Švýcarsko – Česko 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
Česko
Neděle 08.02.2015, 13:45 • Ilfis Stadion, Langnau im Emmental • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    A co mají naše hokejistky před sebou? Příští sobotu 14. února v poledne budou čekat na všechny zájemkyně mezi 6 a 14 lety na zimním stadionu ve Slaném, kde si vedení českého ženského hokeje nachystalo další modelový trénink v rámci náboru nových nadějí.

    V březnu se patnáctka v Berouně dvakrát utká s A-týmem Nového Zélandu, který u nás znovu absolvuje připravu před mistrovstvím světa. No a potom se česká reprezentace vrátí do Švýcarska, konkrétně tedy do Ženevy, kde bude bojovat o evropské prvenství na tradičním turnaji Geneve Futur Hockey Challenge.

    Ale pro dnešek je to ode mě už úplně všechno. Užijte si zbytek neděle, do nového týdne vstupte pravou nohou. A pak držte palce, ať se našim dívkám a ženám mezi mantinely daří stejně parádně jako o tomto víkendu ve Švýcarsku. Hezké odpoledne! (16:05:18)
     
    Nejde samozřejmě o žádné překvapení. Naše nejmladší reprezentace znovu jen potvrdila, že ve střední Evropě nemá ve své kategorii rovnocennou konkurenci. Svěřenkyně trenéra Rudolfa Vally si opět zaslouží pochvalu a gratulaci!
     
    Hotovo. České hokejistky do 15 let napodobily své starší kolegyně, se ziskem plného počtu devíti bodů a celkovým skóre 23:2 ovládly turnaj čtyř zemí ve švýcarském Emmentalu!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:21
    Po vypršení trestu stráví naše hokejistky závěr v přesilovce, Oona Emmeneggerová (SUI) pyká za hru tělem.
     
    56:52
    Martina Exnerová (CZE) – 2 minuty za podražení.
     
    53:10
    A po "delší" odmlce je tady zase početní výhoda pro náš tým, který kráčí za vítězstvím. Vyloučena je opět Jessica Schlegelová (SUI) za hru tělem, je vidět, že oba soupeři si nic nedarují.
     
    48:06
    Střídání stráží pokračuje, za hru tělem je vyloučena Sabina Matoušková (CZE).
     
    47:00
    A teď jde pykat zase domácí hokejistka, Jessica Schlegelová (SUI) rovněž vyloučena za hru tělem v ženském hokeji.
     
    45:04
    Ovšem stejný prohřešek vzápětí příchází na druhé straně, a to v podání Nikoly Dýckové (CZE). Jako by se dnes hokejistky domluvily, že se u časoměřičů budou vzájemně doplňovat...
     
    44:26
    Přesilovka pro hokejistky s lvíčkem na prsou, Lisa Rüediová (SUI) je vyloučena za hru tělem.
     
    40:01
    Švýcarky do třetí části prostřídaly gólmanky, Ladinu Danuserovou nahradila Saskia Maurerová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Sedm vyloučení, jedno trestné střílení, čtyři góly, a hlavně – tři z nich do švýcarské klece! Česká patnáctka ve druhé části navýšila své vedení a do kabin odchází s hodně nadějným tříbrankovým náskokem. Jen připomínám, že vítěz zápasu bude i vítězem celého turnaje.

    Třetí třetina začne přibližně v 15:22.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:35
    Přesilovka vydržela Švýcarkám jen něco málo přes minutu, už potřetí v tomto dějství se bude hrát čtyři na čtyři. Sina Bachmannová (SUI) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    37:23
    Další menší trest pro Sabinu Matouškovou (CZE), v dnešním utkání už třetí. Nyní si odpyká dvě minuty za hru tělem.
     
    33:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedovolený zákrok je potrestán, v hektické pasáži zvyšujeme na 5:2 z našeho pohledu. Trestné střílení proměnila NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která se tak podruhé za víkend raduje z hattricku!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Bertaová, 31. Enzlerová (Brandová) – 3. Mlýnková, 7. Mlýnková (Kaltounková), 23. Matoušková (Kotounová), 33. Kaltounková (Erbenová), 34. Mlýnková (TS)


    Švýcarsko: Danuserová (41. Maurerová) – Bachmannová, Wetliová, Vallariová, Brichová, Hauserová, Kistnerová, Lutzová, Brandová – Enzlerová, Rüediová, Ryhnerová – Schlegelová, Zimmermannová, Bertaová – Pagnamentaová, Emmeneggerová, Ingoldová – Andenmattenová, Neuenschwanderová, Hügliová. Trenér: Christian Ruth.
    Česko: Švejdová (Juřicová) – Erbenová "C", Škrdlová, Pejšová, Jandušíková, Kotounová, Sovjáková, Šmajdová, Hrůšová – Mlýnková, Kaltounková, Lerchová – A. Halounová, S. Halounová, Lorencová – Exnerová, Dýcková, Matoušková – Škorpíková, Černá. Trenér: Rudolf Valla.

    Rozhodčí: Stegmann – Königová, Schwarzová.

    Diváci: 202
    bahis siteleri