Magnitogorsk – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Kazaň 1:3 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
CSKA Moskva
Úterý 17.03.2015, 17:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Igor GRIGORENKO - 0:3


     
    55:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Hosté se opět prosazují v přesilové hře. Po Muršakově střele a sérii odrazů se nakonec puk dostal k IGORU GRIGORENKOVI, který úspěšně dorážel do odkryté branky Jokeritu. Asistence: Alexander Radulov, Jan Muršak.
    Simon HJALMARSSON - 0:2
     
    51:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se dnes podruhé prosazují v početní převaze! Denis Denisov napřáhl od modré a jeho střela prosvištěla mezi betony Karlssona, jenž dokázal jen zpomalit kotouč, který ještě na brankové čáře dorazil SIMON HJALMARSSON. Asistence: Denis Denisov, Jan Muršak.
    Simon HJALMARSSON - 0:1
     
    09:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec přeci jen využívají přesilovou hru! Muršak u mantinelu přistrčil puk na SIMONA HJALMARSSONA, který měl hodně prostoru, najel si s pukem před branku a překonal Karlssona střelou do bližšího horního rohu. Asistence: Jan Muršak, Stephane Da Costa.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 10. Hjalmarsson (Muršak, Da Costa), 52. Hjalmarsson (Denisov, Muršak), 56. Grigorenko (Radulov, Muršak)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Korpikari, Gunderson – Väänänen, Jaakola – Ohtamaa, Lajunen – Hagman, Wirtanen, Aaltonen – Huhtala, Sallinen, Pöysti – Omark, Koukal, Moses – Mäki, Hahl, Rita
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Zajcev – Mišarin, Bondarev – Panin, Jegoršev – Naumenkov – Grigorenko, Prochorkin, Radulov – Hjalmarsson, Muršak, Da Costa – Žarkov, Korotkov, Žafjarov – Volkov, Ljubimov, Makarov – Mamin

    Rozhodčí: Alexej Anisimov, Denis Bondar – Jakov Palej, Jurij Ivanov
    bahis siteleri