Chomutov – Česko 4:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:5 (1:2, 2:1, 1:2)
Česko
Úterý 24.02.2015, 15:00 • SD ARÉNA • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    59:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Opět ta stejná situace jako při poslední brance a Česko zřejmě rozhodlo! Na konci přečíslení dva na jednoho byl tentokrát LUKÁŠ ROUSEK, kterému poslal parádní přihrávku Eret. Asistence: Petr Eret.
     
    58:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě minuty před konce vyrovnává český národní tým, který se dostal do přečíslení dva na jednoho, na jehož konci byl OSTAP SAFIN, který překová Zvědělíka. Asistence: Jan Kern a Daniel Bukač.
     
    55:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov jde opět do vedení. Před Pavlátem se objevil zcela osamocený JOSEF TOMAN, který překonává brankáře českého národního týmu střelou mezi nohy. Bez asistence.
     
    39:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    U16 vyrovnává v záměru druhé části na 3:3, když nahození Safira tečoval před brankou LUKÁŠ ROUSEK. Asistence: Ostap Safin a Jakub Wojnar.
     
    30:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí jdou poprvé v utkání do vedení. Po krásné akci se prosazuje PETR CHLÁN, který obdržel přihrávku prakticky před prázdnou branku od Stínila. Asistence: Michal Stínil a Daniel Novák.
     
    27:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z trestného střílení se prosadil FILIP PALIČKA, který tak vyrovnává na 2:2.
     
    17:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí dávají kontaktní branku těsně před první sirénou a rychle využívají svou přesilovou hru. Běhula vyhrál vhazování v útočném pásmu a následně se do zakončení dostal FILIP PALIČKA, který se svou střelou nemýlil. Asistence: Tomáš Běhula.
     
    13:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se konečně dostalo pořádně do útočného pásma, tak aby mohlo kombinovat. Po sérii přihrávek se k puku dostal opět JAKUB WOJNAR, který svou střelou překonává Zvědělíka. Asistence: Lukáš Rousek.
     
    08:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jako první jde do vedení překvapivě Česko, které podniklo rychlý protiútok, na konci kterého byl JAKUB WOJNAR. Asistence: Kryštof Hrabík a Martin Štohanzl.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 18. Palička (Běhula), 28. Palička, 31. Chlán (Stínil, Novák), 56. Toman – 9. Wojnar (Hrabík, Štohanzl), 14. Wojnar (Rousek), 40. Rousek (Safin, Wojnar), 59. Safin (Kern, Bukač), 60. Rousek (Eret)


    Piráti Chomutov: Zvědělík (Polášek) – Hajič, Novák, Běhula, Studený, Jírovec, Lidák, Gröger, Dvořák – Hnídek, Chlán, Stínil, J. Svoboda, Palička, Tůma, Dejmek, Kulich, Toman, Jindra, Šilar, Hřebíček
    Česko: Patera (31. Pavlát) – Zelingr, Buchtela, Duda, Bukač, Veber, Steinocher – M. Svoboda, Burda, Safin, Kern, Štohanzl, Hrabík, Wojnar, Rousek, Eret

    Rozhodčí: Turčan – Rozlílek, Kokrment
    bahis siteleri