Winnipeg – Los Angeles 5:2 (kon.) | Florida – Tampa 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:3 (kon.)
Washington – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:3 (kon.) | Vancouver – St. Louis 6:5 (3:1 po s.n.)
konec
Washington Capitals
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 02.03.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Joel WARD - 4:0
     
    55:07
    Washington právě vstřelil branku!
    Trenér Toronta se rozhodl, že zariskuje a přivolal golmana Reimera na lavičku. Poté Phaneuf(TOR) nepřesně vystřelil. Puku se chopil Fehr, viděl volného JOELA WARDA a ten z vlastní poloviny hřiště trefuje úplně volnou bránu Toronta a definitivně pojišťuje vedení Capitals! Asistence: Eric Fehr.
    Marcus JOHANSSON - 3:0
     
    49:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilové hry. Ovečkin nejprve trefil spojnici hostující branky. O chvíli později střílel znova, tentokrát do betonu Reimera. Puk zachytil Brouwer a perfektně před bránu přihrál volnému MARCUSOVI JOHANSSONOVI, který neměl problém uklidit puk do prázdné brány. Asistence: Troy Brouwer, Alexandr Ovečkin.
    Alexandr OVEČKIN - 2:0
     
    24:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Ruská mašina – ALEXANDR OVEČKIN je k nezastavení a trefuje se podruhé v zápase. Po špatném vyhození Toronta od modré vystřelil Orpik, puk odrazil Reimer betonem nešikovně přímo k hokejce Alexandra a ten se bekendem nemýlil. Asistence: Brooks Orpik, John Carlson.
    Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    00:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Z první střely v zápase se trefuje nejlepší střelec v celé NHL – ALEXANDR OVEČKIN, který přebral přihrávku od nejlepšího nahravače v NHL – Nicklase Backstroma, nabruslil si na střed a pohotově vystřelil okolo Reimera. Asistence: Nicklas Backstrom, Karl Alzner.

    Jiří Tureček

    Branky a nahrávky: 1. Ovečkin (Backstrom, Alzner), 25. Ovečkin (Orpik, Carlson), 50. Johansson (Brouwer, Ovečkin), 56. .Ward (Fehr)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Gleason – Johansson, Backstrom, Ovečkin – Brouwer, Kuzněcov, Burakovsky – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Latta, Laich.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Holzer, Phaneuf, Polák, Rielly, Robidas, Gardiner – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Pánik, Kadri, Lupul – Booth, Jokinen, Komarov – Kozun, Holland, Sill.

    Rozhodčí: Skilliter, Pochmara – Driscoll, Sericolo
    bahis siteleri