Magnitogorsk – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Kazaň 1:3 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
CSKA Moskva
Úterý 17.03.2015, 17:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    A další vyloučení na straně Žolíků. Atte Ohtamaa dostává menší trest za krosček a hosté budou hrát 16 sekund v pěti proti třem.
     
    56:57
    Hosty čeká ještě další přesilovka. Ossi Väänänen dostává dvě minuty za hákování.
    Igor GRIGORENKO - 0:3


     
    55:08
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Hosté se opět prosazují v přesilové hře. Po Muršakově střele a sérii odrazů se nakonec puk dostal k IGORU GRIGORENKOVI, který úspěšně dorážel do odkryté branky Jokeritu. Asistence: Alexander Radulov, Jan Muršak.
     
    53:44
    Velká komplikace pro Žolíky! Jere Sallinen dostává dvě minuty za hrubost a Jokerit čeká dvouminutové oslabení.
    Simon HJALMARSSON - 0:2
     
    51:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se dnes podruhé prosazují v početní převaze! Denis Denisov napřáhl od modré a jeho střela prosvištěla mezi betony Karlssona, jenž dokázal jen zpomalit kotouč, který ještě na brankové čáře dorazil SIMON HJALMARSSON. Asistence: Denis Denisov, Jan Muršak.
     
    50:07
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Menší trest za sekání dostává Linus Omark.
     
    42:15
    Radulovovu střelu zblokoval Gunderson a hostující útočník poté v útočné pásmu podrazil Ohtamaaho, za což si odsedí dvě minuty na trestné.
     
    38:03
    V závěru druhé třetiny si Jokerit zahraje přesilovku! Michail Naumenkov si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    26:57
    Přesilovka pro hosty. Ossi Väänänen si odpyká dvě minuty za podražení.
    Neuznaná vyrovnávací branka Jokeritu.
     
    13:09
    Přiznám se, že teď netuším, co rozhodčí odpískal. Lajunen našel v mezikruží Tommiho Huhtalu, který propálil Galimova tvrdou přízemní ranou mezi betony. Kotouč se odrazil z branky tak rychle, že si rozhodčí gólu nevšimli a až na naléhání domácích hráčů došlo k přezkoumání u videa, po němž však branka nebyla uznána. Stav utkání je tak stále 0:1.
     
    11:14
    Vladimir Žarkov vyhodil kotouč přes plexisklo a dostává menší trest za zdržování. Jokerit bude hrát 37 sekund dvojnásobnou přesilovku!
     
    09:42
    Přesilovku si teď vyzkouší i Jokerit. Jevgenij Korotkov dostává menší trest za hrubost.
    Simon HJALMARSSON - 0:1
     
    09:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec přeci jen využívají přesilovou hru! Muršak u mantinelu přistrčil puk na SIMONA HJALMARSSONA, který měl hodně prostoru, najel si s pukem před branku a překonal Karlssona střelou do bližšího horního rohu. Asistence: Jan Muršak, Stephane Da Costa.
     
    07:19
    První přesilovku zápasu si zahrají hosté. Jani Rita dostává dvě minuty za nedovolené bránění, což se vůbec nelíbí domácím příznivcům. Z tribun zaplněné Hartwall Areny se ozývá hlasitý pískot.
     
    06:27
    Sallinen parádně přihrál Aaltonenovi mezi dva obránce a finský reprezentant jel sám na branku, dobře si položil Galimova, ale poté trestuhodně minul.
     
    04:33
    Vyloučení na obou stranách. Domácí Tommi Huhtala dostává dvě minuty za krosček a hostující Vladimir Žarkov si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    01:12
    V první šanci se ocitl Sallinen, který zblízka napálil puk do brankové konstrukce!
     
    V hostujícím týmu se dnes nepředstaví český reprezentační obránce Ondřej Němec. Jediným českým zástupcem v utkání bude tedy domácí útočník Petr Koukal.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 10. Hjalmarsson (Muršak, Da Costa), 52. Hjalmarsson (Denisov, Muršak), 56. Grigorenko (Radulov, Muršak)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Korpikari, Gunderson – Väänänen, Jaakola – Ohtamaa, Lajunen – Hagman, Wirtanen, Aaltonen – Huhtala, Sallinen, Pöysti – Omark, Koukal, Moses – Mäki, Hahl, Rita
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Zajcev – Mišarin, Bondarev – Panin, Jegoršev – Naumenkov – Grigorenko, Prochorkin, Radulov – Hjalmarsson, Muršak, Da Costa – Žarkov, Korotkov, Žafjarov – Volkov, Ljubimov, Makarov – Mamin

    Rozhodčí: Alexej Anisimov, Denis Bondar – Jakov Palej, Jurij Ivanov
    bahis siteleri