Chelsea – PSG 2:2 (po pr.) | Bayern – Šachtar 7:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
7:0 (2:0)
FK Šachtar Doněck
Středa 11.03.2015, 20:45 • Allianz Arena, Mnichov • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
    Mario GÖTZE - 7:0
     
    87
    Bayern právě vstřelil branku!
    Lucescův tým nadvakrát Neuera neohrozil, a tak šli domácí do brejku. Boateng z pravé strany předložil před bránu MARIU GÖTZEMU, který nejprve zaváhal, i přesto ale posléze dokázal střelou z nitra šestnáctky propašovat balon za Pjatovova záda.
    Robert LEWANDOWSKI - 6:0
     
    75
    Bayern právě vstřelil branku!
    Schweinsteiger skvěle z vlastní poloviny z první našel ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který tváří v tvář Pjatovovi poslal míč podél ukrajinského gólmana do sítě.
    Holger BADSTUBER - 5:0
     
    63
    Bayern právě vstřelil branku!
    Že si do Allianz Areny pojede pro pětku, to ukrajinský klub určitě nečekal. Další zásah domácích přidává HOLGER BADSTUBER, který se prosadil hlavou. Pjatov si sice na míč sáhl, vyrazil jej ovšem pouze na tyč, od níž balon putoval do sítě.
    Thomas MÜLLER - 4:0
     
    51
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bavoři s chutí pokračují v kanonádě. Ribéry přízemní centr se před bránou odrazil od Ševčuka k osamocenému THOMASI MÜLLEROVI, jenž rozvlnil síť odkryté svatyně.
    Franck RIBÉRY - 3:0
     
    49
    Bayern právě vstřelil branku!
    I ve druhém poločase stačilo mnichovskému celku jen pár minut. FRANCK RIBÉRY se z levé strany vřítil do pokutového území, kde si narazil s Alabou a střelou na zadní tyč navyšuje vedení Guardiolova týmu.
    Jérôme BOATENG - 2:0
     
    34
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nyní už se ovšem JEROME BOATENG prosazuje. Lewandowski trefil zblízka jen Pjatova, od něhož se odrazil míč před odkrytou svatyni. Boateng tak měl snadnou práci.
    Thomas MÜLLER - 1:0
     
    4
    Bayern právě vstřelil branku!
    THOMAS MÜLLER penaltu bez potíží proměnil. Balon poslal k pravé tyči Pjatovovy svatyně, zatímco ukrajinský brankář skákal na druhou stranu.

    Radek Šamša

    Branky: 4. T. Müller (pen.), 34. J. Boateng, 49. Ribéry (Alaba), 51. T. Müller, 63. Badstuber (Rafinha), 75. Lewandowski (Schweinsteiger), 87. Götze (J. Boateng)

    Karty:   26. Badstuber (BAY), 38. J. Boateng (BAY) – 38. Costa (SAC)   3. Kučer (SAC)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 13:0. Střely mimo: 8:3.
    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Badstuber (67. Dante), Alaba – Schweinsteiger (C) – Robben (19. Rode), Götze, T. Müller, Ribéry (60. Bernat) – Lewandowski.
    Náhradníci: Reina – Dante, Benatia, Bernat, Lahm, Rode, C. Pizarro.

    FK Šachtar Doněck: Pjatov – Srna (C), Kučer, Rakyckyj, Ševčuk – Fred, Stěpaněnko – Taison (9. Kryvcov), Costa (79. Wellington Nem) – Adriano, Teixeira (70. Ilsinho).
    Náhradníci: Kanibolockij – Kryvcov, Fernando, Ilsinho, Dentinho, Wellington Nem, Hladkij.

    Rozhodčí: Collum – MacGraith, Chambers.
    17.02.2015
    Šachtar - Bayern 0:0

    Karty:   38. Srna (SAC), 58. Costa (SAC), 77. Fred (SAC) – 23. Rafinha (BAY), 24. Alonso (BAY), 80. J. Boateng (BAY), 84. Schweinsteiger (BAY)   65. Alonso (BAY)

    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 0:7.
    bahis siteleri