Helas Brno – Balticflora Teplice 1:6 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 3:3 (kon.) | Olympik Mělník – Kladno 6:4 (kon.)
Hradec Králové – Třinec 3:3 (kon.) | Zruč n/S – Tango Brno 4:2 (kon.)
konec
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
3:3 (2:3)
FK Chrudim
Pátek 13.02.2015, 20:00 • Dům mládeže, Vysoké Mýto • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39:56
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská radost na straně Nejzbachu! Hosté propadli v rozehrávce, z čehož pramenila velká šance Vysokého Mýta, která končí vyrovnávací trefou! Na konci byl PETR VLADYKA, jenž dorazil míč do sítě Chrudimi – 3:3!
     
    39:48
    Míč bude u Jakuba Žďánského, trenér Daniel si vybírá oddechový čas!
     
    39:48
    Jakub Vágner hledal stříleným centrem Šabatu, který nabíhal na zadní tyč, míč ale minul pouze o centimetry!
     
    38:50
    A další zákrok chrudimského gólmana, tentokrát proti střele Šabaty! ERA-PACK je pod silným tlakem!
     
    38:40
    Jakub Vágner napřáhl po několika přihrávkách od Vladyky ke střele, jeho jmenovec Žďánský vytáhl balon mimo tři tyče!
     
    37:56
    Vysoké Mýto posílá do hry o jednoho muže navíc, v útoku kombinuje brankář Libor Gerčák!
     
    36:04
    Vítězslav Hrubý obral o balon Dentinha na levé straně a postupoval sám na Žďánského! Střela ke vzdálenější tyči zamířila těsně mimo!
     
    31:41
    Rodrigo Taverna měl na noze čtvrtý gól Chrudimi! Jeho střela sice prostřelila brankáře Libora Gerčáka, na brankové čáře však míč vykopl pryč jeden z bránících hráčů!
     
    30:26
    Sáhodlouhá kombinace Chrudimi mohla přinést čtvrtou branku do sítě Nejzbachu! Felipe našel před brankou volného Zdeňka Chmelíka, jenže jeho zakončení trefilo pouze dobře postavené Libora Gerčáka!
     
    26:04
    Střela Michala Mareše byla odražena na nohu Maxe, jehož prudkou dorážku vyškrábl Libor Gerčák nad branku! Velká škoda pro ERA-PACK!
     
    21:50
    Vzápětí již kombinuje znovu ERA-PACK, Dentinho si několikrát vyměnil balon s Chmelík a oba vytvořili příležitost pro Rodriga! Ten ale z bezprostřední blízkosti minul!
     
    20:30
    Z ničeho nic se ve vyložené šanci objevil Jakub Gerčák, z první ale nedokázal balon vměstnat mezi tři tyče!
     
    19:49
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Ono to přece jen bude ještě drama! Nástřel Jakuba Vágnera od levé postranní čáry se ve skrumáži odrazil o nohy PETRA VLADYKY za záda Jakuba Žďánského! Domácí snižují na rozdíl jediné branky – 2:3!
     
    17:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Favorit duelu ještě do poločasové přestávky navyšuje své vedení! Max po autové rozehrávce narazil MICHALOVI MAREŠOVI, který přesnou o tyč rozjásal skupinku chrudimských fandů potřetí – 1:3!
     
    17:21
    Za stažení Michala Mareše vidí první žlutou kartu zápasu autor jediného gólu Vysokého Mýta Michal Hanč.
     
    16:43
    Miroslav Semerád mohl po neomylné přihrávce Hrubého znovu srovnat stav! Jeho stoprocentní příležitost ale skvěle zlikvidoval Jakub Žďánský!
     
    14:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Favorit utkání si bere ztracené vedení zpět na svoji stranu! Znovu byl na vině standardní situace rozehrávaná Dentinhem, který našel nabíhajícího RODRIGA TAVERNU, jenž neomylně zamířil do sítě Nejzbachu – 1:2!
     
    13:58
    Dentinho využil odraženého míče na pravé straně, do kterého se prudce opřel. Libor Gerčák znovu neomylně odráží míč mimo tři tyče!
     
    13:23
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Chrudimští si o vyrovnání koledovali a jejich trest přichází s úderem čtrnácté minuty! Semerád skvělým centrem našel rozběhnutého LUKÁŠE HANČE, který tvrdou ranou do vzdálenější šibenice nedal Žďánskému žádnou příležitost zasáhnout – 1:1!
     
    13:08
    Domácí fanoušci se málem radovali z vyrovnávací trefy! Vítězslav Hrubý měl na noze gól, skvělým skluzem mu ale radost znemožnil Rodrigo Taverna!
     
    10:10
    Míč šel po ose Felipe – Max až k Michalu Marešovi, kterého skvělým zákrokem vychytal Libor Gerčák!
     
    07:01
    Vzápětí šla stejná dvojice po zisku balonu ve dvou sama na gólmana, Dentinho to tentokrát vzal na sebe a to byla chyba. Jeho prudká rána skončila pouze na boční síti!
     
    05:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherně secvičená rozehrávka rohového kopu v podání dvojice Dentinho – Chmelík. První jmenovaný si počkal na pohyb ZDEŇKA CHMELÍKA směrem dopředu, našel ho milimetrovým pasem a druhý nejlepší střelec Chrudimi uklidil balon mezi Gerčákovy nohy – 0:1!
     
    02:34
    Chvíli na to mohlo udeřit také před brankou Libora Gerčáka, Michal Mareš se otočil v bezprostřední blízkosti a napálil tyč!
     
    02:11
    Rázem mohlo udeřit na straně druhé! Roman Michalec se z ničeho nic zjevil před brankářem Chrudimi, po rychlé kličce mu ale balon utekl. Následně však namazal Jakubu Vágnerovi, jehož prudkou střelu vyškrábl pozorný Jakub Žďánský nad břevno!

    Petr Dejnožka

    Branky: 14. Hanč (Semerád), 20. Vladyka (Vágner), 40. Vladyka – 6. Chmelík (Dentinho), 15. Rodrigo (Dentinho), 18. M. Mareš (Max)

    Karty:   18. Hanč (VMY)


    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: L. Gerčák – Hrubý, Michalec, Vágner, J. Gerčák, Vladyka (C), Semerád, Šabata, Hanč, Münzberger, Horyna
    FK Chrudim: Žďánský (C) (Ton) – Koudelka, Chmelík, M. Mareš, Max, Dentinho, Kilmer, Alvarito, Rodrigo, Slováček, Felipe

    Rozhodčí: Slanina, Kabeláč
    bahis siteleri