NY Rangers – Nashville 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 5:2 (kon.) | San Jose – Montreal 4:0 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
Carolina Hurricanes
Úterý 03.03.2015, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr SEMIN - 5:2
     
    58:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak hosté ještě snižují a kosmeticky upravují na 2:5 z jejich pohledu. ALEXANDR SEMIN překonal domácího brankáře. Asistence: Eric Staal, Jey McClement.
    Marián HOSSA - 5:1
     
    47:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Střela přes beka na lapačku, pro brankáře vždy obtížná situace. MARIÁN HOSSA vstřelil osmnáctou branku této sezóny a nutno poznamenat, že mu k tomu stačila lehčí střela. Žádný nápřah ke světlům se nekonal. Asistence: Jonathan Toews, Michal Rozsíval.
    John-Michael LILES - 4:1
     
    44:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Krásná akce hostů vede k první brance Caroliny. JOHN-MICHAEL LILES stál na konci kombinace, kterou začal Gerge a pokračoval v ni Nestrašil. Domácí obrana vůbec nestihla reagovat. Asistence: Andrej Nestrašil, Nathan Gerbe.
    Marcus KRUGER - 4:0
     
    35:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostujícímu týmu dneska opravdu nevychází nic. Carolina měla v obranném pásmu puk na hokejce, Marcus Kruger donutil obránce ke špatné rozehrávce. Tu vystihl Andrew Shaw, který vystřelil. Puk se dostal k MARCUSU KRUGEROVI, který doklepl kotouč do branky. Asistence: Andrew Shaw.
    Brandon SAAD - 3:0
     
    29:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRANDON SAAD první střelou trefil beka před sebou, k puku se dostal ještě jednou. Střela to byla o poznání lepší, Ward měl mezeru mezi betony, člen druhé formace se trefil přesně. Sluší se napsal, že pro Saada to je dvacátá branka v této sezóně. Samostatně.
    Jonathan TOEWS - 2:0
     
    20:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou o dvě branky, využívají přesilovou hru. Duncan Keith do brejku poslal JONATHANA TOEWSE, který i tentokrát byl úspěšný. Střelou mezi nohy vstřelil 21. gól v letošní sezóně a druhý v tomto zápase. Opět nutno vyzdvihnout přihrávku, který gólu předcházela. Asistence: Duncan Keith.
    Jonathan TOEWS - 1:0
     
    08:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nádherná přihrávka Michala Rozsívala, středem kluziště vyslal do brejku JONATHANA TOEWSE, který střelou na lapačku překonal Warda. Českému hráči patří velké zásluhy za tuto branku, měl na výběr tři hráče, kterým pošle puk, vybral si možnost nejlepší, na provedení však nejobtížnější. Asistence: Michal Rozsíval, Nicklas Hjalmarsson .

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Toews (Rozsíval, Hjalmarsson), 21. Toews (Keith), 30. Saad, 36. Kruger (Shaw), 48. Hossa (Toews, Rozsíval) – 45. Liles, 59. Semin (Staal E., McClement)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Timonen, Rozsíval, Keith, Rundblad, Hjalmarsson – Hossa, Toews, Versteeg – Saad, Vermette, Sharp – Shaw, Richards, Bickell – Teravainen, Kruger, Nordström
    Carolina Hurricanes: Ward (Khudobin) – Faulk, Hainsey, Bellemore, Liles, Jordán, Hillen – Semin, Staal J., Staal E – Lindholm, Nash, Skinner – Nestrašil, Rask, Gerbe – Terry, McClement, Malone

    Rozhodčí: Devorski, Martell – Grandt, MacPherson

    Diváci: 21,641
    bahis siteleri