží těsné vedení, o které se nádhernou střelou postaral Wahbi Khazri.
     
    78
    Évian se stále snaží proniknout kupředu, ovšem zatím marně. Utkání stále postrádá jakýkoliv náboj.

    Libor Kucza

    Branky: 11. Khazri (Chantôme)

    Karty:   49. Sunu (EVA) – 42. Mariano (BOR), 67. Khazri (BOR), 90+3. Contento (BOR)


    Évian Thonon Gaillard: Leroy – Sabaly, Nounkeu, Cambon, Abdallah – Sorlin (C), Koné – Sunu (69. Ramirez), Barbosa (81. Nielsen), Wass (74. Fall) – Duhamel.
    Náhradníci: Hansen – Angoula, Fall, Nielsen, Juelsgård, Tejeda, Ramirez.

    Girondins Bordeaux: Carrasso – Mariano, Ilori, Sané (C), Contento – Pallois – Saivet, Biyogo Poko, Chantôme, Khazri (74. T. Touré) – Thelin (86. Maurice-Belay).
    Náhradníci: Prior – Maurice-Belay, Rolán, Sertic, T. Touré, A. Traoré, Yamberé.

    Rozhodčí: Lesagne – Bremont, Denis
    bahis siteleri