Kladno – Pardubice 2:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Zlín – Třinec 3:5 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Sparta – Liberec 4:5 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 1:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:5 (1:1, 0:0, 0:4)
HC Plzeň 1929
Pondělí 02.03.2015, 18:00 • ZS Eden • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Indrák objel obránce a poslal puk před branku. Ve volném prostoru byl připraven VOJTĚCH TULAČKA, který bez problému zavěsil pod víko. Asistence: Miroslav Indrák.
     
    47:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení. V prostoru mezi kruhy zůstal nepokrytý PAVEL RAJAL. Ten svou střelu umístil přesně k tyči. Asistence: Lukáš Vlček a Filip Suchý.
     
    46:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Slávisté vůbec nezvládli situaci před vlastní brankou, kde nechali nepokrytou dvojici útočníků. Ta si bleskově vyměnila kotouč a VOJTĚCH TULAČKA měl už jednoduchou úlohu. Asistence: Miroslav Indrák a David Michel.
     
    41:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Stará hokejová pravda se opět potvrdila. Západočeši udeřili hned v následující akci. Po několika dorážkách se k puku dostal JAKUB HOUFEK, který už se nemýlil. Asistence: Martin Beneš a Václav Krliš.
     
    17:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! JOSEF SAŇA napřáhl na modré čáře a jeho střelu zastavila až vlnící se síť. Trefil se přesně nad beton. Asistence: Marek Novák a Filip Hlinka.
     
    01:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Plzeňští se dokázali prosadit hned z první akce, když zůstal před brankou volný ŠIMON PETRÁŠ. Ten poté, co dostal kotouč zpoza klece, dokázal skórovat. Asistence: Martin Beneš a Václav Krliš.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 18. Saňa (Novák, Hlinka) – 2. Petráš (Beneš, Krliš), 42. Houfek (Beneš, Krliš), 47. Tulačka (Indrák, Michel), 48. Rajal (Vlček, Suchý), 60. Tulačka (Indrák)


    HC Slavia Praha: Frodl (Č. Novák) – Vala, M. Novák, Saňa, Havelka, Drahorád, Bureš, Kottek, Straka – Červený, Kasala, Nestrašil, Josefus, Vyskočil, Tejral, Hlinka, Furch, Veselý.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Polívka, Kubík, Sklenička, Kaňák, Walter, Prokop, Holý, Houfek – Petráš, Beneš, Vlček, Rajal, Michel, Indrák, Opava, Suchý, Tulačka, Jakubec, Krliš, Kepka.

    Rozhodčí: Lacina – Štětina, Žídek
    bahis siteleri