Tisková konference české fotbalové reprezentace (kon.) | Tisková konference českého národního týmu v hokeji (kon.)
Tisková konference s mistryní světa Ester Ledeckou (kon.)
konec
Tisková konference s mistryní světa Ester Ledeckou

Pondělí 16.03.2015, 13:00 • hotel Holiday Inn, Praha • Tiskové konference
    Ester Ledecká v obležení novinářů.
     
    Dnešní tisková konference byla právě ukončena. (13:24:20)
     
    Ondřej Čihař právě ukončil oficiální část tiskové konference a nyní už budou probíhat pouze osobní rozhovory s Ester Ledeckou.
     
    Cítíte s odstupem pár měsíců, že vám mistrovský titul změnil život? "Ani ne, já si zatím závodím a v tom prostoru, kde se pohybuji, se cítím stále stejně, jako před Mistrovstvím světa."
     
    Ester Ledecká: "Pro mě je snad více vyhrát Mistrovství světa, než Olympiádu, když i můj děda vyhrál Mistrovství světa. Bylo to pro mě opravdu hodně, že se mi to podařilo."
     
    Jak významná je pro vás účast v Dukle Praha? "Jsem ráda, že mohu být v tomto klubu. Již od malička o něm slýchám jen samé lepší věci. Pro mě bylo v patnácti neuvěřitelné, že jsem se dostala do klubu, kde byl také můj děda. Jsem ráda, že mi klub umožňuje dělat přípravu takovou, jak jí mám naplánovanou."
     
    Na dotaz jednoho z přítomných o tom, jak bude trávit Ester své dvacáté narozeniny, odpověděla mistryně světa jednoznačně. "Od patnácti let se těším, až budu mít na své narozeniny závod a tentokrát se to snad poprvé povede."
     
    Společnost SPORT INVEST Group předala kytici Ester Ledecké s velkým poděkováním za předvedené výkony v sezóně.
     
    Ondřej Čihař: "V nejbližších dnech bude spuštěn nový web Ester Ledecké, kde si fanoušek přijde na své. O spuštění webu budou fanoušci včas informováni."
     
    Ester Ledecká: "Já se hrozně těším na závody, na lyžích jsem dlouho nestála. Jedeme na závody do Rakouska, Francie a na závěr sezóny také do Norska. Na všechny závody se moc těším. S ambicemi jsem opatrná."
     
    Na otázku co sedí Ester více, jestli slalom nebo obří slalom, odpověděla Ledecká: "Mě je jedno, jak ten kopec sjedu, nedělám v tom velké rozdíly."
     
    Ester Ledecká: "Před vítězným závodem v Kreischbergu jsem byla velmi nervózní, ale jakmile jsem se rozjela, tak ze mě všechno spadlo a jelo se mi nádherně. Výsledek byl samozřejmě famózní."
     
    Další poděkování patří všem fanouškům, kterých letos neuvěřitelně přibylo a také samozřejmě všem sponzorům, kteří umožnili Ester tak pestrou sezónu jako byla ta letošní.
     
    Ester Ledecká děkuje vzápětí svému realizačnímu týmu, včetně lékaře Červenky, bez kterých by dle svých slov nedosáhla takových výsledků. Opomenut nebyl samozřejmě trenér, včetně rodiny Ester Ledecké.
     
    Ester Ledecká: "Dobrý den, jsem ráda, že jste všichni dorazili. Letošní sezóna byla výborná a velmi mě bavila. Už nyní se těším na tu nadcházející."
     
    Ondřej Čihař představil Ester Ledeckou, včetně jejich dosavadních úspěchů.
     
    Ondřej Čihař přivítal všechny přítomné na začátek tiskové konference.
     
    Dnešní tisková konference byla právě zahájena.
     
    Tisková konference začne s malým zpožděním.

    Alan Šrámek

    Statistiky
    ÚČASTNÍCI TISKOVÉ KONFERENCE:

    Ester Ledecká – Snowboardová mistryně světa

    Ondřej Čihař – ředitel SPORT INVEST Group
    bahis siteleri