Otrokovice – Královské Vinohrady 6:3 (kon.) | Tatran – Sparta 9:2 (kon.) | Bohemians – Pardubice 7:9 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
7:9 (1:4, 4:2, 2:3)
Sokoli Pardubice
Neděle 22.02.2015, 18:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    52:56
    Důležitou akci nezakončil Šárka podle plánů a posílá kulatý předmět vedle odkryté klece! Kontaktní gól byl velice blízko.
     
    51:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Naděje na dramatický konec základní hrací doby stále existuje. Postup Martina Kisugiteho společně s MARTINEM ŠIMKEM završil druhý jmenovaný ranou mimo dosah brankáře. Asistence: Martin Kisugite.
     
    49:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Po nedovoleném zákroku jednoho z hostujících hlídačů pražské poloviny provedl JAKUB ŠÁRKA bezchybný nájezd proti Levínskému a v prostoru před brankou nezaváhal. Bez asistence.
     
    48:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté slaví prohloubení výsledkové jámy. Martin Zozulák vybídl RADKA KRAJCIGRA, čímž zaručil ofenzivní situaci, že se dočká gólové tečky. Asistence: Martin Zozulák.
     
    45:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hráči Bohemians schytávají další tvrdou ránu. DOMINIK NIKOLAS CHMELAŘ se nenechal obtěžovat pražskými obránci a zamířil do vybraného odkrytého prostoru. Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    42:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí parta nedokázala nápor přetavit a okamžitá brejková situace hostů končí děrovaným nesmyslem za čarou. RADEK KRAJCIGR uzavírá hattrick a dodává klid na hole Pardubických. Asistence: Lukáš Pilný.
     
    38:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Kontaktní branka zatřepotala síťkou v brankové konstrukci Levínského. LUKÁŠ KUNCMAN nečekal a zasunul kulatý předmět do míst, kam gólman nedal tělo včas. Asistence: Martin Kisugite.
     
    34:09
    Ondřej Kunt (Pardubice) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    33:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácím se daří stáhnout rozdíl na 2 přesné trefy. RADEK MANDÍK udal míčku správný směr a přidává další přesný zářez do pražské zásoby. Asistence: Jakub Šárka.
     
    27:51
    Radek Krajcigr (Pardubice) dostává 5minutový trest za hrubost. Jeho ohnání po protihráči rozhodčím neuniklo.
     
    27:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sotva to začínalo vypadat dobře pro Bohemians, dochází ke změně stavu v "klokaní" neprospěch. DOMINIK NIKOLAS CHMELAŘ přijal míček v postavení zády ke Korábovi, i přes tenhle znevýhodňující fakt máchl bekhendem a pozastavuje časomíru. Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    27:04
    Žádný z rivalů nestíhal včas reagovat, umetená cestička znamenala takřka úplně odkrytou branku pro Šárku, jenže rána plachtí nepochopitelně mimo!
     
    24:57
    Bohemians právě vstřelili branku!
    JAKUB ŠÁRKA prošel přes bránící dvojici, udělal pár rychlých pohybů s míčkem na čepeli a brankář nebyl schopen navrátit se do ideálního postavení a propouští následnou střelu. Asistence: Lukáš Kuncman.
     
    24:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    "Klokani" rozradostnili přítomné fanoušky, z přesilové hry si nedělali těžkou hlavu a odměnou je snížení. MARTIN KISUGITE převzal nahrávku Pavla Čiháka a děrovaný předmět rozvlnil síť v kleci. Asistence: Pavel Čihák.
     
    23:16
    Jakub Burian (Pardubice) je vyloučen na 2 minuty za blokování hole.
     
    20:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Úvodní hvizd 2. dějství vlil horkou krev do žil Východočechům. Kombinaci v početní převaze sebevědomě proměnil na brankový úspěch bleskurychlý IVO TEICHMAN. Asistence: Martin Zozulák.
     
    18:33
    Tomáš Kindl (Bohemians) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    16:29
    Tomáš Dlesk (Pardubice) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    12:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Faul domácího hráče v obranném rohu byl krutě odměněn MARTINEM ZOZULÁKEM. Útočník v pardubických službách díky rychlému rozehrání nenechal brankáři ani sekund navíc a zavěsil. Asistence: Jakub Burian.
     
    08:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pražané rázem ztrácí na soupeře 2 góly. Tentokrát pronikl na útočnou část palubovky RADEK KRAJCIGR, jehož samostatná akce končí míčkem v domácí síti. Bez asistence.
     
    07:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nejproduktivnější florbalista hostujícího týmu převážil misky vah na stranu Pardubic. MARTIN ZOZULÁK předvedl ukázkovou orientaci v území kolem Korába a překonal maskovaného muže. Asistence: Ivo Teichman.
     
    07:16
    Další nadějná šance pro hosty! Pardubický florbalista se ocitl v zajímavém postavení a vzdálenosti od Korába, avšak míček proletěl těsně vedle.
     
    05:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zaváhání defenzivy se dočkalo hodně hlasité odezvy. Volné místečko vyhledal RADEK KRAJCIGR a právě do chtěné zóny uklízí míček. Asistence: Lukáš Pilný.
     
    02:03
    Nehlídaný Poláček využil volného prostoru tak, že zkusil střílet. Tohle řešení málem přineslo druhý gól, avšak tyč byla proti!
     
    00:34
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nyní už domácí rána nalezla cíl. Rozehrávka "klokanů" proběhla vysněným způsobem a JAKUB ŠÁRKA vytěžil z přesně mířeného pasu Vojtěcha Bagina absolutní maximum. Asistence: Vojtěch Bagin.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 1. Šárka (Bagin), 25. Kisugite (Čihák), 25. Šárka (Kuncman), 34. Mandík (Šárka), 39. Kuncman (Kisugite), 50. Šárka, 52. M. Šimek (Kisugite) – 6. Krajcigr (Pilný), 8. Zozulák (Teichman), 9. Krajcigr, 13. Zozulák (Burian), 21. Teichman (Zozulák), 28. Chmelař (Dlesk), 43. Krajcigr (Pilný), 46. Chmelař (Dlesk), 49. Krajcigr (Zozulák)


    FbŠ Bohemians: Koráb (Hyršl) – Kisugite, M. Šimek, Bagin, Kordoš, Sklenář, Zapletal, D. Šimek, Bílek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Kieler, Mandík, Kindl, Růžek, Šárka
    Sokoli Pardubice: Levínský (Vítek) – Oubrecht, Kunt, Šťastný, Brychta, Zozulák, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Škeřík, Pilný, Burian, Krajcigr, Chmelař, Ďopan, Němeček, Foršt

    Rozhodčí: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc

    Diváci: 160
    bahis siteleri