Havlíčkův Brod – Prostějov 2:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 14.02.2015, 17:00 • ZS Kotlina • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jan MILFAIT - 2:4
     
    34:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A drama je na světě, hosté jsou jako omráčení! Pavel Sedláček uháněl do rozevřené obrany a když se chystal zápěstím vystřelit, puk mu sjel z hole do rohu pásma. Brodský útočník ho ale dojel a naservíroval jako na zlatém podnose puk mezi kruhy na JANA MILFAITA, jenž zakončil prvotřídně, když si puk přehodil na bekhend a skóroval do odkryté brány pod horní tyčku! Asistence: Pavel Sedláček.
    Jan SEDLÁK - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    32:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, havlíčkobrodské trápení v přesilovkách zřejmě končí, Rebelové ještě vykřesali jiskřičku naděje! Jan Milfait tvrdě vypálil z prostoru kruhů a kotouč se od gólmana Šimbocha odrazil k JANU SEDLÁKOVI, na kterého zívala prázdná brána. Brodský obránce z ostrého úhlu zamířil neomylně k protější tyčce! Asistence: Jan Milfait.
    Matouš VENKRBEC - 0:4
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    23:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že je o vítězi je rozhodnuto! Psychicky rozložení Rebelové už budou horko těžko hledat síly na obrat! Valerij Kňazev nabil na modrou čáru Jakub Matyáš, jeho tvrdou ránu neudržel brankář Novák ve své výstroji a z rychlé dorážky rozjásal Hanáky počtvrté důrazný MATOUŠ VENKRBEC! Asistence: Jakub Matyáš, Valerij Kňazev.
    Patrik HUSÁK - 0:3
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    22:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je vymalováno! Havlíčkův Brod může děkovat zbytečnému faulu Pavla Sedláčka v rohu útočného pásma, který hosté, na rozdíl od svého soupeře, nekompromisně potrestali! Matouš Venkrbec narýsoval z rohu pásma krásný pas mezi kruhy na PATRIKA HUSÁKA, který z nápřahu práskl do puku a brankář Novák se stihl za jeho nechytatelnou dělovkou jen ohlédnout! Asistence: Matouš Venkrbec.
    Radek MEIDL - 0:2
     
    19:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, Rebelové totálně zaspali v obraně a Hanáci jdou už do dvoubrankového trháku! Robin Malý na sebe navázal pozornost mezi kruhy a předložil ideální nahrávku před bránu úplně volnému RADKU MEIDLOVI, který naplno zúročil své zkušenosti a chladnokrevně zavěsil pod horní Novákovu tyčku! Asistence: Robin Malý, Radim Matuš.
    Robin MALÝ - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    06:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Rebely, hosté jdou do zaslouženého vedení! René Kajaba našel za bránou úplně volného ROBINA MALÉHO, jemuž nevěnovala brodská obrana vůbec žádnou pozornost. Prostějovský obránce bleskurychle objel bránu a bekhendem podél přední tyčky prostřelil gólmana Nováka! Asistence: René Kajaba.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 33. Sedlák (Milfait), 35. Milfait (Sedláček) – 7. Malý (Kajaba), 20. R. Meidl (Malý, Matuš), 23. Husák (Venkrbec), 24. Venkrbec (Matyáš, Kňazev)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek "A", Semrád, Kolář, Zítka, Pavlíček – Milfait, Sedláček, Rousek – Maliník "C", Padělek, Babka – Kozlík, Tomek, Minárik – Boček, Švaňhal.
    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Látal, Husák, Kužel, Roupec, Malý, Matyáš – Venkrbec "A", Krejčík, R. Meidl – Kňazev, Indra, Luňák "A" – Franek, Matuš, Moučka – Coufal, Duba "C", Kajaba.

    Rozhodčí: Jan Jílek, Roman Svoboda – Milan Štofa, Václav Beneš

    Diváci: 873
    bahis siteleri