Buffalo – NY Rangers 0:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Carolina – Florida 0:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:4 (kon.) | Colorado – Calgary 3:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 1:5 (kon.) | Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HC Sparta Praha
Neděle 15.03.2015, 18:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:05
    Přidá Sparta čtvrtou využitou přesilovku? Rudolf Červený (HKR) je vyloučen za vražení na hrazení a odpočine si na dvě minuty. Tedy alespoň doufá, že tam tak dlouho vydrží.
     
    52:04
    Ale na jeho zahřáté místečko usedá spoluhráč a budeme sledovat 1:15 hry čtyř proti čtyřem. Janu Piskáčkovi (SPA) je odpískáno nedovolené bránění.
     
    51:20
    Hradecká přesilovka je definitivně minulostí. Bohumil Jank (HKR) je vyloučen za zdržování hry poté, co kotouč pravděpodobně rozehrál rukavicí.
     
    49:27
    Juraj Mikuš (SPA) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    49:06
    Mountfield přece jen zvládl svého soupeře zatlačit a také dostává možnost početní výhody. Robert Sabolič (SPA) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    47:31
    Ze souboje sice odlétla zlomená hokejka Jaroslava Kudrny (HKR), ale právě on je vyloučen za sekání. Potvrdí Sparta své vítězství?
     
    43:27
    Přesilovka pro Spartu. Bohumil Jank (HKR) seknul přes ruce Lukáše Pecha, který je sice znám svým častým přihráváním zákroků, ale teď bych mu bolest spíše věřil.
     
    37:31
    Přesto z této situace plyne menší trest. Konkrétně pro Lukáše Cingela (SPA) za držení protihráče.
     
    35:06
    Tak je z toho pouze dvouminutový trest pro Jiřího Vašíčka (HKR) za hákování, Vašíček se právě snažil zastavit Cingela.
     
    29:54
    No, vydrželo mu to přesně pět sekund. Teď je za vysokou hůl vyloučen domácí kapitán Jiří Šimánek (HKR) a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    29:49
    Všemi možnými silami se snažil Daniel Přibyl (SPA) zastavit Zdeňka Čápa, který se nakonec poroučel k ledu. Menší trest za hákování, na přesilovku jde pro změnu zase Hradec.
     
    26:51
    Ani další střela Vydareného neprošla a Tomáš Mertl (HKR) pak hasil ztrátu puku sekáním na Rolinka. 41 sekund se bude hrát čtyři proti čtyřem.
     
    25:33
    Před střídačkami se pak podražením provinil "plnovousáč" Adam Polášek (SPA), domácí mají k dispozici přesilovou hru.
    Ondřej Kacetl si takto čistil prostor před svou bránou a po druhém zákroku poslal svůj tým do oslabení 3 na 5.

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:02
    Minuta a 42 sekund přesilovky pět na tři pro Spartu! Brankář Ondřej Kacetl (HKR) si vykoledoval menší trest za hrubost. Takhle to budou mít domácí opravdu těžké.
     
    20:45
    Michal Vondrka se tlačil za pukem a Zdeněk Čáp (HKR) ho přibrzdil, vyslechl si menší trest za nedovolené bránění. Třetí přesilovka pro Spartu.
     
    17:37
    Michal Vondrka (SPA) uháněl za kotoučem dopředu, ale se Zdeňkem Čápem se šermoval tak, že ho zasáhl vysokou holí do obličeje. Menší trest pro hosty a druhá výhoda pro domácí.
     
    09:33
    Začíná se přitvrzovat. Za potyčku před Novotným jsou tresty rozdány následovně: Pospíšil a Dej na straně Hradce dostávají, stejně jako Sabolič a Pilař, dvě minuty za hrubost. Hraje se v pěti na obou stranách.
     
    07:35
    Jan Piskáček (SPA) vyloučen na dvě minuty za sekání, přesilovka pro Mountfield.
     
    04:40
    Ani centimetr, ani milimetr ledu zatím domácí straně nedávají rozhodčí. Collin Valcourt (HKR) si odpyká menší trest za krosček.
     
    02:08
    Michal Tvrdík (HKR) – 2 minuty za držení protihráče.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 33. Valcourt (Kopta), 50. Kudrna (Vydarený, Tvrdík), 58. Šimánek (Kudrna, Pláněk) – 4. Kumstát (Mikuš), 14. Pilař (Polášek, Pech), 36. Hlinka (Pilař, Réway), 48. Kumstát (Rolinek, Ďaloga)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Pláněk, Vydarený, Čáp, Jank, Dietz, Vašíček, Smetana – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Knotek, Pospíšil – Vantuch, Kukumberg, Červený – Valcourt, Tvrdík, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Sparta Praha: Novotný (Janus) – Ďaloga, Mikuš, Pilař, Polášek, Piskáček, Barinka, Eminger – Kumstát, Pech, Rolinek "C" – Réway, Hlinka, Buchtele – Sabolič, Cingel, Vondrka – Forman, Přibyl, Dvořáček – Černoch. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Hejduk, Hodek – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 6593
    bahis siteleri