Buffalo – NY Rangers 0:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Carolina – Florida 0:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 1:4 (kon.) | Colorado – Calgary 3:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 1:5 (kon.) | Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HC Sparta Praha
Neděle 15.03.2015, 18:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří ŠIMÁNEK - 3:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    57:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak ještě není konec, ještě to bude drama do posledních zbytků sil! Hradec Králové proměňuje power-play a dostává se na dostřel. Kudrnova střela se odrazila kousek vedle tyčky, kde vzal puk JIŘÍ ŠIMÁNEK a bleskově ho poslal za čáru – 3:4! Asistence: Jaroslav Kudrna, Martin Pláněk.
    Jaroslav KUDRNA - 2:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    49:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec měl navíc ponechanou výhodu, ve které hodně sporným gólem snižuje a ještě v dnešním zápase dýchá! Bojující hráči povalili Novotného, který tak nemohl zasáhnout, když na jeho klec přiletěla střela Vydareného. Tu do prázdné brány dorazil JAROSLAV KUDRNA a je to 2:4! Mountfield navíc podle pravidel dostává novou přesilovku. Asistence: René Vydarený, Michal Tvrdík.
    Petr KUMSTÁT - 1:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Potvrzuje, neboť si myslím, že za současného rozpoložení už Hradec třetí bitvu zvrátit nedokáže. Od modré čáry vypálil Tomáš Rolinek a před Kacetlem zůstal nehlídaný PETR KUMSTÁT, kterému se s přispěném štěstí podařilo dostat puk do branky – 1:4! Sparta dnes využívá třetí přesilovku. Asistence: Tomáš Rolinek, Marek Ďaloga.
    Jaroslav HLINKA - 1:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    35:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ne nadarmo je Sparta v přesilovkách prostě a dobře nejlepší! Prostě to hned letí na branku – a gól. Na pravé straně napřáhl k prudké ráně Karel Pilař a Kacetl sice zvládl kotouč vyrazit, ale před ním číhal připravený JAROSLAV HLINKA. Pražané navyšují své vedení na dvougólové – 1:3! Asistence: Karel Pilař, Martin Réway.
    Collin VALCOURT - 1:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    32:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poprvé v play off bouří hradecký stadion radostí, domácí hokejisté snižují na rozdíl jediné branky! A postaral se o to jejich čtvrtý útok. Novotný si za brankou moc dobře nerozuměl se spoluhráčem, tak puk vzal Ondřej Kopta a naservíroval ho COLLINU VALCOURTOVI. Jediný Kanaďan v extralize potom krásně trefil druhý růžek a svým životním gólem přibližuje Hradec na dostřel – 1:2! Asistence: Ondřej Kopta.
    Karel PILAŘ - 0:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    13:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro domácí hokejisty velká pohroma. Po vhazování totiž jejich soupeři stačily pouhé tři sekundy ke druhému gólu. Pech vyhrál buly na Poláška, který přiťukl puk KARLU PILAŘOVI. Ten se do kotouče opřel z první a procedil ho mezi betony Ondřeje Kacetla. Sparta jde do trháku – 0:2! Asistence: Adam Polášek, Lukáš Pech.
    Petr KUMSTÁT - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    03:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    No a Pražané se opět krátce usadili v hradecké třetině a v přesilové hře otevírají skóre utkání! Juraj Mikuš narýsoval ideální a prudkou přihrávku PETRU KUMSTÁTOVI, který poslal puk z první do hradecké svatyně – 0:1! Asistence: Juraj Mikuš.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 33. Valcourt (Kopta), 50. Kudrna (Vydarený, Tvrdík), 58. Šimánek (Kudrna, Pláněk) – 4. Kumstát (Mikuš), 14. Pilař (Polášek, Pech), 36. Hlinka (Pilař, Réway), 48. Kumstát (Rolinek, Ďaloga)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Pláněk, Vydarený, Čáp, Jank, Dietz, Vašíček, Smetana – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Knotek, Pospíšil – Vantuch, Kukumberg, Červený – Valcourt, Tvrdík, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Sparta Praha: Novotný (Janus) – Ďaloga, Mikuš, Pilař, Polášek, Piskáček, Barinka, Eminger – Kumstát, Pech, Rolinek "C" – Réway, Hlinka, Buchtele – Sabolič, Cingel, Vondrka – Forman, Přibyl, Dvořáček – Černoch. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Hejduk, Hodek – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 6593
    bahis siteleri