Arsenal – Leicester 2:1 (kon.) | Hull City – Aston Villa 2:0 (kon.) | Sunderland – Queens Park 0:2 (kon.)
Liverpool – Tottenham 3:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
3:2 (1:1)
Tottenham Hotspur
Úterý 10.02.2015, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
    Mario BALOTELLI - 3:2
     
    83
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Brendan Rodgers si může gratulovat ke svým střídáním! Ibe nahrál do pokutového území Adamovi Lallanovi, který míč poslal do malého vápna, kde už číhal MARIO BALOTELLI, jenž kulatý nesmysl protlačil za záda bezmocného Llorise! Ital v Liverpoolu zatím neprožívá povedené angažmá, ale teď dal nesmírně důležitý gól, který je jeho vůbec prvním v letošním ročníku PL.
    Mousa DEMBÉLÉ - 2:2
     
    61
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Přímý kop Eriksena, který směřoval k levé tyči, ještě dokázal Mignolet vyrazit, ovšem k odraženému balónu se dostal Kane, poslal ho před bránu a MOUSA DEMBÉLÉ ho snad břichem dostal do odkryté brány. Mignolet se okamžitě rozběhl k pomeznímu rozhodčímu, myslí si totiž, že Harry Kane se k balónu dostal z ofsajdového postavení. Gól ale platí, takže je vyrovnáno – 2:2.
    Steven GERRARD - 2:1
     
    53
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hugo Lloris sice vystihl směr střely STEVENA GERRARDA, ovšem liverpoolský kapitán míč umístil tak dobře, že na něj brankář Spurs nemohl dosáhnout – 2:1.
    Harry KANE - 1:1
     
    26
    Tottenham právě vstřelil branku!
    HARRY KANE opět potvrzuje, že Spurs konečně našli útočníka světové třídy! Hosté sérií krátkých přihrávek doslova vymazali defenzivu Reds. Na konci celé pohledné akce nahrál Lamela do šestnáctky volnému Harrymu Kanovi, který prostřelil Simona Mignoleta. Domácí gólman si sice na balón pravou nohou sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.
    Lazar MARKOVIĆ - 1:0
     
    15
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Anfield Road explodoval nadšením! Daniel Sturridge i s přispěním notné dávky štěstěny sklepl dlouhý nákop k nohám LAZARA MARKOVIĆE, který doběhl až k šestnáctce a přízemní ranou propálil brankáře Llorise.

    Martin Augustin

    Branky: 15. Marković (Sturridge), 53. Gerrard (pen.), 83. Balotelli (Lallana) – 26. Kane (Lamela), 61. Dembélé (Kane)

    Karty:   40. Škrtel (LIV), 45+1. Sakho (LIV), 60. Gerrard (LIV) – 24. Mason (TOT), 28. Eriksen (TOT), 64. Dembélé (TOT), 73. Walker (TOT), 88. Paulinho (TOT), 90+3. Kane (TOT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:3.
    Liverpool FC: Mignolet – Can, Škrtel, Sakho – Marković (79. Lallana), Henderson (C), Gerrard (C) (68. Lovren), A. Moreno – Ibe, Sturridge (74. Balotelli), Coutinho.
    Náhradníci: Ward – Johnson, Lovren, Lambert, Lallana, Allen, Balotelli.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Dier, Vertonghen, Rose – Bentaleb, Mason (69. Paulinho) – Lamela, Eriksen (81. Chadli), Dembélé (85. Soldado) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Paulinho, Soldado, Townsend, Fazio, Chadli, Davies.

    Rozhodčí: P. Dowd – D. Bryan, S. Ledger
    bahis siteleri