Parma – Chievo 0:1 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
0:1 (0:0)
Chievo Verona
Středa 11.02.2015, 18:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhém poločase bylo rozhodnuto o osudu duelu, o což se nádherným přímým kopem zasadil Ervin Zukanović. Hosté měli poté další brankové příležitosti, které reflektovali mírnou převahu fotbalistů ve žlutém. Více branek již ale nepadlo, a tak Chievo zvítězilo na půdě Parmy těsně 1:0. Krize Parmy tak nebere konce, mužstvo je stále beznadějně poslední. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 5:7 (19:52:47)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté měli k dispozici volný kop, který rozehráli nakrátko. Primární je momentálně šetřit čas. Ten hraje ve prospěch Chieva.
    Birsa jen těsně minul
     
    90+1
    Birsa mohl skórovat. Nově příchozí borec dostal pas na hranici ofsajdu a následně zakončil k levé tyči. Tu však o centimetry minul. Domácí stále žijí!
     
    90
    Meggiorini nebyl daleko od zakončení, ovšem Mirante celou situaci velice dobře přečetl, včas vyběhl a nebezpečí eliminoval. K základní hrací době budou nastaveny tři minuty.
     
    89
    Základní hrací doba utkání se blíží neúprosně ke svému konci. Hosté stále drží nejtěsnější možný náskok. Dojde ještě k dramatu?
     
    88
    Meggiorini hledal pasem do vápna nabíhajícího Schelotta, který ale na balon bohužel pro hosty nedosáhl. Bude se tak kopat pouze od branky.
     
    87
    Rodríguez se pokusil projít individuálně po levé straně, což se mu ale nepodařilo. Domácí se dožadují odpískání nedovoleného zákroku, avšak hlavní sudí je neoblomný.
     
    86
    Střídání na hostující straně. Odpočinout si odchází Radovanović, místo kterého zasáhne do zápasu Birsa.
     
    85
    Mauri si v okolí středového kruhu pomohl nedovoleně. I toto symbolizuje zmar domácí družiny, která již působí poněkud odevzdaným dojmem.
    Hosté měli na kopačkách definitivní rozhodnutí o osudu utkání
     
    83
    Tak to byla velká škoda pro hosty, kteří mohli přidat pojistku tříbodového zisku. Meggiorini dostal vynikající pas do běhu, načež zakončil do vzdálenější tyče. K dorážce se poté dostal Botta, kterého ale fantastickým způsobem vychytal Mirante.
     
    82
    Ten měl ovšem žalostný charakter, balon pouze dolétl do zámezí. Bude se tak vhazovat od pravé postranní lajny z pohledu domácí Parmy.
     
    81
    Pokus o dlouhý nákop Parmě nevyšel. Přesto se domácí ještě malou chvíli drželi na polovině soupeře. Nakonec si také vykoledovali volný kop.
     
    80
    Centr do velkého vápna pozbyl významu, neboť se faulem provinil Dainelli. O rozehrávku se tak postará Mirante. Domácí mají na vyrovnání již pouze deset minut základní hrací doby plus nastavení.
     
    79
    Verona má stále balon ve své moci. Nyní se s ním pohybuje v okolí středového kruhu. Poté se ale přece jenom dostal do slibné pozice Botta, jehož rána byla sražena na rohový kop.
     
    78
    Belfodil si ukrojil příliš velké sousto a protihráče neobešel. Poté se tak musel vrátit a komplikovanou sitauci sám vyřešit. Nutno však podotknout, že se mu to podařilo perfektně.
     
    77
    Utkání pomalu, ale jistě směřuje do finiše, přičemž nic nenasvědčuje tomu, že by mělo dojít k vyrovnání. Fotbal je ale nevyzpytatelný.

    Libor Kucza

    Branky: 54. Zukanović

    Karty:   16. Feddal (PRM), 26. Galloppa (PRM), 35. Santacroce (PRM), 68. Nocerino (PRM) – 45+2. Paloschi (CHV), 49. Frey (CHV), 71. Radovanović (CHV)   31. Galloppa (PRM)


    Parma Calcio 1913: Mirante – Feddal, Lucarelli (C), Santacroce, Cassani (59. Mauri) – Galloppa, Mariga (70. Belfodil), Nocerino – C. Rodríguez, Palladino, Varela.
    Náhradníci: Iacobucci, Ćorić – Prestia, M. Esposito, Mendes, Mauri, Belfodil, Lodi, Ghezzal, Broh, Erlić.

    Chievo Verona: Bizzarri – Frey, Dainelli, Gamberini, Zukanović – Schelotto, Radovanović (86. Birsa), Izco, Hetemaj – Paloschi (46. Botta), Pellissier (C) (72. Meggiorini).
    Náhradníci: Bardi, Seculin – Mattiello, Cesar, Sardo, Biraghi, Fetfatzidis, Botta, Birsa, Pozzi, Christiansen, Meggiorini.

    Rozhodčí: Rocchi – Pegorin, Padovan
    bahis siteleri