Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa – Los Angeles 2:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 2:1 (kon.)
Buffalo – Dallas 3:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 5:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 1:4 (kon.)
Montreal – New Jersey 6:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:0 (kon.) | Arizona – Detroit 1:3 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 5:0 (kon.) | San Jose – Carolina 4:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:4 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Nashville 2:3 (2:3 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 2:3 (kon.)
Tampa – Anaheim 5:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
po s.n. (2:3)
Florida Panthers
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:0)
Nashville Predators
Neděle 08.02.2015, 21:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Nejslavnější hokejová soutěž světa má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Florida Panthers a Nashville Predators. Úvodní buly je v BB&T Center, tedy domovském stánku Panterů, naplánováno na 21:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Florida Panthers

    Celek ze slunného pobřeží se momentálě nachází těsně pod pozicemi, které zaručují postup do vyžazovacích bojů, tedy na devátém místě Východní konference. Na svém kontě má 55 bodů, přičemž osmý Boston má o 5 více. V posledním utkání si Panteři poradili s Los Angeles, které především vinou pokaženého závěru soupeře zdolali 3:2.

    Nejproduktivnějším hráčem Floridy je Nick Bjugstad. Dvaadvacetiletý forvard má na svém kontě 32 bodů za 17 branek a 15 asistencí. Zářivě se zatím projevuje také talentovaný zadák Aaron Ekblad, který ve svých devatenácti letech zaznamenal již 22 nahrávek. Brankoviště pak háji zkušený Roberto Luongo.
    Dort ve tváři! Takto Aaron Ekblad slavil na tréninku své denatenácté narozeniny. Větší radost měli jistě spoluhráči...

     
    Nashville Predators

    Družina z města country prožívá exceletní sezonu. Se ziskem 74 bodů se pohybuje na druhé příčce nejen Západní konference, ale také celé NHL. O bod více má pouze Anaheim. V předchozím zápase si Predátoři poradili s New York Rangers, které přetlačili 3:2.

    Lídrem nashvillské produktivity je Filip Forsberg. Talentovaný nositel slavného jména nasbíral 47 bodů za 17 branek a 20 přihrávek. Zároveň je nejlepším střelcem týmu. Do brankoviště se nyní po zranění vrátil finský fantom Pekka Rinne.
     
    Vzájemné zápasy

    V letošník ročníku se oba celky potkaly již třikrát. První dva duely však byly pouze přípravou. Pomyslné vavříny si odnesl Nashville, který zvítězil 2:1 a 4:1. V rámci základní části pak v Bridgestone Areně kraloval i potřetí, leč až po samostatných nájezdech – 3:2.
     
    Československá stopa

    Tomáš Fleischmann (FLA)
    Tomáš Kopecký (FLA)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Rozbruslení je v plném proudu

     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Petrovic, Kampfer – Huberdeau, Barkov, Boyes – Hayes, Bjugstad, Jokinen – Fleischmann, Bolland, Pirri – Kopecký, MacKenzie, Upshall

    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Volčenkov, Bartley, Jones – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fischer, Neal – Cullen, Jarnkrok, Bourque – Nyström, Gaustad, Beck

    Rozhodčí: Kimmerly, Jackson – MacPherson, Alphonso.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Domácí se hned po zahájení utkání vydali kupředu, kde ale příliš škody nenatropili. Nashville svého soka nakonec záhy obral o kotouč.
     
    01:03
    Ekblad nahodil z pravé strany ostrý kotouč, který musel Hutton eliminovat. Hostující muž v masce si ale poradil na jedničku s hvězdičkou.
     
    01:30
    Úvodní pokus o atak v podání Preds končí postavením mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže Luongově svatyni.
     
    02:29
    Utkání zatím probíhá ve velkém tempu, ovšem ani jeden z celků se nedostává do žádných výraznjěších příležitostí. Důraz je kladen především na defenzivu.
     
    03:23
    Fleischmann heldal zpoza branky svého spoluhráče z formace, ovšem k tomu se puk nedostal. Hrát tak mohou opět hosté, kteří se také vydali do protiofenzivy. Nealův pokus však Luongo zlikvidoval.
     
    04:10
    První větší možnost, v níž se ocitl Tomáš Fleischmann. Po odrazu kotouč z pravé strany měl před sebou český forvard prázdnou branku, ovšem situace se zřejmě sám zalekl a puk minul.
     
    04:58
    Bjugstad dostal výtečný pas za obranu, avšak hosté se stačili vrátit a nebezpečí zabránit. Stále se tak hraje bez branek. Sledujeme ale velice svižný souboj.
     
    06:10
    Další pokus o přechod do útokju zastavuje postavení mimo hru v podání domácích hokejistů. Po skončení komerční přestávky se tak bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    06:37
    Domácí působí o něco málo živějším dojmem, ale ani to jim zatím ke vstřelení vedoucí branky nepomohlo. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    07:23
    Neal hledal před brankou najíždějícího Fishera, kterému ale puk utekl. Následně byli Predátoři chyceni v ofsajdové pasti. Buly ve středním pásmu.
     
    08:07
    Hra je momentálně plná nepřesností, oba celky si spíše vyměňují kotouče ve středním pásmu. Nikdo se do zběsilých ofenzivních akcí nežene.
     
    08:38
    Nick Bjugstad nahazoval touš z pravé strany hrací plochy, ovšem Hutton byl pozorný a nepříliš ostrý pokus vytěsnil. K následné dorážce se nikdo nedostal.
     
    09:30
    Barkov nalezl exceletním pasem Huberdeauoa, který z mezikruží z voleje vypálil. Hutton ale reflexivně zasáhl a následně přerušil hru. Toto byla velice zajímavá možnost.
     
    10:13
    Domácí mají stále více ze hry, a to především v bruslení, jímž svému sokovi značně znepříjemňují život. Panteři se znovu vydali do útočného pásma.
     
    10:44
    Vynikající střídaní v podání Pirriho. Domácí útočník pálil velice ostře z levé strany, proti čemuž musel Hutton zasáhnout pomocí své masky. Celou situaci však ustál, následovat bude další reklamní pauza.
     
    10:44
    Panteři nakonec vybojovali přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje za podražení zkušený Olli Jokinen (NSH). Jak Florida s touto možností naloží?
     
    11:24
    Hosté zatím odolávají, ovšem ve velmi dobré pozici se objevil Bjugstad. Z těsné blízkosti ale neuspěl, Hutton opět převedl vynikající zákrok.
     
    12:08
    Pirri natáhal na pravé straně ke tvrdé střele, která ale branku netrefila. Přesto domácí pokračují v tlaku. Hutton ale svůj tým stále drží.
     
    12:36
    Až nyní se podařilo Nashvillu vyhodit, a to po akrobatickém zásahu Huttona. Síly na ledové ploše se nakonec vyrovnají. Za nedovolené bránění odjíždí pykat Dave Bolland (FLA). Zanedlouho začne přesilový hra Preds.
     
    13:31
    Mužstvo z města country se nemůže usadit v útočném pásmu, Panteři vyhazují jeden kotouč za druhým. Tuto přesilovou hru si Nashville jistě za rámeček nedá.
     
    14:12
    A znovu letí puk až za Huttonovu branku. Hostující celek v této početní výhodě prakticky vůbec nezahrozil. Hraje se tak stále bez branek.
     
    15:17
    Nashville si při rozehrávce vůbec nerozumněl, což znamená zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje před Huttona, který má v první periodě více práce než jeho sok.
     
    15:28
    Campbell se dostal ke dvěma střeleckým pokusům. Ani jedna dělovka se však neujala, Hutton chytá skutečně famózně. Následovat bude další komerční přestávka.
     
    16:27
    Filip Forsberg se řítil do vynikající pozice, z níž donutil Luonga k fantastickému zásahu. Kanadský mág zasáhl ještě jednou, a to poměrně akrobaticky proti následné dorážce. Spoluhráči mohou svému brankáři děkovat.
     
    17:20
    První perioda se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Florida má stále mírnou převahu, ovšem Predátoři se stále častěji dostávají kupředu.
     
    17:58
    Kotouč skončil mimo hrací plochu, vhazovat se tak bude po pravici Roberta Luonga. Domácí muž v masce tak musí být ve střehu.
     
    18:26
    Forsberg a Josi se nyní ve vlastním pásmu poměrně komicky srazili, ovšem domácí toho nedokázali využít. Ofenzivu hostí nakonec musel opět uklidňovat Luongo.
     
    18:51
    Shea Weber prověřil domácího brankáře, který byl ale pozorný a hned dvakrát zasáhl a přerušil hru. Závěr dějství patří nashvillským Predátorům.
     
    19:31
    Nashville kombinuje ve vlastním pásmu a nikam se příliš nežene. První třetinu chce zřejmě dohrát v poklidu. Bude tomu skutečně tak?
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Velkou část periody měli převahu domácí, kteří však svůj tlak nedokázali zužitkovat. Také Nashville si vytvořil zajímavou pozici, ovšem Forsberg neuspěl. Stále se tak hraje bez branek. Jak se bude duel nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Hned první akce v podání Floridy končí postavením mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků nebezpečí nehrozí.
     
    20:56
    Filip Forsberg se velice rychle prohnal do útočného pásma, kde z pravé strany vyslal střelu zápěstím. Luongo ji pouze přizvedl do ochranné sítě, čímž přerušil hru.
     
    21:32
    Nyní se pro změnu vydali napadat také hosté. Ani oni však neodkázali příliš zahrozit. Zatím sledujeme poměrně ospalou podívanou.
     
    22:11
    Před dotírajícím Barkovem Hutton raději ukryl kotouč ve své moci. Vhazovat se tak bude před brankářem Nashvillu, konkrétně po jeho pravé ruce.
     
    22:45
    Prudký pas z pravé strany ledové plochy Boyes minul, leč přesto Panteři setrvávají v ofenzivní zóně. Uvidíme, jak se jim povede nadále.
     
    23:20
    Barkovovu dělovku z poměrně uctivé vzdálenosti neměl Hutton problém vytěsnit. Ani jeden z celků si zatím ve druhé periodě nevytvořil větší možnost.
     
    24:03
    MacKenzie dostal na levém kruhu spoustu času a prostoru k zakončení. Tvrdá rána s nápřahem ale orazítkovala pouze mantinel za Huttonem. Velká škoda pro Floridu.
     
    25:28
    Josiho přihrávku nikdo ze spoluhráčů nezachytil, a tak doputovala až k Luongovi, který však hru nepřerušil. To udělal o několik okamkžiků později po střele Bourqueho.
     
    25:50
    Olli Jokinen chtěl překvapit střelou na bližští tyč, což se mu částečně povedlo. Roberto Luongo byl ale na svém místě a připraven, proto nedošlo k brance.
     
    26:21
    Na druhé straně kolbiště zasahoval Hutton proti střele Pirriho. I tentokráte byl úspěšnější brankář, a tak stále čekáme na úvodní přesný zásah duelu.
     
    27:06
    Po nepřesné kombinaci hru přerušil Hutton. Následovat bude komerční přestávka. Zatím sledujeme skutečně nudné klání, doufejme, že nastane zlepšení.
     
    27:15
    Shea Weber se protáhl do útočného pásma a následně také do zakončení. To se mu však příliš nepovedlo, Luongo pohotově zasáhl a přerušil hru.
     
    27:51
    MacKenzie pálil z ostrého úhlu, ale ani tentokráte proti Huttonovi neuspěl. Blíží se polovina utkání, přičemž jsme stále neviděliu branku.
     
    28:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jdou nakonec přece jenom do vedení. TOMÁŠ FLEISCHMANN zachytil velice ledabylou rozehrávku hostí, načež si srovnal kotouč a přesným švihem k pravé tyči rozsvítil červené světlo. Doufejme, že tato branka oba celky probere z letargie. Asistence: Dave Bolland.
    Tomáš FLEISCHMANN - 1:0
     
    28:55
    Cullen si sjel do předbrankového prostoru, odkud chtěl zužitkovat přihrávku zpoza branky. Luongo byl ale na svém místě a pokus velice pohotově eliminoval.
     
    29:41
    Luongo měl další práci, a to proti nahození od modré čáry. I tentokráte si udržel čistý štít. Hru však nebyl nucen přerušit, a tak se pokračuje.
     
    30:38
    Florida svého souepře opět svírá v těžké defenzivě. Nakonec pálil od modré razantně Ekblad, ovšem jeho projektil cíl nenalezl. Posléze se Predátoři osvobodili.
     
    31:28
    Upshall se po levé straně dral do zajímavé pozice, leč následně byla jeho střela zablokována Romanem Josim. Švýcarský zadák předvedl výbornou defenzivní práci.
     
    32:48
    Po dlouhé pasáži bez přerušení bude následovat komerční přestávka. Domácí stále drží těsné, leč zasloužené vedení. Uvidíme, kterak tomu bude nadále.
     
    33:18
    Nashvillu se nedá v žádném případě upřít snaha, ovšem hosté se zatím nemohou prodrat neprostupnou defenzivou floridských Panterů.
     
    34:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Signalizovaná výhoda nakonec byla zužitkována. AARON EKBLAD byl nejrpve při svém zakončení podražen, ovšem následně akce pokračovala. Mladičký obránce poté po pasu zpoza branky doklepl kus gumové pryže za brankovou čáru, čímž přidal svou osmou trefu v právě probíhající sezoně. Asistence: Jimmy Hayes, Jussi Jokinen.
    Aaron EKBLAD - 2:0
     
    35:29
    Luongo musel opět vytasit jeden ze svých zásahů, a to proti Cullenově ráně. I nyní vyšel z tohoto minisouboje jako vítěz.
     
    36:03
    A další komerční přestávka, a to po poměrně jistém Huttonově zásahu. Utkání se zaslouženě vyvíjí ve prospěch domácího celku. Bude tomu tak i nadále?
     
    36:38
    Domácí znovu svírají svého soupeře, přičemž nakonec vybojovali přesilovou hru. Za držení putuje na lavici hanby Paul Gaustad (NSH). Přidají Panteři třetí přesný zásah?
     
    37:04
    Domácí však hned vzápětí přicházejí o výhodu. Jimmy Hayes (FLA) zastavil zezadu poměrně nešetrně Ekholma, což je posouzeno jako nedovolené bránění. Hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    37:38
    Nashville poměrně obratně kombinuje v útočném pásmu, zdá se, že hosté mají přesilovou hru. Florida se zatím k puku nemůže dostat.
     
    38:22
    Filip Forsberg se dostal dvakrát ke střele. Tu první zblokoval Ekblad, načež švédský forvard objel branku a vypálil podruhé. Tentokráte byl proti Roberto Luongo, který přerušil hru.
     
    38:59
    Další přechod do útoku v podání Nashvillu zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků nebezpečí nehrozí. Druhé dějství se blíží do finiše.
     
    39:23
    Kopecký nahodil puk za branku hosté a odjel střídat. Zdá se, že prostřední část se již dohraje v poklidu a nic závažného se nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je za námi druhá dvacetiminutovka, která začala velice vlažně. Poté však domácí přidali, výsledkem čehož byly branky z holí Tomáše Fleischmanna a Aarona Ekblada. Nashville měl taktéž možnosti, ovšem ztroskotal na vynikajícím Luongovi. Dotáhnou Panteři souboj do vítězného konce? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 18:19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Hosté vlétli do závěrečné části ve velkém stylu. Z tlaku, který si vytvořili v útočném pásmu ale nic nevytěžili. Další pokus končí zakázaným uvolněním.
     
    41:16
    Florida operovala v blízkosti branky svého soupeře, ovšem nakonec jí byla odpískána hra vysokou holí. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    41:53
    Taktéž třetí část pokračuje ve stejném duchu, ani jeden z celků nepředvádí příliš atraktivní hokejovou podívanou. Uvidíme, kterak tomu bude nadále.
     
    42:31
    Cullen se chtěl jako lasička protáhnout podél pravého mantinelu, což se mu sice podařilo, leč zanedlouho byl obrán o puk. Následná rozehrávka v podání Floridy končí zakázaným uvolněním.
     
    43:09
    Nashville si nakonec vybojoval přesilovou hru. Za hákování odjížíd na lavici hanby Derek MacKenzie (FLA). Predátoři tak mají vynikající možnost k návratu do utkání.
     
    43:34
    Bolland však výborně zapracoval a vyhodil puk až k Huttonovi. Hostující celek tak musí začít takříkajíc od píky. Zatím se mu hra v početní výhodě vůbec nevede.
     
    44:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je zaděláno na drama. SETH JONES po typické kombinaci napřáhl od modré čáry, odkud přesně trefil mezírku mezi Luongovým pravým betonem a tyčí. Klání má tak znovu nový náboj. Asistence: Mike Ribeiro.
    Seth JONES - 2:1
     
    45:10
    Dělová rána v podání Ekblada Huttona nyní nepřekvapila, hostující brankář přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    45:47
    Lehké nahození ze středního pásma Hutton v poklidu stáhl do své rukavice. Aktivním přístupem ale Florida vybojovala opět vhazování v útočném pásmu.
     
    46:37
    Pirri vypálil tvrdě z levé strany, načež Hutton netušil, kde má kotouč. Dorážejíc Hayes si ale puku všiml až na poslední chvíli, a tak jej nedokázal doklepnout za brankovou čáru. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    47:42
    Upshall z pravé strany dobře viděl najíždějícího MacKenzieho, který se tak ocitl v již nekolikáté možnosti. Ani tentokráte však zcela sám před Huttonem neuspěl.
     
    48:18
    Vynikající střídání domácí družiny, Nashville netušil, kam dřív skočit. Panteři i po vystřídání pokračují ve velice kvalitním výkonu.
     
    48:58
    Boyes tečoval dělovou ránu z pravé strany hrací plochy, ovšem poté byla posunutá branka. Hra je tak přerušena, přičemž vhazování proběhne před Huttonem.
     
    49:32
    Nashville nadále velice aktivně napadá, ale zatím se mu nedaří nikterak vážněji zahrozit. Obrana Floridy je dobře konsolidovaná.
     
    50:00
    Bude se vylučovat, za držení odjíždí pykat Seth Jones (NSH). Florida tak má velice dobrou možnost k tomu, aby definitivně zlomila odpor hostí. Následovat bude komerční přestávka.
     
    50:46
    Nahození Pirriho od modré čáry nadělalo Huttonovi spoustu problémů, ovšem hostující brnakář si nakonec poradil. Přesto domácí pokračují v ofenzivě.
     
    51:35
    Až nyní se Predátorům podařilo vyhodit přes všechny čáry. Florida tak musí další atak zahájit zpoza vlastní branky. Tato přesilová hra se domácím vůbec nevede.
     
    52:31
    V akci je opět Nashville. Filip Forsberg se velice šikovně proháčkoval až do zakončení, které ale skončilo v ochranné síti. Hosté tak stále ztrácejí jednu branku.
     
    53:28
    Jimmy Hayes se po pravé straně protáhl do zakončení, s nímž ale neměl Hutton potíže. Následně je ale Nashvillu odpískáno zakázané uvolnění.
     
    54:31
    Domácí jsou stále aktivnějším mužstvem. Nic nenasvědčuje tomu, že by se Nashville měl dostat k vyrovnání. Po postavení mimo hru v podání Preds následuje další reklamní pauza.
     
    54:36
    Nashville si zahraje v početní výhodě. Za sekání odjíždí na lavici hanby Tomáš Kopecký (FLA). Jak se hosté s touto možností popasují?
     
    55:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nahození od modré čáry nadělalo před brankou Floridy velké zmatky, které zužitkoval FILIP FORSBERG. Mladý forvard se ujal volného kotouče a nekompromisně zakončil ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    Filip FORSBERG - 2:2
     
    56:22
    Hosté se nechtějí smířit pouze s remízou a nadále velice aktivně napadají. Ke střele se nakonec dostal Seth Jones, jehož pokus ale branku minul.
     
    56:53
    Na druhé straně ledové plochy hleda Bjugstad najíždějícího Campbella, který ale puk nedostal. Utkání vrcholí ve velkém stylu, akce střídá akci.
     
    57:30
    Hutton musel zasahovat proti ráně od modré čáry. Počínal si úspěšně, přičemž přerušil hru. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    58:07
    Ekblad velice nebezpečně nahazoval do modré, načež se snažil dorážet Huberdeau. Ani jeden z domácích borců ale neuspěl. Panteři jsou v závěru lepším celkem.
     
    58:58
    Zakázané uvolnění v podání Nashvillu, hra se tak opět stěhuje do útočného pásma domácí družiny. Do kocne základní hrací doby zbývá minuta.
     
    59:34
    Nick Bjugstad předvedl, kterak má prudký švih. Hutton se za dělovým projektilem pouze ohlédl. Na druhé straně byl chycen v ofsajdové pasti Fisher.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje celé prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Je za námi šedesát minut hry, které neurčily vítěze, neboť hosté ve třetí části zásluhou Setha Jonese a Filipa Forsberga vyrovnali. O osudu utkání tak rozhodne prodloužení, případně samostatné nájezdy. Který z celků urve bonusový bod? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 33:23
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:25
    Hosté uháněli do přečíslení tří na jednoho, které ale nedokázali zužitkovat. Proti byl Luongo, jehož zásah proti Josimu byl extrémně důležitý.
     
    61:23
    Na druhé straně pálil ostře Huberdeau, ovšem nyní se vyznamenal Hutton. Prodloužení se hraje ve strhujícím tempu!
     
    62:44
    Bartley zachytil mizernou rozehrávku Fleischmanna, kterou ale nedokázal patřičně zužitkovat, proti byla Luongova blesková rukavice.
     
    63:03
    Poprvé se bude přerušovat, a to po zblokované Kulikovově střeleckém pokusu. Vhazování proběhne po Huttonově levé ruce.
     
    63:40
    Další přerušení, touš skončil mimo hrací plochu. Buly tak proběhne ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků žádné nebezpečí nehrozí.
     
    64:23
    Huberdeau se šikovně vymotal od pravého mantinelu a přihrál Barkovovi. Rána z voleje ale domácímu útočníkovi nesedla. Následný protiútok Preds měl jepičí život.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani nastavený čas neurčil vítěze, a tak budou následovat samostatné nájezdy. Kdo ovládne tuto dovednostní disciplínu?

    Střely na branku: 36:25
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Brandon Pirri se pokusil zakončit mezi Huttonovy betony, což se mu ale nepodařilo – 0:0.
     
    1. série
    0:1
    na druhé straně ledové plochy uspěl střelou k levé tyči Matt Cullen – 0:1
    Matt Cullen (nájezdy 0:1)
     
    2. série
    1:1
    Brad Boyes šikovným zápěstím vyrovnává – 1:1.
    Brad Boyes (nájezdy 1:1)
     
    2. série
    1:2
    Craig Smith nádherně rozhýval Luonga a bekhendem zakončil do odkryté branky – 1:2.
    Craig Smith (nájezdy 1:2)
     
    3. série
    2:2
    Nick Bjugstad zakončil naoko ledabyle, ovšem Huttona překonal – 2:2.
    Nick Bjugstad (nájezdy 2:2)
     
    3. série
    2:2
    Roman Josi neproměňuje – 2:2.
     
    4. série
    2:2
    Se svou střelou ale neuspěl ani Dave Bolland – 2:2.
     
    4. série
    2:3
    Filip Forsberg si přehodil touš na forhend a excelentně zakončil k pravé tyči. Nashville tak vítězí! – 2:3.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je FILIP FORSBERG.
    Filip FORSBERG - 2:3sn
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Dlouho se zdálo, že Florida směřuje za vítězstvím, kterému se přiblížila zejména ve druhé periodě. Ve třetí části ale hosté dvěma brankami v početní výhodě vyrovnali a poslal zápas dále. Rozhodnout musely až samostatné nájezdy, v nichž svému celku vystřelil bonusový bod Filip Forsberg. Nashville tak zdolal Pantery 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 36:25
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Filip Forsberg (NSH) 1+0
    2. Aaron Ekblad (FLA) 1+0
    3. Carter Hutton (NSH) 36 zák., 2 góly, 94,4% (23:59:29)
     
    Československá stopa

    Tomáš Fleischmann (FLA) 1+0, čas na ledě: 15:28, 2 střely
    Tomáš Kopecký (FLA) 0+0, čas na ledě: 10:53, 0 střel, 1 vyloučení

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 29. Fleischmann (Bolland), 35. Ekblad (Hayes, Jokinen) – 45. Jones (Ribeiro), 56. Forsberg, rozh. náj. Forsberg

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Brandon Pirri (FLA)
    0:1   Matt Cullen (NSH)
    2. série:
    1:1   Brad Boyes (FLA)
    1:2   Craig Smith (NSH)
    3. série:
    2:2   Nick Bjugstad (FLA)
    2:2   Roman Josi (NSH)
    4. série:
    2:2   Dave Bollad (FLA)
    2:3   Filip Forsberg (NSH)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Petrovic, Kampfer – Huberdeau, Barkov, Boyes – Hayes, Bjugstad, J. Jokinen – Fleischmann, Bolland, Pirri – Kopecký, MacKenzie, Upshall
    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Josi, Weber, Ekholm, Volčenkov, Bartley, Jones – Forsberg, Ribeiro, Smith – O. Jokinen, Fisher, Neal – Cullen, Jarnkrok, Bourque – Nyström, Gaustad, Beck

    Rozhodčí: Kimmerly, Jackson – MacPherson, Alphonso
    bahis siteleri