Mountfield HK – Třebíč 8:1 (kon.) | PZ Kladno – Karlovy Vary B 3:4 (0:1 po s.n.) | Havířov – Vsetín 6:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
PZ Kladno
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - -:-)
HC Energie Karlovy Vary B
Pátek 27.02.2015, 16:45 • ČEZ stadion, Kladno • Liga juniorů
Partner:
     
    Strhující mač je tak u konce já za sebe mohu říci, že tento zápas rozhodně nenudil! Vary vždy vedly, jednou dokonce už o dvě branky, domácí PZ ale ani jednou nesložilo zbraně a vždy dokázalo vyrovnat skóre. Poslední gól přišel pouhou minutu a půl před poslední sirénou a o vítězi tak musely rozhodnout nájezdy. V nich byl jediným úspěšným exekutorem karlovarský Petr Krejsa, což logicky znamená, že právě západočeský tým dnes získá o bod více než jeho soupeř. To je ode mne pro dnešek vše a já Vám přeji pohodový zbytek pátečního večera a vlastně i celý víkend! (18:51:14)
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary "B".
    Vítězný gól dal ve druhé sérii Petr Krejsa!
     
    3. série
    0:1
    Patrik Novák svůj nájezd myslel velice dobře a už dal skoro i gól, jenže svoji nádhernou kličku zakončil pouze střelou do tyče, čímž daroval bonusový bod hostům!
     
    3. série
    0:1
    Novák pohrdl šancí na to, aby rozhodl zápas a trefil Melančina, který vytáhl dobrý zákrok lapačkou.
     
    2. série
    0:1
    Veselý odpovědět nezvládl, když se zamotal do vlastní kličky a puk poslal těsně mimo.
     
    2. série
    0:1
    Petr Krejsa svůj nájezd tvrdou bombou mezi betony dal a posílá hosty do vedení.
     
    1. série
    0:0
    Ani Hliml na druhé straně žádné finty netestoval, prostě jen jel a svoji střelou s trochou smůly trefil klečícího gólmana.
     
    1. série
    0:0
    Csamango jel jako první, nic moc nevymýšlel a napálil včas reagujícího Melančina.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani po konci základní hrací doby tu není konec celého zápasu a na řadu jdou nájezdy!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:46
    Ještě to zkoušejí Vary, jejich trenér tu teď pronesl několik slov, které nelze zopakovat, nakonec ale jeho svěřenci obranu domácích neprolomili.
     
    58:36
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Zaslouženě dochází k vyrovnání stavu dnešního duelu, který tak směřuje do prodloužení! Bednár přiklepl kotouč Veselému, který ještě vylepšil pozici pasem do strany na MATĚJE ČERNÉHO, který se neostýchal v důležitém momentně vymést tvrdou bombou horní roh Frčkovy brány! Asistence: Petr Veselý, Jakub Bednár.
     
    58:00
    Tohle bude PZ hodně mrzet, před bránou totiž doráželo hned několik jeho hráčů, ani jeden z nich ale puk za neoblomného Frčka nedostal a ten ho tak tak udržel před čárou!
     
    57:41
    Jako hokejová Barcelona to teď zkoušeli vykombinovat domácí, nakonec se na zadní tyči dostal ke střele do poodkryté kasy Krejčík, trefil ale pouze beton doklouzávajícího Frčka!
     
    57:21
    Ty střely sice přicházejí celkem často, ale buď nejsou přesné nebo je kladenské hokejky nevysílají dost prudce. Bude se vhazovat ve středním pásmu po tom, co bylo třeba nahradit zničený puk.
     
    56:50
    A nakonec je tu velká šance pro domácí PZ, vyloučen totiž tři minuty před koncem byl hráč Karlových Varů Jan Priškin za podražení. Bude se tak hrát 6 na 4.
     
    56:19
    Kladno hraje power-play, už se natlačilo do třetiny a k sérii ne příliš těžkých zákroků betonem donutilo Frčka.
     
    55:31
    Kladno si vyžádalo oddechový čas, pokračovat se tak bude za chvíli.
     
    55:17
    K hezké ráně švihem se dostal po vniknutí do třetiny Lachman, stejně dobrý, ne-li lepší, zákrok ale předvedl Frček, který efektně i efektivně máchl lapačkou a puk sebral.
     
    54:05
    Ke konci se už chýlí nejen třetí třetina, ale i celý zápas a stále nevidím náznak toho, že by PZ vrhalo více sil do útočení. Naopak jsou to spíše Karlovy Vary, které drží puk na svých hokejkách, i když říkat, že snaží něco vymyslet, by asi bylo přehnané.
     
    52:15
    Vary už hrály v plném počtu, nakonec ale ze zbytku tlaku Kladna vyklouzly až tehdy, když vyhodily puk přes všechny čáry – to znamená jediné, zakázané uvolnění.
     
    51:29
    PZ sice už hraje kýženou přesilovou hru, do šance se ale zatím nedostalo a hra 5 na 4 se chýlí pomalu ale jistě ke konci.
     
    51:08
    Kladenští skoro jako by vyčkávali na to, až jim přijde na led pomoci pátý kolega, drží puk ve středu pole nahrávají se ho vzájemně mezi sebou.
     
    49:59
    Tím viníkem je Jakub Truhlář, faul byl nakonec klasifikován jako sekání a síly na ledě se tak dočasně vyrovnají.
     
    49:59
    V oslabení se snažil do šance proháčkovat Jizba, který sice byl na poslední chvíli odzbrojen, pak ale přišel tvrdý hit u hrazení a sudí bude vylučovat i na straně Varů.
     
    49:12
    Odpočinout si půjde jeden z borců domácího týmu, Šimon Dolejší, za hrubost.
     
    47:53
    Marně to teď zkoušeli v přečíslení domácí, paní Štěstěna jim dnes skutečně nepřeje. Situaci 3 na jednoho vyřešili pouze přihrávkou do bruslí osamoceného obránce, který si pak nabídnutou možností odpálit puk do bezpečí nepohrdl.
     
    47:02
    Po nějakém tvrdším souboji zůstala na ledě helma jednoho z domácích hokejistů, sudí po přerušení hry nakonec helmu zvedl a odvezl ji jejímu majiteli. Po této úsměvné scénce hra pokračuje a u puku jsou hosté.
     
    45:25
    Od modré pokusil štěstí Švec, nedá se ale říci, že by mu nějak přálo, napálil totiž pouze opodál blokujícího beka, který mu případnou radost překazil.
     
    44:07
    Prudká přihrávka Dolejšího na na modré čáře číhajícího Srpka byla skutečně, jak už jsem napsal, prudká až moc a kladenský útočník se jí pokusil zkrotit marně.
     
    43:13
    Hraje se teď v celkem pohodovém tempu ve středním pásmu, hráči se nijak nemají k tomu, aby něco zásadního vymysleli.
     
    41:26
    Naopak na druhé straně velice nebezpečně pálil Klíma, který ale jen rozvlnil boční síť a skóre se tak ani teď nemění.
     
    40:40
    Aktivněji vkročili do závěrečné třetiny domácí, kteří ale puk pouze nějaký čas bezvýsledně drželi za bránou aby o něj poté přišli.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí a tedy i poslední třetina začne přibližně v 18:14.
     
    Druhá třetina se nakonec ukázala býti daleko zajímavější, než třetina první, protože padly hned čtyři branky, přitom ta poslední byla skutečně "epická". Nejdříve šly Vary do dvoubrankového trháku, který ale vydržel ani ne čtvrt hodiny a bylo srovnáno. Nakonec ale poslední slovo měl Csamango, který vykoupal celý kladenský tým a určil tak, kdo půjde do poslední periody v lepší pozici. Máme se ještě určitě na co těšit, tak zůstaňte s námi!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:51
    HC Energie Karlovy Vary "B" právě vstřelily branku!
    Co jsme to tu právě viděli? To bylo vskutku neuvěřitelné a být to v některé z vyšších soutěží, má se youtube ještě další měsíc čím bavit! ŠTĚPÁN CSAMANGO se z ničeho nic rozhodl, že vezme spravedlnost do svých rukou a postupně všech pět hráčů PZ vyzval na tanec, který ani jeden z nich neustál a když následně dal hráč Energie jesle i gólmanovi, geniální dílo bylo dokonáno! Bez asistence.
     
    37:23
    Hra se přeci jen trochu uklidnila, po této pasáži ale jsou logicky spokojenější domácí, kteří dohnali dvougólové manko, i když byli opticky výrazně horší.
     
    36:06
    Domácí jsou v laufu a teď mohl v klidu otočit skóre Veselý, po průniku do levého kruhu ale pálil pouze do vyrážečky Frčka!
     
    34:37
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A celkem nezaslouženě je srovnáno! Už když to vypadalo, že se Vary v pohodě ubrání a naopak možná samy udeří, přišel knock-out na straně druhé. Jabůrek vnikl do třetiny a naznačil střelu, což dokonale zmátlo celou obranu, která už nedokázala reagovat na pas na volného DOMINIKA HIMLA! Ten nastalé situace plně využil srovnal běh dnešního zápasu! Asistence: Roman Jabůrek.
     
    34:01
    Kladno už hraje přesilovku, stále jsou ale lepší Vary, které dokonce zatlačily Kladno do jeho vlastní třetiny.
     
    32:55
    Hosté ale dlouho přesilovku nehráli, než se totiž stačili dostat do pořádného tlaku, byl jim vyloučen jejich hráč Jakub Veverka za nedovolené bránění.
     
    31:58
    I nadále platí, že lepším týmem jsou hostující Energetici, což dokládá i vyloučení domácího Patrika Nováka, který si jde sednout na trestnou lavici za držení.
     
    30:22
    Tohle ale pouze iniciovalo další útoky Varů, které se snaží získat zpět dvougólové vedení.
     
    28:54
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Snížení nakonec přichází, i když tlak Kladna nebyl rozhodně nijak drtivý. Veselý s velkým štěstím posunul puk do strany na obklíčeného RICHARDA LACHMANA, který vyslal skrz clonící beky ukrytou střelu na niž nemohl Frček nikterak reagovat a poprvé dnes kapituluje. Asistence: Petr Veselý.
     
    28:45
    Menší strkanice vznikla před Frčkem, domácí ale ani tentokrát puk do brány nedocpali a stále tak svítí výmluvná nula na jejich kontě.
     
    27:21
    Vary jsou i nadále vyspěleji hrajícím týmem, který drží dirigentskou taktovku pevně ve svých rukou, nedá se tak říci, že by kladenští i přes dvougólový deficit nějak tlačili.
     
    25:58
    Další šanci měli domácí, teď jeden z útočníku dobře najel do mezikruží, svůj pokus z první ale nasměroval mimo.
     
    25:11
    Domácí PZ nehraje dobrý duel, teď se ale podařilo Krejčíkovi ujet obraně, čehož ovšem využil pouze ke slabě střele přesně do Frčkovy lapačky.
     
    24:16
    Hosté sice po rychlém kontru vsítili další branku, sudí jim ale radost velice rychle pokazil, když signalizoval ofsajd.
     
    23:27
    Domácí se snaží o to, aby se alespoň vrátili do hry, nedá se ale říci, že by snaha v tomto případě stačila.
     
    21:02
    HC Energie Karlovy Vary "B" právě vstřelily branku!
    Nakonec se dá říci, že toho Kladno z bully vymyslelo skutečně hodně zásadního, protože po prohraném vhazování domácí neskutečně propadli ve středu hracího pole, čehož využil k samostatnému úniku MILAN NOVÁK a svoji tvrdou ranou pod vingl nedal Melančinovi nárok. Bez asistence.
     
    20:54
    Nakonec PZ vybojovalo alespoň bully v útočné třetině, uvidíme, co vymyslí.
     
    20:18
    S prvním útokem třetiny přispěchali domácí, byli ale zastaveni kousek za půlící čarou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 17:28.
     
    První perioda je u konce a po vyrovnaném průběhu hosté v samém závěru zatlačili a vytěžili z toho zatím jediný gól. PZ na chvíli polevilo v koncentraci a ve výsledku tak asi zaslouženě prohrává, protože samo žádné vyložené šance nemělo. I před nedostatek vzruchu před brankami se nehraje vyloženě špatný hokej, akorát není k vidění dobré řešení finální fáze. Věřím ale, že oba týmy na tom zapracují a uvidíme ještě lepší další dvě třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Kladenští to ještě zkusili, ale jelikož byl jejich střela zablokována, už asi srovnají do pauzy jen těžko.
     
    19:14
    Pro domácí je to přeci jen rána a snaží se nějakým způsobem odvětit, moc to ale nejde. U puku jsou spíše Vary.
     
    18:12
    HC Energie Karlovy Vary "B" právě vstřelily branku!
    Nakonec to ovšem přišlo a domácí jsou za svoji chvilkovou pasivitu řádně vytrestáni! Sus posunul puk na Hubáčka, jeho střelu sice ještě obránci zablokovali, tím ale pouze nabídli puk před prázdnou branku VÁCLAVU JURÁNKOVI, který se nemýlil poslal hosty do vedení! Asistence: Pavel Hubáček, Michal Sus.
     
    17:51
    Vary ke konci třetiny zvyšují obrátky, na gól to ale nestačí, když se stále jen pohybují kolem brány a nejsou schopny zakončit celou akci střelou.
     
    16:56
    I dalšímu útoku béčka Varů se domácí v pohodě ubránili a jelikož puk získali, už zase míří dopředu oni.
     
    15:52
    Střely sice přicházejí v pravidelném intervalu, většinou ale nejsou nijak moc nebezpečné a tak tomu bylo i teď, kdy Frčkovi v podstatě jen stačil správně nastavit lapačku.
     
    14:42
    Tempo hry se začíná mírně zvedat, po kontru pálil na druhé straně Pliml jen těsně mimo, Frček by ale stejně kotouč asi měl.
     
    14:09
    Po delší pauze musel na zem i Melančin, ani on ale nekapituloval, když vymrštil levý beton a puk vyrazil.
     
    13:43
    I další rána přišla z až moc velké dálky na to, aby Frčka vystrašila a ani teď tak puk ze své sítě lovit nemusí. Vyrazil ho totiž celkem v klidu mimo tři tyče.
     
    12:47
    Vysoké nahození Libecajta sice trochu vylekalo Frčka, ten si ale nakonec po drobném výskoku poradil a puk udržel.
     
    11:29
    Ani další akce domácího PZ se nedala označit za byť jen částečně úspěšnou, přihrávka Nováka totiž mířila na paty Krejčíka, který ji tak logicky vůbec nezachytil.
     
    10:47
    Vary teď vysokým napadáním odzbrojily svého soka, k ničemu to ale nebylo, protože i jim puk utekl.
     
    09:34
    Po delší době musel něco ze svého repertoáru předvést Frček, na zemi ale byl včas a puk srazil mimo.
     
    08:13
    Další akce Varů skončila tím, že jeden z forvardů napálil puk bezhlavě vpřed a ten tak skončil za kladenskou svatyní, kde se ho ujali domácí.
     
    07:09
    Svoji vlastní odraženou ránu se snažil z otočky do sítě poslat Jizba, byl už ale v moc velkém úhlu a Frčkovi moc velké potíže nenadělal.
     
    06:28
    Hraje se hodně rozháraný hokej a vyjma úvodu není k vidění ani moc střeleckých pokusů, týmy spíše vyčkávají.
     
    05:06
    I západočeský tým se provinil ofsajdem, které jsou dnes k vidění skutečně často. Hru to celkem kouskuje a zatím se tak odehrálo pouze 5 a půl minuty.
     
    04:05
    Domácí už hrají v plném počtu, nijak se to ale neprojevilo, protože v přesilovce zatlačeni nebyli. Dále se hraje vyrovnaná partie.
     
    03:25
    Nakonec se dokonce kladenští dostali do útoku, který byl ovšem přerušen ofsajdem a k ničemu zásadnímu tak nedošlo.
     
    03:04
    PZ se ale osvobodilo a přesilovka se pomalu chýlí ke konci. Vary musejí začít odzadu.
     
    02:26
    Karlovy Vary pochopitelně tlačí, Melančin ale střelu Klímy v klidu sebral a svůj tým podržel.
     
    01:52
    Vyloučen je domácí Srpek za podražení.
     
    01:15
    Od modré napřáhl ke střele Veverka a jelikož před Melančinem bylo skutečně plno, kladenský gólman si na poslední chvíli musel připsat těžký zákrok.
     
    00:55
    V permanenci musel být i Melančin, i on si ale s jedovatým nahozením poradil a vše tak pokračuje v klidu.
     
    00:42
    Poprvé na zem musel hostující Frček, gólman Varů to ale v poklidu zvládl a bude se vhazovat po jeho boku.
     
    00:18
    Bully sice vyhráli hosté, dopředu se ale jako první hnal domácí Keller, provinil se však ofsajdem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PZ Kladno: Melančin – Libecajt, Vostárek, Dolejší, Procházka, Švec, Veselý, Novák – Černý, Jizba, Keller, Lachman, Bednár, Pliml, Srpek, Jabůrek, Krejčík, Hliml, Fikáček

    HC Energie Karlovy Vary "B": Frček (Šmídl) – Binias, Kovka, Priškin, Truhlář, Veverka, Pastier – Vávra, Klíma, Krejsa, Pfister, J. Novák, M. Novák, Csamango, Sus, Juránek, Hubáček.
     
    Hosté z Karlových Varů na tom o moc lépe nejsou, když se nacházejí pouze o příčku výše než jejich dnešní soupeř a to konkrétně na pozici čtvrté. Ze stejného počtu zápasů vytěžili 19 bodů a se skóre 63:67 také spokojeni být nemohou. V posledním zápase doma tento tým vypráskal Litoměřice výsledkem 4:0.
     
    Domácí PZ Kladno na tom moc dobře není, když v rámci svojí skupiny je až na předposledním místě. Z osmnácti zápasů získali kladenští mladíci pouze 17 bodů a se skóre 73:96 se nemůžou divit tomu, že jsou tam kde jsou. V posledním zápase PZ prohrálo v Havlíčkově Brodě 8:3.
     
    Dobrý den, vítám Vás u dnešního přenosu ze zápasu Ligy juniorů mezi týmy PZ Kladno a HC Energie Karlovy Vary "B". Konkrétně půjde o duel v rámci skupiny A o postup.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:45.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 29. Lachman (Veselý), 35. Himl (Jabůrek), 59. Černý (Veselý, Bednár) – 19. Juránek (Hubáček, Sus), 22. M. Novák, 39. Csamango, rozh. náj. Krejsa

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Csamango (KVB)
    0:0   Hliml (KLP)
    2. série:
    0:1   Krejsa (KVB)
    0:1   Veselý (KLP)
    3. série:
    0:1   Novák (KVB)
    0:1   Novák (KLP)


    PZ Kladno: Melančin – Libecajt, Vostárek, Dolejší, Procházka, Švec, Veselý, Novák – Černý, Jizba, Keller, Lachman, Bednár, Pliml, Srpek, Jabůrek, Krejčík, Hliml, Fikáček
    HC Energie Karlovy Vary B: Frček (Šmídl) – Binias, Kovka, Priškin, Truhlář, Veverka, Pastier – Vávra, Klíma, Krejsa, Pfister, J. Novák, M. Novák, Csamango, Sus, Juránek, Hubáček
    bahis siteleri