Tisková konference SK Dynamo Č. Budějovice (kon.) | TK k Česká pojišťovna playoff Tipsport extraligy (kon.)
TK po zasedání Výkonného výboru FAČR (kon.) | TK fotbalového klubu FK Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tisková konference SK Dynamo Č. Budějovice

Úterý 03.03.2015, 09:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Ode mne je to pro dnešek také vše, hezký zbytek dne. (09:17:08)
     
    Otázka na Františka Cipra ohledně dalšího zápasu v Mladé Boleslavi: "Boleslav má vysoké cíle a na naše poměry kvalitní mužstvo. Pro nás by bylo lepší, aby Boleslav dvakrát vyhrála první dva zápasy. Místo toho má jeden bod. Nicméně abychom se zachránili, tak musíme uhrát i něco venku. Do Boleslavi určitě nejedeme prohrát."
     
    Otázka na Martina Vozábala, jestli zůstane někdo z bývalého realizačního týmu: "Palo Švantner zůstává, s ním asi i zbytek realizačního týmu. Ještě se o tom budeme bavit. Já osobně nepovažuji za nutné být při zápasech na střídačce. Franta s Davidem Horejšem si jistě poradí."
     
    Otázka na Františka Cipra, jestli by se k trénování vrátil, kdyby nepřišla nabídka z Dynama: "Nějaké nabídky jsem měl, ale odmítl jsem. Nicméně chtěl jsem ve fotbale ještě nějaký čas zůstat."
     
    Otázka na Františka Cipra na aktuální situaci: "Když jsem přišel naposledy, tak jsme neměli po pěti kolech ani bod a nakonec jsme skončili desátí. Máme jen nějaké tři měsíce na to, abychom se zachránili. Podívejte se na Hradec. Ten sice už všichni odepsali, ale bojují a jeho herní projev je dobrý. Situace není úplně špatná, ale komfortní není."
     
    Otázka na Františka Cipra, proč si zvolil za asistenta Davida Horejše: "To vzniklo tak nějak kolektivně. Ale David Horejš patří k hráčům, které jsem trénoval a kteří budou dobrými trenéry nejen pro Dynamo. Chtěli jsme trenéra, který bude z tohoto prostředí. Současně nám budou pomáhat i Jiří Lerch a Karel Vácha. U dorostu zůstává David Horejš i nadále."
     
    Otázka na Martina Vozábala, proč se rozhodl pro odvolání trenéra: "Po zápase s Brnem jsem byl předvolán před akcionáře, kde padalo hodně návrhů. Nakonec vzešlo řešení, že Luboš Urban bude odvolán. Po krátké pauze jsme hledali nového trenéra. Františka Cipra jsem oslovil jako první a jsem moc rád, že to vyšlo. Může nám hodně pomoci."
     
    Otázka na Františka Cipra, proč se rozhodl jít do dalšího angažmá v Dynamu: "Bylo to těžké rozhodování a bylo také rychlé. Musel jsem se rozhodnout během několika hodin. Ale mám vztah k jižním Čechám, bydlím tady. Vracím se do Dynama potřetí, ale není to kvůli nějaké ekonomické stránce. Podepsali jsme smlouvu do konce sezony. Ale čeká nás těžká situace, nicméně udělám všechno proto, abychom se zachránili."
     
    Tisková konference začala, tiskový mluvčí Aleš Strouha jí zahájil. Přítomni jsou dále nový trenér František Cipro a generální manažer Martin Vozábal.
     
    Novým hlavním trenérem SK Dynamo České Budějovice bude František Cipro. Asistentem mu bude David Horejš, jenž v posledních měsících vedl ligový dorost U19!
     
    Vítejte při sledování online přenosu z mimořádné tiskové konference SK Dynamo České Budějovice. Na ní bude představeno jméno nového hlavního trenéra Jihočechů. Bývalý hlavní kouč Luboš Urban byl odvolán po dvou porážkách na úvod jara. Tisková konference začne v úterý v 9 hodin v tiskovém centru na Střeleckém ostrově.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.

    Pavel Kortus ml.

    bahis siteleri