Chodov – Jičín 6:1 (kon.) | Bonusia Ostrava – Ne 1:7 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Finance Novák FBK Jičín
Neděle 01.03.2015, 14:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    41:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Je tu další rychlá branka z domácích hokejek. Na pětibrankový rozdíly zvyšuje JANA LACKOVÁ. Asistence: Eliška Hofmanová.
     
    41:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov využívá i druhou přesilovou hru. Anet Jarolímová našla z pravé strany přesně hokejku JANY VOJÁČKOVÉ, která již nemohla minout prázdnou branku. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    37:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nádhernou kombinaci Chodova na jeden dotyk zakončuje u pravé tyče JANA LACKOVÁ. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    34:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už obrana Jičína kapitulovala. Ze střední vzdálenosti se do míčku opřela ELIŠKA HOFMANOVÁ, která se trefila přesně a rozjásala domácí fanoušky. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    18:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají. Jarolímová přihrála za branku JANĚ VOJÁČKOVÉ, která rychle zakončila zpoza branky k levé tyči hostující svatyně. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    13:41
    Jičín právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se dostaly z tlaku do rychlého protiútoku, který využívá LADISLAVA ŠPÍGLOVÁ a vyrovnává tak dnešní utkání na 1:1. Asistence: Klára Kalinová.
     
    02:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Důraz na brankovišti ukázala MAGDALENA PLÁŠKOVÁ, která překonala hostující brankářku. Asistence: Anet Jarolímová.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 3. Plášková (Jarolímová), 19. Vojáčková (Jarolímová), 35. Hofmanová (Tožičková), 38. Lacková (Klímová), 42. Vojáčková (Jarolímová), 42. Lacková (Hofmanová) – 14. Špíglová (Kalinová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Jarolímová, Dvořáková, Lacková, Klímová, Křížová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Hofmanová, Bachmaierová
    Trenér: Michaela Marešová

    Finance Novák FBK Jičín: Samková (32. Kociánová) – Kořínková, Kůželová, Vavrečková, Kloutvorová, Chlumská, Pitthardová, Machová, Floriánová, Šudová, Špíglová, Kalinová
    Trenér: Tomáš Pokorný

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt
    bahis siteleri