Parma – Chievo 0:1 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
0:1 (0:0)
Chievo Verona
Středa 11.02.2015, 18:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    71
    Nevalně, balon byl hned v prvních okamžicích odvrácen do klidných vod. Radovanović posléze zastavil rodící se protiútok pouze za cenu žluté karty.
     
    68
    Opět se bude udělovat karetní trest. za podražení soupeře je "odměněn" Nocerino (PRM). Chievo bude mít k dispozici rozehrávku.
     
    49
    Znovu se bude žlutit. Frey (CHV) velice nevybíravým způsobem zajel zezadu do soupeře, načež hlavní sudí neváhá ani malou chvíli a uděluje karetní trest.
     
    45+2
    Přece jenom se ještě něco stane. Hostující Paloschi (CHV) odstrčil protihráče, za což okamžitě dostává žlutou kartu.
     
    35
    Další útok, který musel být zastaven pouze za cenu žluté karty. Santacroce (PRM) dostává již čtvrtou žlutou kartu v podání Parmy. Z ochozů se ozývá pískot.
    Galloppův zákrok, za který obdržel druhou žlutou kartu
     
    31
    Tak to je velká komplikace pro Parmu. Galloppa (PRM) u postranní lajny podťal svého soka, za což dostává žlutou kartu. Jde o druhou v utkání, a tak se domácí středopolař musí odebrat do sprch.
     
    26
    Bude se znovu žlutit. Galloppa (PRM) musel hasit hostující protiútok, který vedl Izco. Celou situaci vyřešil poměrně nešťastně a obdržel karetní napomenutí.
     
    16
    Bude se udělovat první žlutá karta utkání. Feddal (PRM) ve středu pole zezadu podrazil Schelotto, načež byl hlavní sudí Rocchi nesmlouvavý.

    Libor Kucza

    Branky: 54. Zukanović

    Karty:   16. Feddal (PRM), 26. Galloppa (PRM), 35. Santacroce (PRM), 68. Nocerino (PRM) – 45+2. Paloschi (CHV), 49. Frey (CHV), 71. Radovanović (CHV)   31. Galloppa (PRM)


    Parma Calcio 1913: Mirante – Feddal, Lucarelli (C), Santacroce, Cassani (59. Mauri) – Galloppa, Mariga (70. Belfodil), Nocerino – C. Rodríguez, Palladino, Varela.
    Náhradníci: Iacobucci, Ćorić – Prestia, M. Esposito, Mendes, Mauri, Belfodil, Lodi, Ghezzal, Broh, Erlić.

    Chievo Verona: Bizzarri – Frey, Dainelli, Gamberini, Zukanović – Schelotto, Radovanović (86. Birsa), Izco, Hetemaj – Paloschi (46. Botta), Pellissier (C) (72. Meggiorini).
    Náhradníci: Bardi, Seculin – Mattiello, Cesar, Sardo, Biraghi, Fetfatzidis, Botta, Birsa, Pozzi, Christiansen, Meggiorini.

    Rozhodčí: Rocchi – Pegorin, Padovan
    bahis siteleri