Koper – Slovan Bratislava 0:4 (kon.) | Esbjerg – Trenčín 1:2 (kon.) | Koper – Slovan Bratislava 1:2 (kon.)
Plzeň – Dynamo Kyjev 1:1 (kon.)
konec
FC Koper
1:2 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Úterý 10.02.2015, 15:00 • Stadion Bonifika, Koper • Přípravný zápas
     
    87
    Slovan dal gól!
    Belasí v závere zápasu dokázali strhnúť skóre na svoju stranu! Už-už sa zdalo, že zápas smeruje k remíze, Slovan však práve možno teraz rozhodol o svojom triumfe. Výborný zápas hrá TOMÁŠ JABLONSKÝ, ktorý strieľa svoj druhý gól! Stále však nie je koniec, belasí si musia vo zvyšnom čase dať pozor na útoky domácich!
     
    69
    FC Koper dáva gól!
    A tak predsa, domáci hráči využili zmätok v obrane Slovana po nepremenenej penalte a svoju aktivitu zúročili vo vyrovnávajúci gól! Skóre sa nám teda začalo zaujímavo pohybovať, čaká nás posledných 20 minút! Strelca gólu doplníme neskôr.
     
    63
    Slovan dal gól!
    Belasí otvárajú skóre, tak sa im predsa podarilo využiť jednu zo šancí a sú tak bližšie k ďalšiemu víťazstvu! Strelecky sa presadil hráč z defenzívy, a to konkrétne ľavý obranca TOMÁŠ JABLONSKÝ! Aktivita sa Slovanu vyplatila, pred záverečnou polhodinou vedie a tak sú na ťahu domáci!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 69. doplníme – 63. Jablonský, 87. Jablonský

    Karty:   10. doplníme (KPR), 26. doplníme (KPR), 45+2. doplníme (KPR) – 18. doplníme (SBA), 28. doplníme (SBA), 81. doplníme (SBA)


    FC Koper: doplníme
    Náhradníci: doplníme

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Kotula, Gorosito, Saláta, Jablonský – Simovič, Štefánik – Peltier (70.Mészáros), Ďuriš (36.Jakúbek, 70.Čermák), Kubík (30.Sipľak) – Zreľák
    Náhradníci: Krnáč (NB), Sipľak, Čermák, Jakúbek, Mészáros
    bahis siteleri