Helas Brno – Balticflora Teplice 1:6 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 3:3 (kon.) | Olympik Mělník – Kladno 6:4 (kon.)
Hradec Králové – Třinec 3:3 (kon.) | Zruč n/S – Tango Brno 4:2 (kon.)
konec
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
3:3 (2:3)
FK Chrudim
Pátek 13.02.2015, 20:00 • Dům mládeže, Vysoké Mýto • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39:56
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská radost na straně Nejzbachu! Hosté propadli v rozehrávce, z čehož pramenila velká šance Vysokého Mýta, která končí vyrovnávací trefou! Na konci byl PETR VLADYKA, jenž dorazil míč do sítě Chrudimi – 3:3!
     
    19:49
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Ono to přece jen bude ještě drama! Nástřel Jakuba Vágnera od levé postranní čáry se ve skrumáži odrazil o nohy PETRA VLADYKY za záda Jakuba Žďánského! Domácí snižují na rozdíl jediné branky – 2:3!
     
    17:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Favorit duelu ještě do poločasové přestávky navyšuje své vedení! Max po autové rozehrávce narazil MICHALOVI MAREŠOVI, který přesnou o tyč rozjásal skupinku chrudimských fandů potřetí – 1:3!
     
    14:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Favorit utkání si bere ztracené vedení zpět na svoji stranu! Znovu byl na vině standardní situace rozehrávaná Dentinhem, který našel nabíhajícího RODRIGA TAVERNU, jenž neomylně zamířil do sítě Nejzbachu – 1:2!
     
    13:23
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Chrudimští si o vyrovnání koledovali a jejich trest přichází s úderem čtrnácté minuty! Semerád skvělým centrem našel rozběhnutého LUKÁŠE HANČE, který tvrdou ranou do vzdálenější šibenice nedal Žďánskému žádnou příležitost zasáhnout – 1:1!
     
    05:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherně secvičená rozehrávka rohového kopu v podání dvojice Dentinho – Chmelík. První jmenovaný si počkal na pohyb ZDEŇKA CHMELÍKA směrem dopředu, našel ho milimetrovým pasem a druhý nejlepší střelec Chrudimi uklidil balon mezi Gerčákovy nohy – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 14. Hanč (Semerád), 20. Vladyka (Vágner), 40. Vladyka – 6. Chmelík (Dentinho), 15. Rodrigo (Dentinho), 18. M. Mareš (Max)

    Karty:   18. Hanč (VMY)


    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: L. Gerčák – Hrubý, Michalec, Vágner, J. Gerčák, Vladyka (C), Semerád, Šabata, Hanč, Münzberger, Horyna
    FK Chrudim: Žďánský (C) (Ton) – Koudelka, Chmelík, M. Mareš, Max, Dentinho, Kilmer, Alvarito, Rodrigo, Slováček, Felipe

    Rozhodčí: Slanina, Kabeláč
    bahis siteleri