Winnipeg – Los Angeles 5:2 (kon.) | Florida – Tampa 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:3 (kon.)
Washington – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:3 (kon.) | Vancouver – St. Louis 6:5 (3:1 po s.n.)
konec
Dallas Stars
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Anaheim Ducks
Pondělí 02.03.2015, 02:00 • American Airlines Center, Dallas (kapacita 19323 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan GETZLAF - 1:3
     
    54:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hráči sice jako blázniví tlačí, Anaheim zase vyučuje z efektivity! RYAN GETZLAF se dostal do samostatného úniku, který zakončil rychlou střelou zápěstím přímo do horního růžku! Asistence: Corey Perry.
    Clayton STONER - 1:2
     
    44:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí sice tlačí, opět ale prohrávají! Demers špatně rozehrál puk na Horcoffa, který se před brankou zamotal do puku, Cogliano mu jej vypíchnul a CLAYTON STONER tvrdou střelou od modré čáry propálil i Enrotha! Bez asistence.
    Patrick EAVES - 1:1
     
    37:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo využít přesilovou hru pouhou jednu vteřinu před vypršením trestu! Po marném dobývání Gibsonovy branky se k odraženému puku dostal Daley, rychle ho sklepl před branku na PATRICKA EAVESE, který jej poslal do z poloviny odkryté branky! Asistence: Trevord Daley a John Klingberg.
    Corey PERRY - 0:1
     
    17:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jiří Sekáč naskočil z trestné lavice rovnou do hry, přebral kotouč ve středním pásmu a přes Jokipakku našel ideální přihrávkou před branku COREYHO PERRYHO, který bekhendem zvedl kotouč přes Enrotha až do branky! Asistence: Jiří Sekáč a Ryan Getzlaf.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 38. Eaves (Daley, Klingberg) – 18. Perry (Sekáč, Getzlaf), 45. Stoner, 55. Getzlaf (Perry)


    Dallas Stars: Enroth (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Jokipakka, Daley, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn (C), Spezza, Ritchie – Roussel, Eakin, Garbutt – McKenzie, Fiddler, Hemský – Sceviour, Horcoff, Eaves. Trenér: Lindy Ruff.
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Stoner, Manson – Palmieri, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Sekáč, Rakell, Etem – Maroon, Thompson, Jackman. Trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, O'Halloran – Gibbs, Sharrers

    Diváci: 17657
    bahis siteleri