Buffalo – Vancouver 6:3 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:3 (kon.) | Columbus – Montreal 2:5 (kon.)
Toronto – Philadelphia 3:2 (kon.) | Florida – Chicago 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 0:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
Detroit Red Wings
Pátek 27.02.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Joakim Andersson (DET) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    59:00
    Brána Sharks je opuštěna a Antti Niemi je na střídačce!
    Luke GLENDENING - 2:3
     
    58:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    LUKE GLENDENING střílí krásný gól a v samotném závěru otáčí stav utkání na stranu Detroitu Red Wings!! Gustav Nyquist si sjel za bránu na přihrávku Dannyho DeKeysera a poté našel u pravé tyče Luka Glendeninga, který bekhendem uklidil puk přesně do vzdálenějšího levého horního rohu. Krásná střela a Detroit vede 3:2. Asistence: Gustav Nyquist, Danny DeKeyser.
     
    56:47
    Jakub Kindl napřáhl od modré čáry ke tvrdě střele, která letěla těsně nad ledem a směřovala přesně ke vzdálenější pravé tyči, Antti Niemi ji ale levým betonem dokázal vykopnout!
     
    56:03
    Logan Couture (SJS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    56:03
    Stephen Weiss (DET) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    Pavel DACJUK - 2:2
     
    53:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    PAVEL DACJUK vyrovnává na 2:2 a nutno říci, že je to vyrovnání více než zasloužené!! Pavel Dacjuk se ocitl sám mezi kruhy pro vhazování a bekhendem nahodil puk na bránu. Jeho následné nahození nebylo prudké, přesto si ale našlo mezi rukou a tělem Anttiho Niemiho cestu do brány. Asistence: Tomáš Tatar, Danny DeKeyser.
     
    51:09
    Antti Niemi vytáhl další fantastický zákrok! Pavel Dacjuk předvedl drzí průnik a poté se snažil nadvakrát překonat brankáře Sharks, obě jeho střely ale skončily na jeho pravém betonu.
     
    50:29
    Teemu Pulkkinen se tentokrát dostal ke střele v levém kruhu pro vhazování, Antti Niemi byl však připraven a u své pravé tyče jeho střelu zastavil.
     
    48:35
    Teemu Pulkkinen zavezl puk do útočného pásma a z pravého křídla napřáhl k dělové střele, kterou dokázal Antti Niemi zastavit.
     
    47:33
    Matt Nieto (SJS) dostal větší trest, 2+2 minuty vysoká hůl.
     
    46:08
    Teemu Pulkkinen tvrdě vypálil od modré čáry a Antti Niemi si připsal u své levé tyče těžký zákrok!
     
    45:06
    Hráči Detroitu Red Wings nyní byli opět hodně blízko ke vstřelení vyrovnávacího gólu, jejich střela ale tentokrát skončila na horní tyči brány Anttiho Niemiho!
     
    44:51
    Justin Braun (SJS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    41:03
    Joe Thornton nebezpečně vypálil z levého křídla a jeho následná střela se odrazila od vzdálenější spojnice břevna a tyče zpět do hry!
     
    40:27
    Sharks vyhodili puk na zakázané uvolnění, kterého hráči Detroitu využili k rychlému střídání. San Jose střídat nemůže.
     
    39:55
    Tomáš Tatar spálil další obrovskou příležitost, když si u pravé tyče sjel na volný puk a poté se ho snažil dorazit do brány, Antti Niemi ale i v leže dokázal jeho střelu lapačkou vyrazit! Další spektakulární zákrok brankáře San Jose, který se stal hrdinou předchozích okamžiků.
     
    38:31
    Red Wings se dostali ke střele, která se od levé tyče po pokusu Stephena Weisse z pravého kruhu pro vhazování odrazila na brankovou čáru a Antti Niemi puk stáhl hokejkou puk rychle pod sebe! Úžasná reakce a další zákrok, na který můžete v NHL klidně čekat 10 let, než se ho dočkáte znovu.
     
    38:25
    Niklas Kronwall byl blízko vstřelení vyrovnávacího gólu, když se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, tváří v tvář Anttimu Niemimu ale neuspěl a brankář San Jose si následně poradil i s jeho bekhendovou dorážkou z pravého křídla!
     
    33:58
    A znovu Joakim Andersson, jehož střela nad ledem z identického místa jako před pár sekundami byla tentokrát přesnější a směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Antti Niemi ji ale pravým betonem dokázal vykopnout!
     
    33:45
    Joakim Andersson v pravém kruhu pro vhazování vypálil skvěle z otočky a jeho následná střela letící jen několik centimetrů nad ledem zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    32:11
    Darren Helm po vhazování po pravici Anttiho Niemiho skvěle objel bránu a u pravé tyče se puk snažil zasunout za záda brankáře San Jose, ten ale dokázal včas zareagovat a levým betonem jeho pokus zastavil!
     
    29:30
    Brenden Dillon poslal krásnou přihrávkou mezi kruhy pro vhazování do samostatného úniku Justina Brauna, který předvedl povedený blafák do bekhendu, puk z jeho hokejky ale nakonec skončil na levé tyči, od které se odrazil zpět do hry!
     
    28:54
    Patrick Marleau zakončil skvěle sehraný protiútok San Jose Sharks a jeho střela z pravého kruhu pro vhazování směřovala přesně k pravé tyči, Jimmy Howard ale vytáhl neopakovatelný zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    28:17
    Joakim Andersson (DET) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    28:17
    Matt Irwin (SJS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    27:35
    Vzápětí Antti Niemi musel zasahovat znovu, když střelu od modré čáry Red Wings ukryl v lapačce! Skvělý zákrok.
    Patrick MARLEAU - 2:1
     
    26:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    PATRICK MARLEAU střílí gól v přesilové hře a vrací San Jose Sharks zpět ztracené vedení!! Joe Pavelski vypálil z pravého křídla a jeho následnou střelu těsně před brankovištěm skvěle tečoval mezi betony Jimmy Howarda zkušený Patrick Marleau. Asistence: Joe Pavelski, Logan Couture.
     
    26:42
    Jonathan Ericsson (DET) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    Teemu PULKKINEN - 1:1
     
    23:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    TEEMU PULKKINEN využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1!! Riley Sheahan využil toho, že Marc-Edouard Vlasic ztratil hůl, a přesnou přihrávkou doleva našel volného Teemu Pulkinnena, který puk zametl do prázdné brány. Asistence: Riley Sheahan, Stephen Weiss.
     
    23:25
    Antti Niemi byl na zemi a Darren Helm mohl dorážet puk u pravé tyče do prázdné brány, brankář San Jose ale vytáhl spektakulární zákrok!
     
    23:10
    Brent Burns (SJS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    20:14
    Darren Helm se dostal do samostatného úniku, z blízkosti ale nedokázal skvělého Anttiho Niemiho u pravé tyče překonat! Niemi nejprve jeho střelu zastavil levým betonem, na kterém skončila i jeho následná dorážka.
     
    17:57
    Sharks sehráli skvěle další kombinaci v útočném pásmu Detroitu a Joe Pavelski se natahoval po střele Joea Thorntona z pravého kruhu pro vhazování po dorážce, Jimmy Howard ale včas našel puk pod sebou a přikryl ho!
     
    17:08
    San Jose roztáhli hru doleva, odkud přišla tvrdá rána, Jimmy Howard ji ale dokázal vyrazit a připsal si důležitý zákrok!
     
    16:05
    Darren Helm (DET) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    15:20
    Patrick Marleau napřáhl ihned po vhazování z levého křídla ke tvrdé střele, kterou Jimmy Howard dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    13:39
    Tommy Winkels se dostal do zakončení, Jimmy Howard ale dokázal jeho střelu lapačkou vyrazit!
     
    11:19
    Tomáš Jurčo (DET) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    08:51
    Tommy Wingels (SJS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    Matt IRWIN - 1:0
     
    07:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MATT IRWIN střílí svůj šestý gól v letošní sezóně NHL a posílá San Jose Sharks do zaslouženého vedení!! Matt Irwin napřáhl od modré čáry ke střele zápěstím, která zapadla přesně k pravé tyči. Jimmy Howard měl ztížený výhled a vůbec nic neviděl. Asistence: Joe Thornton, Scott Hannan.
     
    04:42
    Tomáš Hertl tvrdě vypálil z blízkosti, Jimmy Howard byl ale opět u své pravé tyče včas a jeho střelu vyrazil! Sharks poté vytvořili před bránou Detroitu velký závar, k úspěšné dorážce se ale nedostali.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Irwin (Thornton, Hannan), 27. Marleau (Pavelski, Couture) – 24. Pulkkinen (Sheahan, Weiss), 54. Dacjuk (Tatar, DeKeyser), 59. Glendening (Nyquist, DeKeyser)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Irwin, Hannan – Dillon, Braun – Vlasic (A), Burns – Goodrow, Tierney, Kennedy – Hertl, Sheppard, Nieto – Marleau (A), Couture, Wingels – Karlsson, Thornton, Pavelski (A).
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Smith, Marčenko – Kindl, Dekeyser – Kronwall (A), Ericsson – Miller, Andersson, Jurčo – Weiss, Glendening, Pulkkinen – Abdelkader, Sheahan, Nyquist – Helm, Dacjuk (A), Tatar.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Chris Rooney – Steve Miller, Trent Knorr
    bahis siteleri