Dynamo – Neapol 0:0 (kon.) | AS Řím – Fiorentina 0:3 (kon.) | Dynamo Kyjev – Everton 5:2 (kon.)
Turín – Zenit 1:0 (kon.) | Inter – Wolfsburg 1:2 (kon.) | Ajax – Dněpropetrovsk 2:1 (po pr.)
Besiktas – Club Bruggy 1:3 (kon.) | Sevilla – Villarreal 2:1 (kon.)
konec
AS Řím
0:3 (0:3)
ACF Fiorentina
Čtvrtek 19.03.2015, 19:00 • Olympijský stadion, Řím • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Tak to je možná už příliš kruté pro domácí celek. Badelj odehrál míč před Ademem Ljajićem, ten při své snaze trefil lýtko hostujícího hráče s výsledek je jasný. Druhá žlutá karta, červená karta a Ljajić jde do sprch.
     
    79
    Právě po faulu dochází ke zmiňovanému střídání Fiorentiny. Borju Valera nahrazuje Alberto Aquilani.
     
    78
    Za zbytečný faul na půli hřiště vidí žlutou kartu Adem Ljajić.
     
    77
    Na druhé straně se opět předvedl Mohammed Salah! Šikovný ofenzivní hráč Fiorentiny se opět dostal až k zakončení a z hranice velkého vápna trefil parádní střelou tyč!
     
    63
    Hosté využívají jedno ze svou dvou zbývajících střídání. Velmi aktivního Elhadjiho Babacara na trávníku střídá Juan Vargas.
     
    59
    Gervinho měl na noze snížení! Útočník Pobřeží slonoviny se skvěle vyhnul ofsajdové pasti, obešel i Neta, ale ještě před zakončením do prázdné brány ho skvěle od míče odstavil Basanta a je z toho jen roh pro AS Řím.
     
    58
    Poslední střídání AS Řím. Yanga-Mbiwu nahrazuje Astori.
     
    54
    Fiorentina rozehrála míč po faulu u půle hřiště opravdu bleskově, Mohammed Salah našel na levé straně volného Babacara, ale jeho obrovskou šanci vytáhl Skorupski na roh.
     
    48
    Tak toto byla neskutečná akce Mohammeda Salaha! Egyptský záložník běžel s míčem od půlící čáry, dostal se až do pokutového území, kde nikým neatakován dokázal obstřelit Skorupskiho a trefit břevno!
     
    44
    Je tady třetí střídání v prvním poločase. Seydou Keita má jakési problémy zdravotního rázu a místo něj tak na trávník míří Daniele Verde.
     
    41
    Stefan Savić je nakonec tak otřesen, že nemůže hrát a je nahrazen dalším fotbalistům jižanského původu, Nenadem Tomovićem.
     
    38
    Z volného kopu byl sice jen další roh, ale po něm se dostal k hlavičce Miralem Pjanić, jehož pokus zastavil těsně před brankovou čárou kapitán Fiorentiny Borja Valero!
     
    27
    Fantastický Neto! Miralem Pjanić obdržel míč v pokutovém území, ale v souboji tváří v tvář nepropálil skvělého brankáře Fiorentiny!
     
    27
    Domácí na tento velmi nepříznivý vývoj utkání reagují brzkým střídáním. Na stav 0:3 doplatil Vasillis Torosidis, kterého střídá Juan Manuel Iturbe.
     
    24
    AS Řím nyní potřebuje vstřelit čtyři branky a již samozřejmě neinkasovat!
    José María Basanta - 0:3
     
    22
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Domácí jsou v šoku! Po Babacarově sražené střele zahrávali hosté rohový kop, Fernández posadil míč přesně na hlavu JOSÉHO MARII BASANTY a ten svou razantní hlavičkou doprostřed brány nedal šanci domácímu brankáři.
    Marcos ALONSO - 0:2
     
    18
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná a fatální chyba Skorupskiho! Polský brankář AS Řím se dokázal na brankové čáře zachytit míč směřující zřejmě na roh, ale přitom kulatý nesmysl přihrál přesně na nohu MARCOSE ALONSA a ten dovedl mičudu do prázdné brány.
     
    17
    Ouu! To byla dobrá šance! Florenzi výborně zahrál rohový kop, míč přistál přesně na hlavě zcela volného Torosidise, ale ten nedokázal vměstnat míč mezi tři tyče a minul bránu.
    Gonzalo RODRÍGUEZ - 0:1
     
    9
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do vedení! Skorupski se pohnul doleva, GONZALO RODRÍGUEZ to dobře viděl a hostující obránce opakovaný pokutový kop bez problémů proměňuje.
     
    9
    José Maria Basanta vidí za předčasné vběhnutí do pokutového území žlutou kartu.
     
    8
    Penalta sice byla proměněna, ale bude se opakovat! Basanta vběhl příliš rychle do pokutového území a díky němu tak má Skorupski druhou šanci k chycení pokutového kopu.
     
    8
    José Holebas dostává ze penaltový zákrok žlutou kartu.
     
    7
    Penalta! Holebas šel hodně hloupě skluzem zezadu do Matíase Fernándeze a hosté budou kopat pokutový kop!
     
    4
    Konečně se do blízkosti pokutového území dostali i hráči Fiorentiny, Mohamed Salah natáhl ke střele zpoza velkého vápna a míč proletěl těsně nad břevnem Skorupskiho brány. Polský brankář se ale aspoň proletěl vzduchem a při dopadu vyzkoušel tvrdost místního trávníku

    Lukáš Podleśny

    Branky: 9. Rodríguez (pen.), 18. Alonso, 22. Basanta (Fernández)

    Karty:   8. Holebas (ASR), 78. Ljajić (ASR) – 9. Basanta (FIO)   88. Ljajić (ASR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 6:4.
    AS Řím: Skorupski – Torosidis (27. Iturbe), Manolas, Yanga-Mbiwa (58. Astori), Holebas – Pjanić, De Rossi (C), S. Keita (44. Verde) – Florenzi, Gervinho, Ljajić.
    Náhradníci: De Sanctis – Cole, Astori, Iturbe, Paredes, Totti, Verde.

    ACF Fiorentina: Neto – Savić (41. Tomović), Rodríguez (C), Basanta – Joaquín, Fernández, Badelj, Valero (C) (79. Aquilani), Alonso – Babacar (63. Vargas), Salah.
    Náhradníci: Lezzerini – Pasqual, Tomović, Vargas, Aquilani, Iličić, Gómez.

    Rozhodčí: Cüneyt Çakır – Bahattin Duran, Tarik Ongun (vš. TUR)
    12.03.2015
    Fiorentina - AS Řím 1:1

    Branky: 17. Iličić (Salah) – 77. S. Keita (Florenzi)

    Karty:   31. D. Pizarro (FIO), 33. Alonso (FIO), 45+1. Iličić (FIO), 59. Neto (FIO), 67. Badelj (FIO) – 30. Nainggolan (ASR)

    Neproměněná penalta: 60. Ljajić (ASR), mimo

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:7.
    bahis siteleri