SP v alpském lyžování - obří slalom ženy, 1. kolo, Vítěz: A. Fenningerová (AUT) (kon.) | SP v alpském lyžování - sjezd muži, Saalbach Vítěz: M. Mayer (AUT) (kon.)
SP v alpském lyžování - obří slalom ženy, 2. kolo Vítěz: A. Fenningerová (AUT) (kon.)
konec
SP v alpském lyžování - obří slalom ženy, 1. kolo, Maribor

Vítěz: A. Fenningerová (AUT)

Sobota 21.02.2015, 10:00Sjezdové lyžování
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.
     
    STARTOVNÍ LISTINA

    1. Anna Fenningerová (AUT)
    2. Eva-Maria Bremová (AUT)
    3. Mikaela Shiffrinová (USA)
    4. Kathrin Zettelová (AUT)
    5. Tina Mazeová (SLO)
    6. Viktoria Rebensburgová (GER)
    7. Jessica Lindell-Vikarbyová (SWE)
    8. Sara Hectorová (SWE)
    9. Maria Pietilae-Holmnerová (SWE)
    10. Nadia Fanchiniová (ITA)
    11. Tessa Worleyová (FRA)
    12. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    13. Tina Weiratherová (LIE)
    14. Federica Brignone (ITA)
    15. Lara Gutová (SUI)
    16. Frida Hansdotterová (SWE)
    17. Elisabeth Goerglová (AUT)
    18. Lindsey Vonnová (USA)
    19. Nina Loesethová (NOR)
    20. Dominique Gisinová (SUI)
    21. Irene Curtoni (ITA)
    22. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    23.Adeline Baudová (FRA)
    24. Manuela Moelggová (ITA)
    25. Marie-Pier Prefontaineová (CAN)
    26. Marie-Michele Gagnonová (CAN)
    27. Andrea Fischbacherová (AUT)
    28. Francesca Marsagliaová (ITA)
    29. Ana Drevová (SLO)
    30. Marta Bassinová (ITA)
    31. Marion Bertrandová (FRA)
    32. Katarina Lavtarová (SLO)
    33. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    34. Ilva Staalnackeová (SWE)
    35. Alexandra Tilleyová (GBR)
    36. Nicole Agnelliová (ITA)
    37. Carmen Thalmannová (AUT)
    38. Emi Hasegawaová (JPN)
    39. Wendy Holdenerová (SUI)
    40. Coralie Frasse Sombetová (FRA)
    41. Kateřina Pauláthová (CZE)
    42. Stephanie Brunnerová (AUT)
    43. Simona Hoeslová (GER)
    44. Taina Bariozová (FRA)
    45. Anastasia Romanovová (RUS)
    46. Sabrina Fanchinová (ITA)
    47. Simone Wildová (SUI)
    48. Elena Curtoniová (ITA)
    49. Erin Mielzynskiová (CAN)
    50. Ann Katrin Maggová (GER)
    51. Merle Soppelaová (FIN)
    52. Clara Direzová (FRA)
    53. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    54. Tina Robniková (SLO)
    55. Nathalie Eklundová (SWE)
    56. Ilka Stuhecová (SLO)
    57. Valentina Cillaraová Rossiová (ITA)
    58. Eli Plutová (SLO)
    59. Piera Hudsonová (NZL)
    60. Lelde Gasunaová (LAT)
     
    V dnešní závodě bude mít Česká republika pouze jedno zastoupení, jmenovitě Kateřina Pauláthová. Rodačka z Havířova přijíždí do Mariboru jistě v dobré náladě. Na mistrovství světa nikterak nepohořela, ba naopak. Mrzet jí snad jen může vypadnutí z druhého kola obřího slalomu, kdy se Kateřina po prvním kole nacházela na skvělém 17. místě a měla závod rozjetý na umístění v TOP 15. Třeba si to ale česká lyžařka vynahradí právě dnes v Mariboru.
     
    Největší pozornost dnes bude jistě upřena na domácí závodnici Tinu Mazeovou! Mazeová se stala královnou světového šampionátu, když získala zlato v kombinaci, ve sjezdu a stříbrnou medaili ze super-G. Před domácími diváky se ale bude chtít jistě vytáhnout. Uvidíme, jak ustojí tlak veřejnosti. Mazeová vyrazí na trať jako pátá v pořadí.

    Další spolufavoritkou závodu je Rakušanka Anna Fenningerová, která ovládla obří slalom na šampionátu a doufá, že na tento výsledek naváže i dnes. Zároveň má také velkou motivaci porazit právě Mazeovou, neboť na ní z druhé pozice světového žebříčku ztrácí 194 bodů.

    Třetí do party je další Rakušanka Eva-Maria Bremová. Jen metr šedesát vysoká blondýna se výhradně soustředí pouze na tuto disciplínu, což se jí zatím vyplácí. V celkovém hodnocení této disciplíny je na první pozici se ziskem 270 bodů. Na druhou Fenningerovou má ale náskok pouze 28 bodů!

    Překvapit ale také bude chtít americká dvojice Mikaela Shiffrinová a Lindsey Vonnová. Favoritek na umístění na stupních vítězů je více a bude záležet, jak se děvčata s tratí popasují.
     
    Vítám všechny fanoušky alpského lyžování! Po světovém šampionátu ve Vail/Beaver Creaku se na scénu opět vrací světový pohár. Ten má o tomto víkendu na programu závody žen v slovinském Mariboru a závodu mužů v rakouském Saalbachu. My se společně zaměříme na 1. kolo obřího slalomu žen právě v Mariboru. Start prvního kola je naplánován v 10:00, druhé kolo by poté mělo začít v 13:15. U textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    1
    Jako první se do závodu vydá Rakušnka Anna Feningerová.
     
    1
    Fenningerová udělal v pár brankách určité chyby, jinak ale zajela velmi dobrou jízdu. V cíli z toho byl čas 1:11,62 a řadí se pochopitelně na první místo.
     
    2
    Další favoritka závodu Eva-Maria Bremová se právě pustila do branek!
     
    2
    Eva-Maria Bremová již od prvního mezičasu ztrácela přes sekundu na Fennigerovou. Ztráta narůstala v cíli Bremová ztratila 1,40 sekundy! To není dobrá výchozí pozice do druhého kola.
     
    3
    Shiffrinová se do branek pustila velmi odvážně a agresivně, na první mezičase ztrácela pouze 43 setin. Na dalším mezičase už jen 22 setin na Fenningerovou. Poté už ale americká závodnice neubrala žádnou setinku a v cíli ztratila 24 setin na Fenningerovou a je aktuálně druhá!
     
    4
    Kathrin Zettellová začala oproti Shiffrinové velmi opatrně, na první mezičase ale ztrácela pouze 48 setin, na druhé už pouze 40. Poté ale udělala pár malých chyb a v cíli ztratila na Fenningerovou 72 setin!
     
    5
    Favoritka favoritek! Tina Mazeová za aplausu domácích fanoušků vjela na trať!
     
    5
    Mazeová jela od začátku velmi podobně jako Shiffrinová, bez respektu a velmi agresivně. Na prvním mezičase ztrácela 49 setin, na druhém už jen 36. Poté ji ale rozhodila jedna branka těsně před cílem a Mazeová už to nevzládla a končí! Tak to je velké zklamání pro všechny slovinské fanoušky!
    Pád Tiny Mazeové
     
    6
    Němka Viktoria Rebensburgová nerozjela závod vůbec špatně, na první mezičase ztrácela pouhých 25 setin a na druhé už dokonce o setinku vedla! V cíli byla ale nakonec pomalejší o tři setiny a řadí se na druhé místo! Německá závodnice hodně překvapila!
     
    7
    Švédka Lindell-Vikarbyová nejela příliš dobře, ale postupem času začala ztrácet více a více. V cíli z toho je nakonec ztráta 1,88 sekundy a poslední šesté místo.
     
    8
    Poslední vítězka závodu SP v obřím slalomu Sara Hectorová právě vjela na trať!
     
    8
    Hectorová se ale s traťí příliš dobře nevypořádala a na obou mezičasích ztrácela okolo sekundy. Před cílem ještě podjela jednu branku a byla z toho ztráta 1,40 sekundy.
     
    9
    Pietilae-Holmnerová se specializuje spíše na slalom a v brankách to bylo lehce vidět. Do branek nešla tak agresivně, jak by bylo potřeba a v cíli ztratila na Fenningerovou 1,47 sekundy.
     
    10
    Italka Fanchiniová se zase specializuje spíše na super-G. S tratí se ale vypořádala velmi dobře a se ztrátou 71 setin se zařadila na výborné čtvrté místo!
     
    11
    První Francouzska na statru Tessa Worleyová se právě vydala na trať!
     
    11
    První část trati zajela Worleyová velmi dobře, poté ale nakupila pár chyb a začala ztrácet. V cíli z toho byla ztráta 1,58 sekundy a průběžné deváté místo.
     
    12
    V pořadí čtvrtá Rakušanka na startu Michaela Kirchgasserová zajela trať velmi dobře! Na první mezičase ztrácela pouhých 23 setin, na druhé dokonce 20 setin a vypadalo to, že zaútočí na její krajanku. Ovšem na podobné místě jako Mazeová končí! Nevešla se do jedné z branek!
    Kirchgasserová se nevešla do jedné z branek
     
    13
    Jediná zastupkyně Lichnštejnska Tina Weiratherová zajela trať velmi agresivně, v cíli je z toho šesté místo. Ztráta na Fenningerovou 71 setin!
     
    14
    Tak Itálkám se dnes v Mariboru zatím velmi daří! Federica Brignone se s nástrahami traťí výborně vypořádala a v cíli ztratila pouhých 24 setin a průběžně se řadí na třetí míst! Výborná výchozí pozice do druhého kola!
     
    15
    První Švýcarka na startu Lara Gutová jela od začátku velmi dobře a na prvním mezičase ztrácela pouhých 48 setin, poté ale začala kupit chyby a v cíli je z toho osmé místo se ztrátou 1,30 sekundy.
     
    Momentálně probíhá televizní přestávka, poté se na trať vydá další Švédka Frida Hansdotterová.
     
    16
    Hansdotterová si udržovala ztrátu kolem 60 setin, poté ale na jedné z branek zaváhala a v cíli z toho byla ztráta 1,34 sekundy.
     
    17
    Už patá Rakušanka na startu Elisabeth Goerglová se trať vůbec nepodařila a v cíli je z toho až poslední 15. pozice se ztrátou 1,93 sekundy.
     
    18
    Lindsey Vonnová se do závodu pustila velmi agresivně a na prnvím mezičase vedla o devět setin! Poté ji ale rozhodila jedna branka a amerrická závodnice skončila v ochranné síti. Okamžitě k ním přispěchali záchranáři. Snad bude Vonnová v pořádku!
    Pád Lindsey Vonnové
     
    18
    Lindsey Vonnová už je na nohou a zda se, že je v pořádku.
     
    Už tři velké favoritky tohoto závodu nezvládli nástrahy tratě a závod nedokončily! Slovinka Tina Maeová, Rakušanka Michaela Kirchgasserová a Američanka Lindsey Vonnová!
     
    19
    Do branek se vydala první norská závodnice tohoto závodu Nina Loesethová, ta ale od prvního mezičasu začala ztrácet a v cíli se její ztrata vyšplaha až k 1,56 sekundy a je z toho průběžné 13. místo.
     
    20
    První dvacítku závodnic uzavřela Švýcarka Gissinová, ta byla na první mezičase se ztrátou 1,15 sekundy na posledním místě a do cíle dojela v čase nad dvě sekundy, což ji řadí na poslední 17. místo.
     
    21
    Třetí Italka Curtoniová se snažila navázat na dobré jizdy kolegyň. Nicméně v branách působila hodně neurovnaně a v průběhu trati ztrácela. Poté ale zabrala a v cíli je z toho ztráta 98 setin a průběžné osmé místo.
     
    22
    Ragnhild Mowinckelová se pustila na trať bez respektu a svou ztrátu z prvního mezičasu začala v průběhu traťi snižovat. V cíli z toho je osmé místo se ztrátou 80 setin. Skvělá jízda této mladé Norky!
     
    PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ

    1. Anna Fennigerová (AUT) 1:11,62
    2. Viktoria Rebensburgová (GER) +0,03
    3. Federica Brignoneová (ITA) +0,24
    3. Mikaela Shiffrinová (USA) +0,24
    5. Nadia Fanchiniová (ITA) +0,71
     
    23
    Po komerční přestávce se na trať vydala Francouzka Baudová a nezačala špatně, když na prvním mezičase ztrácela pouhých 22 vteřin. Na druhém to byla ztráta 42 setin. Poté ale podjela jednu branku a v cíli z toho byla ztráta 95 setin a průběžné deváté místo!
     
    24
    Další Italka Manuela Moelggová v průběhu trati ukazovala dobrou formu italských závodnice, když ztrácela pouhou půlsekundu. V druhé části trati ale podjela jednu z branek a ztratila. V cíli ztráta 1,20 sekundy na vedoucí Fenningerovou.
     
    25
    První Kanaďanka na startu Prefontaineová se s tratí moc dobře nepopasovala, po několika fatálních chybách dojela až na 19. místě se ztrátou 1,71 vteřiny.
     
    26
    Hned po Prefontaineové vyrazila na trať její krajanka Gagnonová, která ale ztratila rovnováhu na jedno z horizontů a obtočila se o 180°. Naštěstí ale svůj pád dokázala ustát a nic vážného se ji nestalo.
    Gagnonová naštěstí svůj pád ustála
     
    27
    Rakušanka Fischbacherová už od prvního mezičase ztrácela, na druhém ztrácela už 1,68 vteřiny. V cíli z toho byla ztráta 2,50 sekundy! To jí stačí na průběžné poslední 23. místo.
     
    28
    Další Italka zajela velmi dobře! Francesca Marsafgliaová v průběhu trati neudělala žádnou závažnější chybu a v cíli z toho je průběžné 11. místo se ztrátou 1,10 sekundy!
     
    29
    Druhá domácí závodnice Ana Drevová se s nástrahami trati příliš dobře nevypořádala. V cíli z toho byla ztráta dvou sekund přesný, i tak se ale dočkala bouřlivého aplausu!
     
    30
    Itálie si začíná podmaňovat Maribor! Další Italka v TOP 15! Marta Bassinová se se ztrátou 1,22 sekundy řadí na průběžné 13. místo!
     
    31
    Druhou várku závodnic načala Francouzska Bertrandová, která nejela dostatečně odvážně a v cíli to bylo znát. Na Fenningerovou ztratila 1,82 sekundy, což ji stačí na průběžné 22. místo.
     
    32
    Na trať se vydala další Slovinka Katarina Lavtarová, které se trať vůbec nepovedla a v cíli z toho byla ztráta 2,50 sekundy a průběžné 27. místo.
     
    33
    Ani Francouzska Barthetová nezajela příliš dobře, na Fenningerovou ztratila přesně dvě sekundy, což ji stačí na průběžnou 25 pozici.
     
    34
    Ylva Staalnackeová se s tratí také napopasovala příliš dobře, v cíli ztratila 2,38 sekundy a je z toho průběžné 29. místo.
     
    35
    Tilley Alexandraová udělala na trati několik výrazných chyb a v cíli se zařadila se ztrátou 8,23 sekundy na poslední místo!
     
    36
    Italka Agneliová nenapodobila své krajanky a je průběžně na 23. pozici. Do druhého kola by se ale podívat měla.
     
    37
    Rakušanka Thalmannová cíl neuviděla, v polovině trati vypadla.
     
    38
    Japonka Emi Hasegawová také nezajela příliš povedenou jízdu. Se ztrátou 2,58 sekundy ji zatím patří 34. místo.
     
    39
    Švýcarka Wendy Holdenerová se s tratí příliš dobře nepopasovala a v cíli ztratila 2,89 sekundy a do druhého kola se nepodívá.
     
    40
    Další Francouzska na startu Sombetová dokončuje závod na průběžné 31. pozici se ztrátou 2,41.
     
    41
    Do branek se pustila Kateřina Pauláthová, která od začátku jela velmi dobře, v průběhu trati přidala na agresivitě a vcíli z toho je se ztrátou 1,60 sekundy průběžné 21. místo!
     
    42
    Rakušanka Brunnerová už od prvního mezičasu ztrácela více než sekundu a půl. V cíli z toho byla ztráta 2,71 sekundy a průběžné 36. místo.
     
    43
    Druhá Němka na startu nenavázala na svou krajanka Rebensburgovou a v cíli měla ztrátu 3,96 sekundy a řadí se na poslední místo.
     
    44
    Francouzska Taina Bariozová se do druhého kola nepovídá. V cíli ztratila 2,75 sekundy, což ji stačí na průběžné 37. místo.
     
    45
    Do branek se vydala jediná ruská závodnice v tomto závodě Anastasia Romanovová, závod se ji ale vůbec nepovedl a na vedoucí Fenningerovou ztratila 4,76 sekundy, což ji řadí na průběžné předposlední místo.
     
    46
    Italka Sabrina Fanchiniová se v cíli umístila na průběžném 29. místě se ztrátou 2,05 sekundy a je velmi pravděpodobné, že se podívá do druhého kola.
     
    47
    Švýcarka Simone Wildová nezajela dobrý závod a se ztrátou 3,30 sekundy se do druhého kola nepodívá.
     
    48
    Italkám se v dnešní závodě dařilo, to ovšem neplatilo pro Elenu Curtoniovou, která ztratila 3,28 sekundy na Fenningerovou a zařadila se na průběžné 44. místo.
     
    49
    Kanaďanka Mielzynskiová se umísťuje až na 42. pozici a do druhého kola se nepodívá.
     
    50
    Němka Anna Katrin Maggová po neprojetí jedné branky závod nedokončila.
     
    51
    První Finka na startu Merl Soppela dokončila trať se ztrátou 4,71, což ji řadí na průběžné předposlední místo.
     
    52
    Fancouzska Clara Direzová dojela se ztrátou 3,19 sekundy a je z toho 44. místo.
     
    53
    Poslední Rakušanka na startu Ramona Siebenhoferová se do druhého kola těsně nepodívá, když dokončila trať se ztrátou 2,35 sekundy. To ji stačilo pouze na 32. místo.
     
    54
    I Slovinka Tina Robniková se do druhého kola nepodívá. V cíli dojela se ztrátou 2,35, což stačilo na 33. pozici.
     
    55
    Poslední švédskou závodnici byla Nathalie Eklundová, která zajela velmi dobře a v cíli byla se ztrátou 2,04 sekundy a řadí se na 29. pozici. Můžeme se na ni tak těšit i ve druhém kole!
     
    56
    Další slovinská závodnice Ilka Stuhecová se umístila na 47. místě se ztrátou 3,32 sekundy!
     
    57
    Poslední italská závodnice Cillaraová se do cíle dostala v čase 2,74 sekundy, to ji stačilo pouze na 40. místo.
     
    58
    Slovinka Eli Plutová měla závod rozjetý velmi dobře, v poslední pasáži trati ale zaváhala a závod nedokončila.
     
    59
    Předposlední závodnici byla reprezentantká Nového Zélandu Piera Hudsonová, která dojela se ztrátou 5,68 sekundy a umístila se na 51. pozici.
     
    60
    Jediná reprezentantka Lotyška v tomto závodě Lelde Gasunaová vypadla v poslední pasáži a do cíle se nepodívala.
     
    POŘADÍ PO PRVNÍM KOLE

    1. Anna Fenningerová (AUT) 1:11,62
    2. Viktoria rebensburgová (GER) +0,03
    3. Federica Brignoneová (ITA) +0,24
    3. Mikaela Shiffrinová (USA) +0,24
    5. NAdia Fanchiniová (ITA) +0,71
    6. Kathrin Zettelová (AUT) +0,72
    7. Tina Weiratherová (LIE) +0,74
    8. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +0,80
    9. Adeline Baudová (FRA) +0,95
    10. Irene Curtoniová (ITA) +0,98
    11. Francesca Marsagliaová (ITA) +1,10
    12. Manuela Moelggová (ITA) +1,20
    13. Marta Bassinová (ITA) +1,22
    14. Lara Gutová (SUI) +1,30
    15. Frida Hansdotterová (SWE) +1,34
    16. Sara Hectorová (SWE) +1,40
    16. Eva-Maria Bremová (AUT) +1,40
    18. Maria Pietilae-Holmnerová (SWE) +1,47
    19. Nina Loesethová (NOR) +1,56
    20. Tessa Worleyová (FRA) +1,58
    21. Kateřina Pauláthová (CZE) +1,60
    22. Marie-Pier Prefontaineová (CAN) +1,71
    23. Marion Bertrandová (FRA) +1,82
    24. Nicole Agnelliová (ITA) +1,88
    24. Jessica Lindell-Vikarbyová (SWE) +1,88
    26. Elisabeth Goerglová (AUT) +1,93
    27. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +2,00
    27. Ana Drevová (SLO) +2,00
    29. Nathalie Eklundová (SWE) +2,04
    30. Sabrina Fanchinová (ITA) +2,05
     
    První kolo obřího slalomu žen ve slovinském Mariboru je u konce. Ovládla jej Rakušanka Anna Fenningerová, která odstartuje do druhého kola z nejvýhodnější pozice.

    Na druhé pozici se překvapivě umístila Němka Viktoria Rebensburgová, která byla jen o tři setiny horší, než Fenningerová. Na třetí místě se umístila dvojice záovdnic se stejný časem. Američanka Shiffrinová a Italka Brignoneová měly ztrátu 24 setin.

    Obecně velmi dobře zajela Itálie, která bude mít v TOP 13 celkem šest závodnic!

    Češka Kateřina Pauláthová i s vysokým startovním číslem 41. dokázala zajet velmi dobrou jízdu a po prvním kole se umístila se ztrátou 1,60 sekundy na 21. pozici.

    To je z mé strany vše a nezapomeňte, že druhé kolo obřího slalomu žen začíná už v 13:15 a k našemu onlajn přenosu jste srdečně zváni. (11:45:54)

    Jan Havlovic

    Statistiky
    STARTOVNÍ LISTINA

    1. Anna Fenningerová (AUT)
    2. Eva-Maria Bremová (AUT)
    3. Mikaela Shiffrinová (USA)
    4. Kathrin Zettelová (AUT)
    5. Tina Mazeová (SLO)
    6. Viktoria Rebensburgová (GER)
    7. Jessica Lindell-Vikarbyová (SWE)
    8. Sara Hectorová (SWE)
    9. Maria Pietilae-Holmnerová (SWE)
    10. Nadia Fanchiniová (ITA)
    11. Tessa Worleyová (FRA)
    12. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    13. Tina Weiratherová (LIE)
    14. Federica Brignone (ITA)
    15. Lara Gutová (SUI)
    16. Frida Hansdotterová (SWE)
    17. Elisabeth Goerglová (AUT)
    18. Lindsey Vonnová (USA)
    19. Nina Loesethová (NOR)
    20. Dominique Gisinová (SUI)
    21. Irene Curtoni (ITA)
    22. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    23.Adeline Baudová (FRA)
    24. Manuela Moelggová (ITA)
    25. Marie-Pier Prefontaineová (CAN)
    26. Marie-Michele Gagnonová (CAN)
    27. Andrea Fischbacherová (AUT)
    28. Francesca Marsagliaová (ITA)
    29. Ana Drevová (SLO)
    30. Marta Bassinová (ITA)
    31. Marion Bertrandová (FRA)
    32. Katarina Lavtarová (SLO)
    33. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    34. Ilva Staalnackeová (SWE)
    35. Alexandra Tilleyová (GBR)
    36. Nicole Agnelliová (ITA)
    37. Carmen Thalmannová (AUT)
    38. Emi Hasegawaová (JPN)
    39. Wendy Holdenerová (SUI)
    40. Coralie Frasse Sombetová (FRA)
    41. Kateřina Pauláthová (CZE)
    42. Stephanie Brunnerová (AUT)
    43. Simona Hoeslová (GER)
    44. Taina Bariozová (FRA)
    45. Anastasia Romanovová (RUS)
    46. Sabrina Fanchinová (ITA)
    47. Simone Wildová (SUI)
    48. Elena Curtoniová (ITA)
    49. Erin Mielzynskiová (CAN)
    50. Ann Katrin Maggová (GER)
    51. Merle Soppelaová (FIN)
    52. Clara Direzová (FRA)
    53. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    54. Tina Robniková (SLO)
    55. Nathalie Eklundová (SWE)
    56. Ilka Stuhecová (SLO)
    57. Valentina Cillaraová Rossiová (ITA)
    58. Eli Plutová (SLO)
    59. Piera Hudsonová (NZL)
    60. Lelde Gasunaová (LAT)
    bahis siteleri