Koper – Slovan Bratislava 0:4 (kon.) | Esbjerg – Trenčín 1:2 (kon.) | Koper – Slovan Bratislava 1:2 (kon.)
Plzeň – Dynamo Kyjev 1:1 (kon.)
konec
FC Koper
1:2 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Úterý 10.02.2015, 15:00 • Stadion Bonifika, Koper • Přípravný zápas
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava zvíťazil v Koperi 2:1 vďaka gólu zo záveru stretnutia, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (16:55:35)
     
    Je koniec, Slovan zaznamenal štvrté víťazstvo v zimnej príprave a odchádza zo Slovinska s dvomi výhrami a priaznivým skóre 6:1! Druhý zápas, v ktorom za oba tímy nastúpili tie najsilnejšie zostavy, bol podstatne vyrovnanejší než dopoludňajšie meranie síl. Po gólovej pasáži v 63.- 69. minúte zápas smeroval k remíze, to však v závere zmenil dnešný gólový hrdina Tomáš Jablonský, ktorý dvomi gólmi rozhodol o triumfe belasých!
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90
    Sledujeme úplne posledné momenty dnešného prípravného zápasu, Koper v tlaku a snaží sa o vyrovnanie! Slovan sa bráni, čaká ho ešte niekoľko minút v nadstavenom čase.
     
    87
    Slovan dal gól!
    Belasí v závere zápasu dokázali strhnúť skóre na svoju stranu! Už-už sa zdalo, že zápas smeruje k remíze, Slovan však práve možno teraz rozhodol o svojom triumfe. Výborný zápas hrá TOMÁŠ JABLONSKÝ, ktorý strieľa svoj druhý gól! Stále však nie je koniec, belasí si musia vo zvyšnom čase dať pozor na útoky domácich!
     
    85
    Blížime sa k úplnému záveru, skóre stále remízové! Pre Slovan by to bola tretia remíza v príprave, podobne 1:1 remizoval s Duklou Praha a v Salzburgu uhral bezgólový výsledok.
     
    81
    Je tu šiesta žltá karta, hrá sa pomerne tvrdo, videli sme šesť kariet aj penaltu. Napomínaný je jeden z hráčov Slovana.
     
    80
    Do konca ostáva 10 minút + nadstavený čas, duel pomaličky smeruje k remíze. Škoda inkasovaného gólu po odpískanej penalte, aj remíza však pre Slovan bude cenným výsledkom.
     
    75
    Pred nami je posledných 15 minút, po dvoch góloch v rozmedzí 6 minút sa hra trochu upokojila. Zápas zatiaľ smeruje k remízovému koncu, oba tímy sa však určite pokúsia o víťazný gól, nemajú dôvod taktizovať, v prípravných zápasoch totiž výsledky nie sú až tak dôležité.
     
    70
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Matej Jakúbek, prichádza Adrián Čermák.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Karol Mészáros.
     
    69
    FC Koper dáva gól!
    A tak predsa, domáci hráči využili zmätok v obrane Slovana po nepremenenej penalte a svoju aktivitu zúročili vo vyrovnávajúci gól! Skóre sa nám teda začalo zaujímavo pohybovať, čaká nás posledných 20 minút! Strelca gólu doplníme neskôr.
     
    69
    Tak to je neuveriteľné, Koper penaltu nepremenil! V šestnástke to však vyzerá na veľkú skrumáž, Perniš v bráne sa musí mať na pozore!
     
    68
    Môže byť rýchlo vyrovnané, Koper bude zahrávať pokutový kop!
     
    65
    Tak to je veľká radosť v belasom tábore, odísť zo Slovinska s dvomi víťazstvami by sa veru pri zvyšovaní reputácie rátalo. Stále je však ďaleko do konca, domáci sa snažia minimálne o vyrovnanie a tak obranu na čele s Pernišom čakajú neľahké chvíle.
     
    63
    Slovan dal gól!
    Belasí otvárajú skóre, tak sa im predsa podarilo využiť jednu zo šancí a sú tak bližšie k ďalšiemu víťazstvu! Strelecky sa presadil hráč z defenzívy, a to konkrétne ľavý obranca TOMÁŠ JABLONSKÝ! Aktivita sa Slovanu vyplatila, pred záverečnou polhodinou vedie a tak sú na ťahu domáci!
     
    60
    Je za nami hodina hry a z hľadiska skóre nič nové, na ukazovateli svietia dve nuly. Je to určite aj zásluha dobrej defenzívnej hry Slovana, na pravom kraji sa pri zranení Čikoša veľmi dobre ukazuje mladík Kotula, na ľavej strane bojuje o miesto v základnej zostave snaživý, ale zároveň často chybujúci Jablonský.
     
    55
    Je za nami takmer hodina hry, bezgólové skóre zostáva v platnosti. Začína to vyzerať tak, že zápas rozhodne jeden presný zásah. Slovan naň v ofenzíve potenciál má, Zreľákovu formu som už spomínal, rovnako aj Peltier sa v príprave prezentuje solídnymi výkonmi a pred jarnou časťou si chce získať pevné miesto v základnej zostave.
     
    50
    V úvode druhého polčasu sú o niečo aktívnejší Slovinci, aj si vypracovali rohový kop, obrana Slovana bola pozorná. Na hrote belasého útoku určite čakáme góly od Adama Zreľáka, ten sa v príprave presadil už 3-krát a ukazuje sa ako veľmi platná posila pre bratislavský tím.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Štatistiky po 1.polčase:

    Rohové kopy: 0:2
    Žlté karty: 3:2

    Tomáš Schügerl

    Branky: 69. doplníme – 63. Jablonský, 87. Jablonský

    Karty:   10. doplníme (KPR), 26. doplníme (KPR), 45+2. doplníme (KPR) – 18. doplníme (SBA), 28. doplníme (SBA), 81. doplníme (SBA)


    FC Koper: doplníme
    Náhradníci: doplníme

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Kotula, Gorosito, Saláta, Jablonský – Simovič, Štefánik – Peltier (70.Mészáros), Ďuriš (36.Jakúbek, 70.Čermák), Kubík (30.Sipľak) – Zreľák
    Náhradníci: Krnáč (NB), Sipľak, Čermák, Jakúbek, Mészáros
    bahis siteleri