Buffalo – Vancouver 6:3 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:3 (kon.) | Columbus – Montreal 2:5 (kon.)
Toronto – Philadelphia 3:2 (kon.) | Florida – Chicago 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 0:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
Winnipeg Jets
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
St. Louis Blues
Pátek 27.02.2015, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander STEEN - 1:2sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.
    Autorem vítězné branky je ALEXANDER STEEN, jenž překonal Hutchinsona bekhendovou kličkou po zemi.
     
    3. série
    1:2
    Alexander Steen se odhodlal k bekhendové kličce a po zemi překonal Hutchinsona, je rozhodnuto!
    Andrew Ladd (nájezdy 1:1)
     
    3. série
    1:1
    Andrew Ladd se rozjel s vědomím, že musí dát. Jeho střelu sice Elliott vyrazil lapačkou nad sebe, puk ale přecijen spadl do branky a je vyrovnáno!
    Vladimir Tarasenko (nájezdy 0:1)
     
    2. série
    0:1
    Ruský ostrostřelec Vladimir Tarasenko se stává prvním hráčem, který překonal Hutchinsona z nájezdu!
     
    64:13
    T.J. Oshie (STL) a Mark Stuart (WPG) byli oněmi rozvášněnými kohouty. Oba tak dostávají dvouminutový trest za hrubost. Celé to započal útočník Blues, který domácího beka srazil k zemi. Ten si to líbit nenechal.
     
    63:54
    A mohlo být rozhodnuto, skvělý Michael Hutchinson ale řekl NE! Po špatném odehrání puku Myerse se ke kotouč dostal Steen, jenž naznačil střelu a posunul puk na Schwartze, který střelou z první trefil brusli domácího brankáře! Ten následně podržel puk a přerušil hru.
     
    62:03
    A přesilovku si nyní zahrají Blues! Na dvě minuty za podražení je totiž vyloučen Mark Scheifele (WPG), což se domácím vůbec nelíbí. K zákroku ale došlo zcela mimo hru a vyloučení je správné.
     
    59:03
    David Backes (STL) dostává dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku. Díky tomu mají Jets velkou šanci rozhodnout zápas!
     
    56:12
    Toby Enström poslal krásnou přihrávku na Michaela Frolíka, jenž byl ve velmi dobré šanci. Tu ale trestuhodně zahodil, branku totiž po kličce do forhendu přestřelil!
    Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    43:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno, je to 1:1! Střela Andrewa Ladda byla nejprve Pietrangelem sražena za branku, k puku se ovšem dostal Frolík, který ho poslal před branku. Tam se ho následně zmocnil Andrew Ladd, jenž nahrál na MARKA SCHEIFELEHO, který svou dnešní dobrou aktivitu přetavil v desátý gól v sezoně! Andrew Ladd si navíc připsal letošní třicátou asistenci. A začínáme znovu od začátku. Asistence: Andrew Ladd a Michael Frolík.
    Patrik BERGLUND - 0:1
     
    38:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na počátku 39. minuty tu máme první branku, Blues se dostávají do vedení 1:0! Celou akci započal ve středním pásmu Reaves, Paul Stastny poté v tom útočném posílal krásnou přihrávku na PATRIKA BERGLUNDA, jenž si sjížděl před branku. Puk byl ještě lehce tečovaný domácím obráncem, přesto se snesl přímo na hůl švédského útočníka, jenž otevřel skóre dnešního utkání! Ryan Reaves si připisuje devátý bod v této sezoně, což je pro něj nejúspěšnější bodová sezona v NHL! Asistence: Paul Stastny a Ryan Reaves.
     
    34:07
    Jim Slater se dostal do nebezpečné šance před branku, Elliott ale dokázal vyrazit puk! Ten se o chvíli později dostal k dnešnímu oslavenci Troubovi, jehož následnou střelu lapil brankář Blues. Hra je tedy přerušena a následuje komerční přestávka, na branku stále čekáme!
     
    26:43
    Oshie se obtočil okolo branky a snažil se procpat puk do branky, skvělý Hutchinson ovšem vyrazil puk! K dorážce se poté dostal Jaškin, ale ten už branku trefit nedokázal. Dobré šance pro St. Louis!
     
    25:07
    První přesilovou hru si vyzkouší také Blues. Eric O'Dell (WPG) dostává dvě minuty za držení.
     
    17:02
    Uvidíme tedy první přesilovou hru. Dvě minuty za hákování dostává Petteri Lindbohm (STL).
     
    14:32
    Drew Stafford zrychlil po pravé straně a přes obránce se natlačil sám před Elliotta, toho ale nedokázal překonat! Neuspěl ani dorážející Scheifele a skóre je tak stále 0:0 především díky brankáři Blues!
     
    06:59
    Jacob Trouba nyní dvakrát pořádně vystrašil Elliotta a vytvořil parádní atmosféru ve Winnipegu! Dvakrát totiž nebezpečně střílel od modré, ani jednou ale domácí nedokázali kotouč dopravit za záda hostujícího brankáře.
     
    03:15
    A první velká šance je za námi! Winnipeg se v přečíslení 2 na 1 dostal rovnou do více příležitostí. Nejprve Little pálil z první, ale trefil pouze přesouvajícího se Elliotta. Ten spolu s obránci zvládl i několik dalších dorážek!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 44. Scheifele (Ladd, Frolík) – 39. Berglund (Stastny, Reaves), rozh. náj. Steen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Little (WPG)
    0:0   Oshie (STL)
    2. série:
    0:0   Stafford (WPG)
    0:1   Tarasenko (STL)
    3. série:
    1:1   Ladd (WPG)
    1:2   Steen (STL)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Myers, Stuart, Trouba, Harrison, Byfuglien – Ladd, Little, Frolík – Tlustý, Scheifele, Stafford – Thorburn, Lowry, O'Dell – Pardy, Slater, Peluso
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Lindbohm, Bouwmeester, Jackman, Butler – Steen, Backes, Oshie – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Berglund, Stastny, Jaškin – Ott, Goc, Reaves

    Rozhodčí: McCauley, Skilliter – Rody, Driscoll

    Diváci: 15016 (vyprodáno)
    bahis siteleri