Kladno – Sparta 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:7 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 1:11 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Slavia 3:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:9 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 21.02.2015, 14:15DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Sonnek mířil už do prázdné brány, ale byl seknut do ruky soupeřem a branku minul. David Peška (ZLN) – 2 minuty za sekání.
     
    59:33
    Jiří Velčovský (ZLN) – 2 minuty za sekání.
     
    56:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že domácí Růžička vychytá nulu, ale tu mu sebral DOMINIK HLADIŠ, který jej prostřelil poté, co Hořanský využil chybu útočníka Boleslavi na útočné modré a vyslal přihrávku ve středním pásmu na Hladiše, který tak zařídil alespoň čestný úspěch hostujícího celku. Asistence: Adam Hořanský.
     
    54:21
    David Bernad (MBL) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    51:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pátou branku si nakonec připisuje JAKUB KOTALA, jenž nakonec přeci jen využívá dřívější neúspěšný Němcův pokus o brejk, neboť domácí tehdy udrželi puk v útočném pásmu až do vsítění této branky. Asistence: David Bernad.
     
    45:29
    Stíhací jízdu Patrika Dalajky utnul Dominik Tůma (MBL), jenž ho nepustil do zakončení v brejku, ale provedl to nedovoleným způsobem. Na dvě minuty si odpočine za držení protihráče.
     
    40:33
    Jan Sonnek (MBL) – dvě minuty za nedovolené bránění. Znovu se hraje 4 na 4.
     
    38:51
    Domácí s obtížemi dostali puk za modrou čáru, ale hosté při tom faulovali. Na trestnou šel Jakub Sirota (ZLN) – 2 minuty za podražení. Hraje se 4 na 4.
     
    38:00
    Jiří Kurka (MBL) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    36:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní kličkované sólo přes útočné pásmo dokonal IVAN ĎURAČ hezkou brankou, kdy se zbavil obrany a pak vykoupal brankáře, jenž vleže u pravé tyče už nic nezmohl. Bez asistence.
     
    31:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní akci završují domácí další brankou, když při signalizované výhodě Pořízek napálil z levé strany puk prudce do chumlu hráčů před bránou. Puk se buď od brankáře, nebo od někoho z jiných hráčů před bránou odrazil před brankoviště, kde stál úplně volný LUKÁŠ MOTLOCH, jenž ho sklepl do sítě. Asistence: Radek Pořízek a Lukáš Volf.
     
    24:52
    Radek Pořízek (MBL) a Martin Haničinec (ZLN) – oba 2 minuty za napadení.
     
    13:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí si vytvořili tlak na soupeře, z čehož pramenila vynikající šance, kterou zužitkoval MILAN PRŮŠEK střelou do šibenice. Asistence: Denis Pätoprstý, Ivan Ďurač.
     
    08:48
    Ondřej Šťáva (MBL) byl vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    06:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování ujel po pravé straně JIŘÍ KURKA, který se nenechal odstavit od puku a z kraje kruhu nekompromisně prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: David Bernad.
     
    06:13
    Přesilovka domácích končí. Na trestnou jde Jan Sonnek (MBL) – 2 minuty za hákování.
     
    05:48
    Žabčík trefil Němce do brusle a Boleslav mohla založit brejk. To domácím překazil Dominik Matula (ZLN) svým nedovoleným zákrokem – 2 minuty za hákování.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 7. Kurka (Bernad), 14. Průšek (Pätoprstý, Ďurač), 32. Motloch (Pořízek, Volf), 37. Ďurač, 52. Kotala (Bernad) – 57. Hladiš (Hořanský)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Příhonský ) – Mašek, Tůma, Kurka, Hes, Žalud, Bernad, Šťáva, Červinský – Průšek, Němec, Kotala, Klečka, Pätoprstý, Brzák, Pořízek, Volf, Ďurač, Sedmík, Sonnek, Motloch
    Berani Zlín: Čáp (Haloda ) – Velčovský, Žabčík, Sirota, Řezníček, Talán – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Pavlůsek, Vyoral, Matula, Hladiš, Peška

    Rozhodčí: Battěk – Laczko, Charvát
    bahis siteleri