Otrokovice – Královské Vinohrady 6:3 (kon.) | Tatran – Sparta 9:2 (kon.) | Bohemians – Pardubice 7:9 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
7:9 (1:4, 4:2, 2:3)
Sokoli Pardubice
Neděle 22.02.2015, 18:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos, přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne a někdy příště u onlajnů na shledanou. (20:20:01)
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČI ZÁPASU

    Bohemians: Jakub Šárka
    Pardubice: Radek Krajcigr
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Bohemians: 9 (30)
    Pardubice: 5 (19)
     
    Zápas je u konce. Dlouhá bodová série domácího družstva je taktéž ukončena, neboť ji překvapivě dokázal utnout pardubický Sokol a stále drží ve vlastních rukou naději na postup do vylučovacích bojů. Bohemians může dnešní porážka mrzet, pražský celek byl v určitých sekvencích lepší, ovšem nevyužil toho v dostatečné míře.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Dělo domácího útočníka prolétlo jen kolem konstrukce klece. Možnost na zvrat ztrácí reálné obrysy.
     
    58:08
    Formace domácích se usadila v těsné blízkosti brankoviště Pardubic. Koráb už je na střídačce a do hry se zapojuje šestý florbalista do pole.
     
    57:54
    Oddechový čas pro Bohemians.
     
    55:56
    Čihák zpracoval přihrávku a zkoušel štěstí ve střelbě, jenže to mu zrovna chybělo a vypálil vysoko nad břevno.
     
    55:26
    Bohemians stojí na půlicí čáře a snaží se vyhledat skulinu, přes níž by mohla vést cesta k sokově svatyni.
     
    53:42
    Poláček zahrával volný úder, Východočeši ale postavili zeď jako zkušení stavitelé a nepropustili dělovku soupeře.
     
    52:56
    Důležitou akci nezakončil Šárka podle plánů a posílá kulatý předmět vedle odkryté klece! Kontaktní gól byl velice blízko.
     
    51:52
    Oddechový čas pro Sokol Pardubice.
     
    51:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Naděje na dramatický konec základní hrací doby stále existuje. Postup Martina Kisugiteho společně s MARTINEM ŠIMKEM završil druhý jmenovaný ranou mimo dosah brankáře. Asistence: Martin Kisugite.
     
    49:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Po nedovoleném zákroku jednoho z hostujících hlídačů pražské poloviny provedl JAKUB ŠÁRKA bezchybný nájezd proti Levínskému a v prostoru před brankou nezaváhal. Bez asistence.
     
    48:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté slaví prohloubení výsledkové jámy. Martin Zozulák vybídl RADKA KRAJCIGRA, čímž zaručil ofenzivní situaci, že se dočká gólové tečky. Asistence: Martin Zozulák.
     
    45:50
    Zakončení domácího mužstva nálepku povedené akce nedostane. Míček si zvolil nesprávnou dráhu letu a Pardubice neohrozil.
     
    45:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hráči Bohemians schytávají další tvrdou ránu. DOMINIK NIKOLAS CHMELAŘ se nenechal obtěžovat pražskými obránci a zamířil do vybraného odkrytého prostoru. Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    44:01
    Četa defenzivně zaměřených hostujících odklízí škody po útocích Pražanů. Zástupci zelenobílých však nejsou schopni překonat Levínského.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 1. Šárka (Bagin), 25. Kisugite (Čihák), 25. Šárka (Kuncman), 34. Mandík (Šárka), 39. Kuncman (Kisugite), 50. Šárka, 52. M. Šimek (Kisugite) – 6. Krajcigr (Pilný), 8. Zozulák (Teichman), 9. Krajcigr, 13. Zozulák (Burian), 21. Teichman (Zozulák), 28. Chmelař (Dlesk), 43. Krajcigr (Pilný), 46. Chmelař (Dlesk), 49. Krajcigr (Zozulák)


    FbŠ Bohemians: Koráb (Hyršl) – Kisugite, M. Šimek, Bagin, Kordoš, Sklenář, Zapletal, D. Šimek, Bílek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Kieler, Mandík, Kindl, Růžek, Šárka
    Sokoli Pardubice: Levínský (Vítek) – Oubrecht, Kunt, Šťastný, Brychta, Zozulák, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Škeřík, Pilný, Burian, Krajcigr, Chmelař, Ďopan, Němeček, Foršt

    Rozhodčí: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc

    Diváci: 160
    bahis siteleri