Toronto – Buffalo 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – NY Rangers 1:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 6:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 12.03.2015, 01:10 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Teď se ocitl sám před Talbotem Fehr, jeho pokus ještě dorážel Ovečkin, ale nic z toho.
     
    58:32
    Hráči Rangers trefují tyč odkryté klece!
     
    57:43
    Washington hraje bez brankáře!
    St. LOUIS - 1:3
     
    57:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Capitals už pomýšleli na to, jak půjdou do závěrečného tlaku, ovšem Schmidt udělal na modré čáře hrubku a Kreider jej obral o puk, v přečíslení dva na nikoho nahrál MARTINU ST. LOUISOVI, jenž dopravil puk do sítě. Asistence: Chris Kreider.
     
    55:11
    Toto bylo zajímavé, Niskaken se otočil a vystřelil od mantinelu do chumlu těl, kdy Talbot nemohl vůbec nic vidět, puk sice prošel skrze hráče, ovšem brankář Rangers už měl to štěstí, se dobře stál.
     
    50:46
    To snad není pravda! Domácí hráči na dvakrát pálili do zcela prázdné klece, avšak jediné, co ji zamezilo ke skórování, byl vykopnutý beton a natažená hokejka gólmana Talbota!
     
    43:59
    Tři na jednoho nyní operovali domácí v před brankou soupeře, ovšem Talbot z toho vyšel tak dobře, že nemusel ani zasahovat. Až moc překombinované.
     
    35:12
    Chimera předvedl krásnou sólo akci, kdy se zbavil dvou hráčů, třetího si prohodil a zakončoval sám před Talbotem, kterého zachránila tyč!
     
    31:42
    Jeden z beků Rangers pálil do horního růžku a brankář Capitals musel předvést pohotový semafor.
     
    31:07
    Zuccarelo z ničeho nic projel hřištěm a řítil se sám na Holtbyho, který vytasil pravý beton, kterým sice nezasáhl, soupeře ním však podrazil, ovšem netrestá se, vše bylo v brankovišti.
     
    30:16
    Na trestnou lavici míří Ovečkin (WSH) za úder loktem.
     
    27:23
    Girardi si celkem tvrdě našel Glencrosse, nakonec z toho bylo přátelské objetí, a proto oba dva putují na trestnou lavici. Domácí borec s dvouminutovým trestem za hrubost a dvě minuty navrch, hostující Girardi dostal 2 minuty za hrubost. Je tu tak přesilovka Rangers.
     
    25:24
    Alzner dostal dobře nabito mezi kruhy, puk se ale od horní tyčky nasměroval zpět do hry.
     
    21:05
    Moore naskočil z trestné lavice a ujížděl sám na Holtbyho, udělal kličku a mířil mezi betony, neuspěl.
     
    20:58
    Rozhodčí je u videa, Backstrom totiž dostal nahrávku před prázdnou branku a vystřelil, ovšem puk chytil do lapačky Talbot. Zkoumá se ale, jestli ještě před čárou, či za.
     
    19:47
    To je ještě větší možnost pro Washington, který bude hrát 78 sekund pět na tři! Vše ovšem rozpůlí, a možná taky ne, přestávka.
     
    19:05
    Za nedovolené bránění je vyloučen Moore (NYR).
    J. T. Miller - 1:2
     
    16:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Máme tady opět vedoucí branku New Yorku. Rozehrávku domácích zachytil Hagelin, který poslal puk na Hayese, jenž se rozhlédl a na druhé straně nalezl zcela volného JONATHANA TANNERA MILLERA, který vystřelil přesně pod víko. Asistence: Kevin Hayes.
     
    15:59
    Brouwer naskočil z trestné lavice a našlápl si do útočného pásma, kde dostal kotouč do jízdy, kus černé gumy se mu ale mezi betony Talbota propasovat nepodařilo. Následně se ještě strhla mela, ale to nic neřeší na neproměnění šance.
     
    13:46
    Za sekání je vyloučen Brouwer (WSH).
    OVEČKIN - 1:1
     
    11:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno, Capitals využívá početní výhodu. ALEXANDR OVEČKIN dostal nabito na kruh od Kuzněcova, a hráč s osmičkou na zádech vystřelil dělovku, do které však vložil svou hůl jeden z obránců Rangers, čímž absolutně zamezil Talbotovi v zásahu. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Joel Ward.
     
    10:53
    Brower našel bekhendovou přihrávkou Ovečkina, který však nedokázal puk umístit do poloprázdné brány.
     
    10:00
    Máme tu první vyloučení utkání, za nedovolené bránění je vyloučen Dan Boyle (NYR).
    HAGELIN - 0:1
     
    08:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Úvodní branka duelu je na světě, na svědomí ji mají hosté. Hagelin vystřelil z pravého kruhu, jeho střelu však Holtby vyrazil, ovšem jen k Hayesovi, který pálil z druhé strany znovu, i tentokrát byl brankář Capitals úspěšný, puk mu ale vypadl a CARLU HAGELINOVI už nedělalo problém hrací předmět dopravit do sítě. Asistence: Kevin Hayes, Dan Boyle.
     
    04:48
    Jeden z domácích hráčů našel před brankou najíždějícího si Glencrosse, tomu ale kotouč přeskočil hůl, který následně po střele Gleasona chytá Talbot do své výstroje. Vhazování tak před brankou Rangers.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 12. Ovečkin (Kuzněcov, Ward) – 9. Hagelin (Hayes, Boyle), 17. Miller (Hayes), 58. St. Louis (Kreider)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Schmidt, Niskanen, Alzner, Schilling, Gleason – Johansson, Backstrom, Ovečkin – Brower, Beagle, Glencross – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Kuzněcov, Laich
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh, Boyle, Yandle, Klein, M. Staal – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Fast, Moore, Glass
    bahis siteleri