Toronto – Buffalo 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – NY Rangers 1:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 6:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 12.03.2015, 01:10 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    St. LOUIS - 1:3
     
    57:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Capitals už pomýšleli na to, jak půjdou do závěrečného tlaku, ovšem Schmidt udělal na modré čáře hrubku a Kreider jej obral o puk, v přečíslení dva na nikoho nahrál MARTINU ST. LOUISOVI, jenž dopravil puk do sítě. Asistence: Chris Kreider.
    J. T. Miller - 1:2
     
    16:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Máme tady opět vedoucí branku New Yorku. Rozehrávku domácích zachytil Hagelin, který poslal puk na Hayese, jenž se rozhlédl a na druhé straně nalezl zcela volného JONATHANA TANNERA MILLERA, který vystřelil přesně pod víko. Asistence: Kevin Hayes.
    OVEČKIN - 1:1
     
    11:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno, Capitals využívá početní výhodu. ALEXANDR OVEČKIN dostal nabito na kruh od Kuzněcova, a hráč s osmičkou na zádech vystřelil dělovku, do které však vložil svou hůl jeden z obránců Rangers, čímž absolutně zamezil Talbotovi v zásahu. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Joel Ward.
    HAGELIN - 0:1
     
    08:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Úvodní branka duelu je na světě, na svědomí ji mají hosté. Hagelin vystřelil z pravého kruhu, jeho střelu však Holtby vyrazil, ovšem jen k Hayesovi, který pálil z druhé strany znovu, i tentokrát byl brankář Capitals úspěšný, puk mu ale vypadl a CARLU HAGELINOVI už nedělalo problém hrací předmět dopravit do sítě. Asistence: Kevin Hayes, Dan Boyle.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 12. Ovečkin (Kuzněcov, Ward) – 9. Hagelin (Hayes, Boyle), 17. Miller (Hayes), 58. St. Louis (Kreider)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Schmidt, Niskanen, Alzner, Schilling, Gleason – Johansson, Backstrom, Ovečkin – Brower, Beagle, Glencross – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Kuzněcov, Laich
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh, Boyle, Yandle, Klein, M. Staal – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Fast, Moore, Glass
    bahis siteleri