SK Karviná – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 8:1 (kon.) | Poruba 2011 – Břeclav 5:0 (kont.)
Nový Jičín – Opava 1:4 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Řisuty – Klášterec nO 4:5 (kon.)
Nymburk – Sokolov 2:7 (kon.) | Žďár n/S – Děčín 3:4 (0:2 po s.n.) | Bílina – Klatovy 0:2 (kon.)
Tábor – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Vrchlabí – Mor. Budějovice 8:3 (kon.) | Kobra – Jindř. Hradec 7:3 (kon.)
Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.)
konec
HC Technika Brno
4:3 (2:3, 1:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 21.02.2015, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    A možná tam zůstane až do konce. Stehlík se dostával do samostatného úniku a nedovoleně ho musel zastavit Martin Kubo (VSE). Dvě minuty za podražení.
     
    57:45
    To je pro Vsetín hodně nepříjemné. Přesně 145 sekund před koncem utkání odjíždí na trestnou lavici David Hrazdira (VSE) za podražení.
     
    53:38
    Michal Brzobohatý (TEC) podrazil protihráče a po právu odjíždí na trestnou lavici. Příležitost na rozhodnutí dostávají rázem hosté.
     
    51:15
    Šance pro domácí. Dvě minuty na trestné lavici si odpočine Nedbálek (VSE).
     
    44:37
    Ondřej Látal (TEC) také inkasuje 2+2 minuty. Domácí útočník nechtěně udeřil holí do obličeje svého protihráče a ten zůstal s bolestivou grimasou a krví v obličeji ležet na ledové ploše.
     
    42:56
    Za katr putuje Štěpán Koukal (TEC) a to je pro domácí hodně nepříjemné, jelikož inkasuje 2 minuty za hrubost a 2 minuty za podražení.
     
    37:03
    Vyloučení, tentokrát však na opačné straně. Lukáš Vrba (TEC), dvě minuty za podražení. Uvidíme 51 sekund hry ve čtyřech, která se následně překlene v přesilovou hru domácích.
     
    35:54
    V době, kdy místní hlasatel oznámil, že domácí hrají v plném počtu, míří na trestnou lavici další domácí hráč. Tentokrát kapitán Jan Habrovec (TEC) za držení.
     
    33:48
    Tomáš Klimeš (TEC) si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:00
    Ne však na dlouho. Filip Vrba (TEC) se po návratu na led opět vrací na lavici vedle boxu trestoměřičů. Provinil se krosčekem.
     
    25:43
    Dvouminutové vyloučení na obou stranách. Z řad hostů odchází Jan Kolařík (VSE) za držení spoluhráče. Jeho soupeř Filip Vrba (TEC) sedí na trestné lavici za nafilmovaný pád.
     
    10:46
    Uvidíme první přesilovou hru v utkání. Jan Podešva (VSE) odchází na trestnou lavici, jelikož se provinil sekáním.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 12. Bustin (TS), 13. Brzobohatý (Bustin), 32. Bustin (Brzobohatý, Benýšek), 58. Zábranský (F. Vrba) – 4. Kolařík (Tesařík), 8. Vrba (Ambruz, Hrazdira), 10. Kolařík (Tesařík)


    HC Technika Brno: Novák (od 10. Chvátal) – Habrovec (C), Koukal, Klimeš, Odehnal L., Vrba, Havíř, Maršálek – Stehlík, Pargáč, Látal, Jurča, Brzobohatý, Benýšek, Bustin, Heža, Zábranský, Odehnal V., Čtvrtníček
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Grebenyuk, Nedbálek, Vrba, Báchor, Hryciow, Haloda, Tichý – Zúbek, Vaněk (C), Kolařík, Ambruz, Hrazdira, Slováček, Vítek, Ondráček, Podešva, Kubo, Daněk, Kývala.

    Rozhodčí: Pokorný – Klein, Linhart
    bahis siteleri