Trnava – Spartak 2:3 (kon.) | Žilina – Záporožie 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Inter Bratislava 6:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
6:0 (4:0)
FK Inter Bratislava
sk Úterý 17.02.2015, 18:00 • Umelá tráva, Pasienky • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Zápas medzi ŠK Slovan Bratislava – FK Inter Bratislava sa nám skončil vysokou výhrou Slovana a to 6:0! Diváci mali možnosť sledovať zaujímavý zápas, kde sa však prejavila kvalita na strane Slovana, ktorý zápas dotiahol do úspešného konca. Hráči Interu hrali veľmi sympaticky, často napádali a ako sa hovorí, v zápase nechali srdce. Na zápas prišla aj početná divácka kulisa, ktorá tak v chladnom počasí mali možnosť vidieť veľa gólov a pekný futbal.

    To je už z toho on-line textového prenosu všetko! Ďakujeme Vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera! Lúčia sa s Vami Tomáš Schügerl a Miroslav Revaj, dočítania pri ďalších prenosoch na športovom portáli onlajny.eu

    Dnes sú pre Vás pripravené ešte nejaké športové prenosy, do pozornosti dávame futbalovú Ligu majstrov. Ostaňte nám tak ešte verní! (19:46:09)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Pri lopte je momentálne Inter, ale už sa mu zrejme nepodarí nič vymyslieť, hlavný rozhodca zápasu už zápas čoskoro ukončí.
     
    90+1
    V 16-tke Interu sa ocitol sám s loptou Kubík, ale jeho pokus ku žŕdke skončil len tesne vedľa, skóre sa tak nemení!
     
    90
    V závere zápasu je pri lopte Inter, ktorý dostal trochu Slovan pod tlak, ale lopta napokon končí u brankára Greifa, ktorý už loptu rozohral na svojich spoluhráčov, ktorí sa ešte pokúšaju o útočný výpad.
     
    89
    Ďalšia pekná akcia Slovana, keď Kubík poslal v 16-tke hostí loptu na Simoviča, ktorý pálil z voleja, ale brankár Kratochvíl predviedol výborný zákrok a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    88
    Pomaly sa dostávame ku koncu zápasu, Inter získal zaujímavý priamy kop, po ktorom prišiel nebezpečný center do 16-tky Slovana, Gorosito však loptu hlavou odvrátil do bezpečia.
     
    87
    Futbalistov Interu treba pochváliť, že aj za takéhoto stavu, stále aktívne napádajú hráčov Slovana a snažia sa získať loptu na svoje kopačky.
     
    86
    Inter však loptu v strede poľa stratil, do brejku sa tak dostal Slovan, loptu získal Simovič, ale jeho pokus letí vysoko nad bránu Interu.
     
    85
    Slovan sa opäť pokúsil zaútočiť, ale pred 16-tkou Interu si futbalisti Slovana nerozumeli a loptu tak strácajú. Inter sa tak pokúša o rýchly brejk.
     
    84
    Netrvalo dlho a Inter sa opäť zmocnil lopty, keď Kubík trocha zariskoval a zbytočne stratil loptu, do rýchleho brejku to mal namierené Ujhelyi, ale tomu lopta nešťastne odskočila a tak sa do žiadnej zaujímavej príležitosti nedostal.
     
    83
    Inter sa napokon dostal tesne pred bránu Slovana, kde získal po faule priamy kop, ktorý však rozohral veľmi zle a pri lopte tak je opäť Slovan.
     
    82
    Tento rohový kop už nič zaujímavé nepriniesol, Slovan po nepresnej kombinácii stráca loptu a tak po dlhej dobe bude mať šancu niečo vymyslieť Inter.
     
    81
    Krásny futbalový moment na oboch stranách! Slovan rozhral roh nakrátko, po krásnom centri sa dostal ku hlavičke Gorosito, ktorý loptu umiestnil pod brvno, ale brankár Kratochvíl krásnym zákrokom loptu vyškrabal na rohový kop!
     
    80
    Útočná akcia Slovana, Peltier hľadal svojou prihrávkou vo vnútri 16-tky spoluhráča z útoku, obranca Interu však posiela loptu na rohový kop!
     
    79
    Tempo hry nám začína opadávať, o víťazovi je už dávnejšie rozhodnuté, hra je rozskúskovaná aj častými striedaniami. Inter sa však aj naďalej snaží aspoň o čestný gól v sieti Slovana.
     
    78
    Prvý zákrok brankára Slovana Greifa, ktorý musel včas vybehnúť zo svojej brány aby zastavil rýchly brejk hostí. Mladý brankár v službách Slovana to však zvládol výborne!
     
    77
    Slovan dal gól!

    Slovan pridáva šiesty gól po nenápadnej akcii, keď po centri do 16-tky hostí sa obranca Interu snažil loptu poslať do bezpečia, loptu však nešťastne sklepol pred FRANTIŠKA KUBÍKA, ktorý krásne z voleja prekonal brankára Interu!
     
    74
    Momentálne sa v hre priostruje a často vidíme aj tvrdé osobné súboje. Po jednom z nich sa teraz zo zemi dvíha Čermák.
     
    73
    Po dlhšej dobe sa ku lopte dostal aj Inter, avšak nič nedokázal smerom dopredu vymyslieť a nakoniec to skončilo len útočným faulom Ondríka.

    Tomáš Schügerl

    Miroslav Revaj

    Branky: 1. Oršula, 8. Gorosito, 25. Jablonský, 41. Ďuriš, 62. Soumah, 77. Kubík

    Karty:   52. Bačík (INB)


    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Čikoš, Niňaj, Gorosito, Jablonský – Lásik – Mészáros, Čermák, Gašparovič, Oršula – Ďuriš
    Náhradníci: Greif, Kubík, Kotula, Soumah, Simovič, Peltier

    FK Inter Bratislava: Lučič – Szabo, Prachár, Kratochvíl, Kubala, Sokol, Špak, Valovič, Ondrík, Pitra, Bačík
    Náhradníci: Kratochvíl (NB) – Hirtl, Hrica, Tóth, Kordoš,Ujhelyi, Anguš, Chocina

    Rozhodčí: Trutz – Roszbeck, Borsányi
    bahis siteleri