SK Karviná – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Frýdek-M. 8:1 (kon.) | Poruba 2011 – Břeclav 5:0 (kont.)
Nový Jičín – Opava 1:4 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Řisuty – Klášterec nO 4:5 (kon.)
Nymburk – Sokolov 2:7 (kon.) | Žďár n/S – Děčín 3:4 (0:2 po s.n.) | Bílina – Klatovy 0:2 (kon.)
Tábor – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Vrchlabí – Mor. Budějovice 8:3 (kon.) | Kobra – Jindř. Hradec 7:3 (kon.)
Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.)
konec
HC Technika Brno
4:3 (2:3, 1:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 21.02.2015, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Technika právě vstřelila branku!
    Pět sekund. Tolik stačilo Technice k využití početní převahy. Jak to může být v hokeji jednoduché ukázali Filip Vrba s Martinem Zábranským. První jmenovaný vyhrál buly přímo na hokejku na MARTINA ZÁBRANSKÉHO, který střelou od modré překonává Petra Hromadu. Asistence: Filip Vrba.
     
    31:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Ale neúspěšně. Domácí jezdili s kotoučem útočným pásmem, dokud si nevytvořili větší příležitost. Ta přišla záhy ze závaru před Hromadou. Prosadil se PETER BUSTIN, který dostal příliš mnoho prostoru a příležitostí k dorážkám. Nutno podotknout, že kotouč se do sítě dostal se štěstím mezi lapačkou a betonem hostujícího gólmana. Asistence: Michal Brzobohatý, Karel Benýšek.
     
    12:36
    Technika právě vstřelila branku!
    A je to opět pouze o gól! Peter Bustin ujel se svým spoluhráčem, nosícím číslo 17, MICHALEM BRZOBOHATÝM do přečíslení dva na jednoho. Slovenský forvard poslal kotouč na druhého jmenovaného a ten si počkal a poslal kotouč do protipohybu k pravé tyči Hromadovy svatyně. Asistence: Peter Bustin.
     
    11:54
    Technika právě vstřelila branku!
    To jsou v Brně dnes gólové hody! PETER BUSTIN proměňuje trestné střílení nad Hromadovo pravé rameno.
     
    09:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po třetí stejná chyba a tentokrát již potrestána. JAN KOLAŘÍK ujel všem obráncům a poslal kotouč mezi betony Josefa Nováka. Zdrcený brankář již odjíždí na střídačku a přenechává svůj post Jaroslavu Chvátalovi. Asistence: Radim Tesařík.
     
    07:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Slováček projel středním pásmem, zavezl kotouč až do skrumáže těl před Novákem, kde ho převzal LUKÁŠ VRBA a nadvakrát ho poslal za záda bezmocného brněnského gólmana. K radosti početné skupiny hostujících fanoušku vedou hosté v Brně již 2:0. Asistence: Martin Ambruz, David Hrazdira.
     
    03:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku utkání. JAN KOLAŘÍK převzal kotouč mezi kruhy a vystřelil zápěstím. Jeho první pokus Novák ještě vyrazil, na dorážku byl již krátký. Hosté se ujímají v úvodu zápasu vedení. Asistence: Radim Tesařík.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 12. Bustin (TS), 13. Brzobohatý (Bustin), 32. Bustin (Brzobohatý, Benýšek), 58. Zábranský (F. Vrba) – 4. Kolařík (Tesařík), 8. Vrba (Ambruz, Hrazdira), 10. Kolařík (Tesařík)


    HC Technika Brno: Novák (od 10. Chvátal) – Habrovec (C), Koukal, Klimeš, Odehnal L., Vrba, Havíř, Maršálek – Stehlík, Pargáč, Látal, Jurča, Brzobohatý, Benýšek, Bustin, Heža, Zábranský, Odehnal V., Čtvrtníček
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Grebenyuk, Nedbálek, Vrba, Báchor, Hryciow, Haloda, Tichý – Zúbek, Vaněk (C), Kolařík, Ambruz, Hrazdira, Slováček, Vítek, Ondráček, Podešva, Kubo, Daněk, Kývala.

    Rozhodčí: Pokorný – Klein, Linhart
    bahis siteleri