Sparta – Třinec 6:5 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 02.03.2015, 18:00 • Zimní stadion Tereza Břeclav • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:37
    Hostující Vlček podrazil kučeru a dostává menší trest.
     
    48:34
    Janota naskočil na led a po krátké chvíli míří hned na trestnou. Nedokázal zastavit unikajícího Medřického a dal mu "očuchat" své rukavice. Dostává dvě minuty za hrubost a Lvi mají početní výhodu.
     
    45:00
    Tvrdý metr sudího Škacha má další dopad. Medřický zastavil podražením Šťastného a usedá k Buhajovi na trestnou. Přerov má krátkou přesilovku čtři na tři.
     
    44:05
    A vykoledovali si faul. Hostující Zbořil sekl Beneše po ruce a oslabuje svůj celek.
     
    43:13
    Obránce Lvů Papp se natáhl a vypíchl kotouč ujíždějícímu Šebkovi. Zároveň jej ale podrazil a přerovský hráč končí v bráně společně se Šurým. Dvě minuty přesilovky pro Přerov.
     
    40:58
    Za úder do oblasti hlavy a krku dostává po souboji v rohu kluziště 2+10 minut domácí útočník Buhaj.
     
    39:08
    Domácí Průdek dostává dvě minuty za nafilmovaný pád u mantinelu, přerovský hráč menší trest za podražení. Pokračuje přesilovka Lvů pět na čtyři.
     
    37:17
    Série vyloučení pokračuje. Dostálek sestřelil v mezikruží nic netušícího Beneše a dostává dvě minuty za napadení.
     
    34:27
    Lvi ve čtyřech a poměr sil se hned srovnává. Za hákování je dnes potřetí na trestné přerovský útočník Školoud.
     
    32:32
    Popelka kopl za brankou Kubáče, sudí ale viděli jen krosček oplácejícího Kubáče a Zubři si zahrají dvojnásobnou přesilovku. Domácí vehementně protestují, nebude jim to ale nic platné.
     
    32:13
    Vyloučení se téměř pravidelně střídají, tentokrát hráli domácí chvíli v šesti, a to neuniklo pozornosti sudích. Trest pro Lvy odsedí Nováček.
     
    30:00
    Dnes již druhý menší trest inkasuje přerovský brankář Vojtek, když sekl hokejkou Kučeru, obtáčejícího se kolem jeho tyčky. Dvě minuty odsedí Goiš.
     
    26:01
    Tentokrát se bude vylučovat na straně Zubrů. Za nedovolené bránění při přečíslení Lvů si jde odpočinout přerovský Školoud.
     
    23:25
    Domácí hákovali při přečíslení dvou Přerovských na jednoho a doplácí na to domácí kapitán Červenka. Velmi přísné vyloučení.
     
    19:48
    Buhaj je vyloučen za podražení, chvíli předtím ale Vojtek znovu čaroval, když před ním tečoval kotouč Beneš. Přerov dohraje první třetinu v přesilovce.
     
    14:16
    Za zdržování hry doostává trest hostující brankář Vojtek. Školoud si jej odsedí místo něj a je tu pořesilovka pro Břeclav.
     
    11:01
    Další trest pro Břeclav. Medřický si odsedí trest za faul loktem, kteerý se stal u dvěří střídačky, když chtěl domácí útočník vystřídat.
     
    08:52
    obránce Přerova Polák zbořil ujíždějícího Tobolu a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:23
    Medřický jel se Sakrajdou tělo na tělo, sudí najednou vylučuje břeclavského hráče za držení. První přesilovka pro hosty.
     
    02:24
    Oboustranné vyloučení. Buhaj oplácel, dostává trest za hrubost, za hosty si odsedí menší trest Vlček.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 46. Sedlák (Pala), 60. Kudělka


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý – Směřička, Miklík (A), Dittrich, Vojáček, Fejt, Papp, Höss – Tobola, Medřický, Kubáč – Kučera, Nováček, Červenka (C) – Buhaj, Beneš (A), Čápek
    HC ZUBR Přerov: Vojtek – Pala, Kudělka (C), Zbořil, Vlček (A), Janota, Polák – Goiš, Sedlák, D. Šťastný – Popelka, Šebek, Dostálek – Sakrajda, Málek, Školoud

    Rozhodčí: Škach – Blaha, Švarc

    Diváci: 591
    bahis siteleri