Chodov – Vítkovice 6:7 (2:3 po s.n.) | Bulldogs – Bohemians 7:3 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
7:3 (2:1, 1:0, 4:2)
FbŠ Bohemians
Čtvrtek 19.03.2015, 20:00 • MSH Vodova, Brno • Play-off Livesport Superligy florbalu
Předzápasové kurzy
     
    59:19
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A moje slova asi definitivně potvrzuje DAVID COUFAL. Ten společně s Martinem Koutným získal míček, vyběhl si s ním do volného prostoru a poté už to měl jednoduché. Asistence: Martin Koutný.
     
    57:50
    Koráb je opět venku z brány. Pražané teď už nemají co ztratit.
     
    57:37
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Místo snížení ovšem přichází pojišťovací gól ze strany Brna. JAKUB MENDREK vybojoval míček a přes půl hřiště ho poslal do odkryté klece. Bez asistence.
     
    57:00
    Koráb jde ven z brány a hosté to zkoušejí v šesti hráčích v poli.
     
    53:49
    Možnost pro Bohemians, jak se ještě vrátit do hry. Na trestnou lavici odchází domácí Komenda za zdržování hry.
     
    49:03
    Kisugite se zničehonic objevil zcela sám před bránou. Byl ovšem už dost z úhlu a jeho rána se tak mezi tři tyče nevešla.
     
    46:01
    Na dnešní utkání si do haly našlo cestu 559 nyní převážně spokojených diváků.
     
    45:03
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A Buldoci jsou znovu o dva góly napřed. Ondráček vysunul vpřed VÍTA HRUBÉHO, díky čemuž se domácí dostali do přečíslení dvou na jednoho. Poté to HRUBÝ vzal na sebe a střelou po zemi zvyšuje náskok Bulldogs. Asistence: Luděk Ondráček.
     
    43:26
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak s góly se nyní doslova roztrhl pytel. Komenda po mantinelu posunul vpřed JIŘÍHO KOUTNÉHO, který zpoza hráče vystřelil a Koráb předvedl hodně nepřesvědčivý zákrok, takže Brno opět vede. Asistence: Martin Komenda.
     
    42:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Třetí přesilovku v zápase už Pražané využívají a během tří minut třetí třetiny je opět vyrovnáno a začínáme od znova. Domácí sice měli míček na svých florbalkách, jenže o něj přišli a JAKUB ŠÁRKA ho pohotově okamžitě uklidil do brány. Bez asistence.
     
    42:41
    Teď už se přerušuje a Martin Koutný, který naběhl do brankáře odchází na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    41:05
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A aktivita se jim hned po 65 vteřinách také vyplácí. Po rozehrávce z rohu se míček postupně dostal až na půlku k PAVLOVI ČIHÁKOVI, který mezi klubkem těl prostřelil balónek až do sítě. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    39:19
    Šance na obou stranách. Nejprve po ráně Bagina zachraňoval situaci pro domácí obránce zakleknutý před malým brankovištěm a následně se na druhé straně vyznamenal zákrokem ramenem Koráb.
     
    34:27
    Ve velké šanci se ocitl Hrubý, který byl zcela sám před gólmanem. Možná byl ale až moc blízko a nedokázal ho prostřelit.
     
    25:09
    První početní výhodu mají k dispozici i Pražané. Vyloučen je na dvě minuty domácí Bauer za nedovolené bránění.
     
    24:40
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Paradoxně když se hosté dostávali do zápasu, tak udeřili domácí. Coufal totiž znovu dokázal získat pozornost dvou obránců a potom našel MARTINA KOUTNÉHO, který se střelou k tyči nemýlil. Asistence: David Coufal.
     
    19:06
    Je tu první vyloučení zápasu a přesilovku si zahrají domácí hráči. Kisugite odchází na trestnou lavici na dvě minuty za sekání.
     
    18:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Když to Bohemians nešlo, tak jim pomohl brněnský protihráč. Domácí opět rozehrávali, když chtěl MARTIN KOMENDA vrátit míček za bránu, ale omylem prostřelil vlastního brankáře mezi nohama.
     
    08:28
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A o pár vteřin později je to dokonce o dvě branky. Buldoci se opět dostali ke kombinaci, když najednou krásnou přihrávkou napříč hřištěm našel Jakůbek JIŘÍHO BAUERA a ten z podobného místa jako před chvílí Mendrek navyšuje vedení domácích. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    08:04
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí vyrazili po výhozu brankáře k rychlému protiútoku. Fuchs na sebe natáhl dva soupeře a poté přihrávkou na druhou stranu vybídl ke skórování JAKUBA MENDREKA, který se střelou k tyči nemýlil. Asistence: Marek Fuchs.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 9. Mendrek (Fuchs), 9. Bauer (Jakůbek), 25. M. Koutný (Coufal), 44. J. Koutný (Komenda), 46. Hrubý (Ondráček), 58. Mendrek, 60. Coufal (M. Koutný) – 19. Komenda (vla.), 42. Čihák (Bagin), 43. Šárka


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Jeski, J. Koutný, Komenda, Hrazdíra, M. Koutný, Mendrek, Sládeček, Bauer, Žižka, Ondráček, Jakůbek "C"

    Trenéři: Rostislav Kohút, Jan Kadlec

    FbŠ Bohemians: Koráb (Cimbálek) – Kisugite, M. Šimek, Bagin "C", Jedlička, D. Šimek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Růžek, Šárka, Kopecký, Musil

    Trenéři: Roman Kieler, Michal Jedlička

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula

    Diváci: 559
    bahis siteleri