Parma – Chievo 0:1 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
0:1 (0:0)
Chievo Verona
Středa 11.02.2015, 18:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Birsa jen těsně minul
     
    90+1
    Birsa mohl skórovat. Nově příchozí borec dostal pas na hranici ofsajdu a následně zakončil k levé tyči. Tu však o centimetry minul. Domácí stále žijí!
     
    86
    Střídání na hostující straně. Odpočinout si odchází Radovanović, místo kterého zasáhne do zápasu Birsa.
    Hosté měli na kopačkách definitivní rozhodnutí o osudu utkání
     
    83
    Tak to byla velká škoda pro hosty, kteří mohli přidat pojistku tříbodového zisku. Meggiorini dostal vynikající pas do běhu, načež zakončil do vzdálenější tyče. K dorážce se poté dostal Botta, kterého ale fantastickým způsobem vychytal Mirante.
     
    72
    Hosté střídají. Místo Pellissiera zasáhne do hry Meggiorini.
     
    71
    Nevalně, balon byl hned v prvních okamžicích odvrácen do klidných vod. Radovanović posléze zastavil rodící se protiútok pouze za cenu žluté karty.
     
    70
    Hrací plochu opouští Mariga, kterého nahradí Belfodil. Uvidíme, zda tato změna domácím prospěje.
     
    68
    Opět se bude udělovat karetní trest. za podražení soupeře je "odměněn" Nocerino (PRM). Chievo bude mít k dispozici rozehrávku.
    Pellissierova zmařená příležitost
     
    67
    Obrovská mpžnost Chieva. Pellissier dostal míč do zcela volného prostoru, avšak naneštěstí pro Veronu se hostující forvard rozhodl zamířil do velkého úhlu. Tam už celou situaci výborně eliminoval gólman Mirante.
     
    59
    Přichází na řadu první střídání domácího celku. Ze hřiště míří Cassani, kterého nahradí Mauri. Uvidíme, zda tato změna nakopne utrápenou Parmu.
    Ervin ZUKANOVIĆ - 0:1
     
    54
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla fotbalová nádhera! ERVIN ZUKANOVIĆ se postavil k balonu, načež jej levačkou poslal přesně k pravé tyči. Mirante neměl sebemenší nárok zasáhnout.
     
    49
    Znovu se bude žlutit. Frey (CHV) velice nevybíravým způsobem zajel zezadu do soupeře, načež hlavní sudí neváhá ani malou chvíli a uděluje karetní trest.
     
    46
    Hosté posílají do druhého poločasu čerstvé síly. Na trávník nenastoupí Paloschi, kterého nahradí Botta. Jak se tato změna projeví?
     
    45+2
    Přece jenom se ještě něco stane. Hostující Paloschi (CHV) odstrčil protihráče, za což okamžitě dostává žlutou kartu.
    Feddalova dělovka
     
    43
    To byla dělovka! Zouhair Feddal z poměrně velké vzdálenosti natáhl ke střele, načež zamířil jen těsně nad hostující svatyni. Parma neměla daleko k vedení.
     
    35
    Další útok, který musel být zastaven pouze za cenu žluté karty. Santacroce (PRM) dostává již čtvrtou žlutou kartu v podání Parmy. Z ochozů se ozývá pískot.
    Galloppův zákrok, za který obdržel druhou žlutou kartu
     
    31
    Tak to je velká komplikace pro Parmu. Galloppa (PRM) u postranní lajny podťal svého soka, za což dostává žlutou kartu. Jde o druhou v utkání, a tak se domácí středopolař musí odebrat do sprch.
     
    26
    Bude se znovu žlutit. Galloppa (PRM) musel hasit hostující protiútok, který vedl Izco. Celou situaci vyřešil poměrně nešťastně a obdržel karetní napomenutí.
    Schelottova trestuhodně zahozená příležitost
     
    21
    Tak to byla velká šance hostujícího celku. Po vynikající práci na levé straně velkého vápna dostal Schelotto přihrávku jako na zlatém podnose. Ze stoprocentní pozice ale zamířil vysoko nad. Bude se tak pouze kopat od branky Parmy.
     
    16
    Bude se udělovat první žlutá karta utkání. Feddal (PRM) ve středu pole zezadu podrazil Schelotto, načež byl hlavní sudí Rocchi nesmlouvavý.

    Libor Kucza

    Branky: 54. Zukanović

    Karty:   16. Feddal (PRM), 26. Galloppa (PRM), 35. Santacroce (PRM), 68. Nocerino (PRM) – 45+2. Paloschi (CHV), 49. Frey (CHV), 71. Radovanović (CHV)   31. Galloppa (PRM)


    Parma Calcio 1913: Mirante – Feddal, Lucarelli (C), Santacroce, Cassani (59. Mauri) – Galloppa, Mariga (70. Belfodil), Nocerino – C. Rodríguez, Palladino, Varela.
    Náhradníci: Iacobucci, Ćorić – Prestia, M. Esposito, Mendes, Mauri, Belfodil, Lodi, Ghezzal, Broh, Erlić.

    Chievo Verona: Bizzarri – Frey, Dainelli, Gamberini, Zukanović – Schelotto, Radovanović (86. Birsa), Izco, Hetemaj – Paloschi (46. Botta), Pellissier (C) (72. Meggiorini).
    Náhradníci: Bardi, Seculin – Mattiello, Cesar, Sardo, Biraghi, Fetfatzidis, Botta, Birsa, Pozzi, Christiansen, Meggiorini.

    Rozhodčí: Rocchi – Pegorin, Padovan
    bahis siteleri