Banská Bystrica – Trenčín 1:0 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
HK Poprad
sk Pondělí 02.03.2015, 17:00Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Matúš Paločko mohol rozhodnúť, zoči – voči Šimkovi, ale neuspel!
     
    54:17
    Ľavá tyčka zvonila na bráne Mareka Šimka!
     
    53:15
    Dnešné stretnutie sleduje 1 896 divákov.
     
    49:51
    Tvrdý faul na Jána Ťavodu, Zvolenčania mohli hrať presilovku, ale domáci obranca úplne zbytočne oplácal a tak budeme svedkami vzájomného vylúčenia. Za Poprad si posedí dve minúty na trestnej lavici Lukáš Paukovček.
     
    47:32
    Ľubomír Dinda oslabuje svoje mužstvo v dosť nevhodnej chvíli (2 min. – sekanie).
     
    46:54
    Radovan Puliš v dvoch veľkých šanciach, ale ani jedna sa gólom v sieti Popradu neskončila!
    GRÍGER - 3:4
     
    44:56
    Poprad dal gól!
    Zmätky vo zvolenskej defenzíve hostia tvrdo trestajú a opäť sú v tesnom vedení! Pred gólmanom Šimkom sa najlepšie zorientoval DÁVID GRÍGER! Asistencie: Tomáš Sýkora, Samuel Takáč.
    KROTÁK - 3:3
     
    43:23
    Poprad dal gól!
    Neuveriteľné! Najprv sa v obrovskej šanci ocitol Emil Bagin, ale vzápäti sa na opačnej strany dostal do brejku počas vlastného oslabenia ARNE KROTÁK a aj so šťastím prekonáva bezmocného Šimka. Bez asistencie.
     
    42:28
    Veľká šanca pre Zvolen ísť prvýkrát v dueli do dvojgólového vedenia! Na trestnej lavici si dve minúty posedí Dávid Gríger (podrazenie).
     
    39:20
    Presilovka Popradu bude po troch sekundách pokračovať ! Na lavicu hanby odchádza Tomáš Škvaridlo (2 min. – hákovanie).
     
    37:17
    Presilová hra pre Poprad! Na trestnú lavicu odchádza Martin Ďaloga (2 min. – napadnutie).
     
    35:09
    A takmer sa tak stalo! Marek Šimko nevedel, kde má puk, ten sa kotúľal tesne pred bránkovou čiarou a museli mu pomáhať vlastní obrancovia!
    ŠKVARIDLO - 3:2
     
    32:52
    Zvolen dal gól!
    Kuriózne situácie pod Pustým hradom. Jedno mužstvo tlačí, druhé strelí gól. Tak to bolo v prípade druhého popradského gólu, tak je to aj v prípade tretieho presného zásahu domáceho HKM! Nahodený puk z hokejky Michala Juraška tečoval tesne pred Kostúrom TOMÁŠ ŠKVARIDLO! Asistencie: Michal Juraško, Dalibor Bortňák.
    MATIS - 2:2
     
    30:13
    Poprad dal gól!
    Hostia teraz poriadne zatlačili Zvolenčanov pred ich vlastnou bránou a je z toho vyrovnávajúci gól, o ktorý sa postaral MATÚŠ MATIS! Asistencia: Andreas Štrauch.
     
    27:00
    Matúš Kostúr teraz zjavne podcenil nenápadnú strelu Radovana Puliša a gólmanovi Popradu určite stuhla krv v žilách, keď sa puk obtrel o bočnú sieť jeho brány!
    JURÍK - 2:1
     
    24:18
    Zvolen dal gól!
    Veľký tlak domáceho HKM korunovaný vedúcim gólom! Druhá formácia Zvolena sa dokázala dostať do viacerých skvelých streleckých pozícií, Kostúr dlho odolával, ale na šancu kapitána LUKÁŠA JURÍKA už nestačil. Ten ho prekonal strelou z prvej z medzikružia. Asistencie: Michal Chovan, Frederik Fekiač.
     
    18:12
    Poprad svoju dvojnásobnú presilovú hru nevyužil, teraz naopak budú hrať hostia v oslabení. Na trestnej lavici si posedí Juris Stals (2 min. – držanie).
     
    15:50
    Popradčania majú obrovskú šancu na to, aby získali vedenie späť na svoju stranu! Na trestnú lavicu odchádza kapitán Zvolena Lukáš Jurík (2 min. – sekanie).
     
    15:04
    Prvú presilovú hru si zahrajú hostia z Popradu, kedže na trestnú lavicu si odchádza sadnúť útočník HKM Dalibor Bortňák (2 min. – podrazenie).
    CHOVAN - 1:1
     
    14:31
    Zvolen dal gól!
    A je vyrovnané! Ukážková spolupráca druhej zvolenskej formácie, keď Petr Obdržálek poslal milimetrovou prihrávkou do jazdy MICHALA CHOVANA, ktorý si forhendovým blafákom položil gólmana Matúša Kostúra a po ľade zasunul puk za jeho chrbát. Asistencia: Petr Obdržálek.
    FABIAN - 0:1
     
    11:40
    Poprad dal gól!
    Defenzíva HKM si teraz zrejme zobrala na pár sekúnd voľno a hostia to hneď trestajú! ŠTEFAN FABIAN si vybojoval puk v stredovom kruhu, nakorčuľoval si na ľavý kruh, odkiaľ švihom spoza Jána Ťavodu prestrelil gólmana Šimka! Bez asistencie.
     
    08:47
    Tak som to zakríkol. Richard Rapáč sa rútil úplne sám na Mareka Šimka, vystrelil forhendom, ale zvolenskú bránu netrafil!
     
    05:13
    Na opačnej strane vo veľkej príležitosti Tomáš Škvaridlo, ale skvelý Kostúr ho vychytal! Brankári sa zatiaľ činia.
     
    01:38
    A prvá obrovská šanca na otvorenie skóre, v ktorej sa ocitli Zvolenčania! Martin Sloboda našiel perfektnou prihrávkou pred Kostúrom Dalibora Bortňáka, ale ten zatiaľ na popradského gólmana nevyzrel.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 15. Chovan (Obdržálek), 25. Jurík (Chovan, Fekiač F.), 33. Škvaridlo (Juraško, Bortňák) – 12. Fabian, 31. Matis (Štrauch), 44. Kroták, 45. Gríger (Sýkora, Takáč)


    HKM Zvolen: Šimko (Baroš) – Bagin, Juraško ("A"), Fekiač F., Hraško, Pichnarčík, Ťavoda, Popela, Fekiač V. – Podkonický, Brabenec, Puliš – Obdržálek, Jurík ("C"), Chovan ("A") – Sloboda, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Kentoš, Síkela
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý ("A"), Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Paukovček, Gríger – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Štrauch, Stals, Matis

    Rozhodčí: Juraj KONC, Branislav JURA – Michal OROLIN, Jozef TVRDOŇ

    Diváci: 1 896
    bahis siteleri