Znojmo – Vienna Capitals 6:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:2 (3:0, 2:2, 1:0)
spusu Vienna Capitals
Čtvrtek 19.02.2015, 18:00 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    56:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak Orli ještě navyšují své vedení. Ležícího Zopfa překonává z dorážky MARC ZAJÍC. Bez asistence.
     
    34:23
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hosté oplácejí stejnou mincí. Špatnou rozehrávku před klecí Use potrestal PATRICK BOLTERLE, jen si popojel s kotoučem a posílá jej mezi betony brankáře. Bez asistence.
     
    33:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Pátý kotouč ve vídeňské kleci. Přihrávka před brankoviště byla jen lahůdkou pro volného TOMÁŠE RAČICKÉHO, který lehkou tečí zacílil do sítě. Asistence: Marc Zajíc a Michael Mandát.
     
    26:32
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hezké sólo SASCHY BAUERA, jenž přejel téměř celé kluziště a středem si najel před Use, kterého si položil na led a pod levým betonem posílá kotouč za jeho záda. Bez asistence.
     
    24:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští bleskově svého útočníka pomstili a posílají čtvrtý kotouč do vídeňské svatyně. JAN KOŇAŘÍK se napřáhl na modré čáře, Zopf klouzal k levé tyči a kotouč mezitím prošel kolem druhé tyče do brány. Asistence: Jiří Lander a Jakub Švanda.
     
    10:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemský gól v oslabení! Další přečíslení Orlů už končí za zády Zopfa, který by měl svým spoluhráčům o přestávce pořádně...vyčinit. Lander našel zadovkou před brankovištěm jen laxně pokrytého JOSEFA KRCHA, který lehkou tečí posílá kotouč do sítě. Asistnece: Jiří Lander.
     
    06:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Hezká akce Znojma, které využilo návrat Landera a ihned se dostalo do rychlého brejku. Chvíli to vypadalo, že Krcho nahraje do středu kluziště, kde byl právě Lander, ale nakonec si vybral na křídle najíždějícího si JIŘÍHO SVATUŠKU, který rychlým zápěstím propálil Zopfa. Asistence: Josef Krcho.
     
    03:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo těží z dobrého nástupu a ujímá se vedení. Špatnou rozehrávku za klecí Vídně vystihl Pospíšil, který našel před bránou volného TOMÁŠE RAČICKÉHO, a ten nadvakrát překonává Zopfa. Asistence: Michal Pospíšil.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 4. Račický (Pospíšil), 7. Svatuška (Krcho), 11. Krcho (Lander), 25. Koňařík (Lander, Švanda), 34. Račický (Zajíc, Mandát), 57. Zajíc – 27. Bauer, 35. Bolterle


    HC LERAM Orli Znojmo: Us (Daňo) – Pospíšil M., Mandát, Švanda, Koňařík, Křípal, Nahodil, Forman, Salát, Toman, Kruckovyč – Račický, Zajíc, Abdul – Svatuška, Lander, Krco – Hačecký, Horák, Synek.
    spusu Vienna Capitals: Zopf (Tschrepitsch) – Kotinsky, Wieser, Pospíšil R., Worel, Hackl, Pelz, Preiser – Schlogl, Großlercher, Szabad – Bolterle, Maxa, Nißner – Bauer, Znenahlik, Ranftl – Schönwetter, Schneider, Köchl.
    bahis siteleri